Şimdi Ara

Alacakaranlık serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/alacakaranlik-serisi-ozel-set-4-kitap-metal-kutulu/productDetails.aspx?categoryid=1501712&productid=kepsilonset02
    Şu ürünü almayı düşünüyorum, filmini izlemiştim çok güzeldi kitabını okumaya karar verdim. Hayatımda hiç roman okumadığım için şüphelerimde var aslında ama ne dersiniz okuyabilirmiyim ? gerçektende sürükleyicimi ?

• evet aynısını bende aldım süper sürükleyici bir kitap okumanı tavsiye ederim. hepsiburadadan almıştım bende.
  • Evet Tavsiye ederim okumalısın
  • Çok güzel ve sürükleyici bi eser.Kesinlikle okumalısın =)).
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat3218

Yani ilkkez kitap okuyacak birisi için bu kitap uygun mu ?

İlk kez kitap okuyacak derken yani daha önce hiç mi roman okumadınız ?

Sürükleyici bir hikayesi var. Dili de ağır değil okuyabilirisiniz tabii ki ama ilk önce internetten konusunu araştırın eğer beğenirseniz alın ki burada box set alıyorsunuz 4 kitaplık. Beğenmeme durumunda serinin geri kalanını boşuna aldım diye düşünebilirsiniz.

Ama eğer başlarsanız elinizden düşüreceğinizi sanmam. Okumaya bununla başlamanızı ve başka kitaplarla da devam ettirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

quote:

Yani ilkkez kitap okuyacak birisi için bu kitap uygun mu ?

İlk kez kitap okuyacak derken yani daha önce hiç mi roman okumadınız ?

Evet daha önce hiç roman okumadım
    Ürünü sipariş ettim yarın elimde olur büyük ihtimal, bakalım nasılmış çok merak ediyorum
  • Dün kitaplarım elim ulaştı, hemen okumaya başladım bir bakmışım 130 sayfa okumuşum , kitap gerçekten harika insan sayfaları çevirmek için sabırsazlanıyor
    Herkese tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lucifer 2000 serisi
    3 yıl önce açıldı
    Labirent kitap serisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Filminden Çok daha güzel kitap. Okumayanlarda kitap alıcak olurlarsa bi zahmet baksınlar buna.
  • Bence gençliğin özenti sonucu okuduğu trend haline gelen bir kitap bende nedense böyle herkes aldığı için bende alayım sekilinde yayılan kitaplara karsı bi hosnutsuzluğum var.Bunun bir süre sonra b.ku çıktığında muhtemelen satmamaya baslıyacak.Zaten hali hazırda çoluk çocuğun eline düstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 18 Temmuz 2009; 17:46:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turker03

Bence gençliğin özenti sonucu okuduğu trend haline gelen bir kitap bende nedense böyle herkes aldığı için bende alayım sekilinde yayılan kitaplara karsı bi hosnutsuzluğum var.Bunun bir süre sonra b.ku çıktığında muhtemelen satmamaya baslıyacak.Zaten hali hazırda çoluk çocuğun eline düstü

Bende tam tersi, adı sanı duyulmamış kitapların yerine böyle meşhur olmuş kitapları okumayı daha çok severim
    Tercih meselesi tabi...
  • kutuyu da atma sakla
  • quote:

Bence gençliğin özenti sonucu okuduğu trend haline gelen bir kitap bende nedense böyle herkes aldığı için bende alayım sekilinde yayılan kitaplara karsı bi hosnutsuzluğum var.Bunun bir süre sonra b.ku çıktığında muhtemelen satmamaya baslıyacak.Zaten hali hazırda çoluk çocuğun eline düstü

Aslında farklı bir durum bu. Birde şu açıdan düşünmek gerekir; herkesin okuması daha doğrusu sizin tabirinizle özenti gençliğin okuması o eserin başarısız olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle ''özenti gençlik'' diye tabir ettiğiniz kitle kitaba rağbet etse bile eğer eser gerçekten başarılı ve okunası ise asla b.ku çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Lost

kutuyu da atma sakla

Yok yaw kutuyu atarmıyım hiç, çocuklarıma kitabı saklarken lazım olacak
  • quote:

quote:

Bende tam tersi, adı sanı duyulmamış kitapların yerine böyle meşhur olmuş kitapları okumayı daha çok severim
    Tercih meselesi tabi...

Hiç roman okumamış birine göre garip bir yorum olmuş özellikle kitap okumayı sevip sevmediğini bile bilmezken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 19 Temmuz 2009; 0:21:25 >

• Kitap güzel ama film çok kötüydü.Zamanında sevgilim okumuştu,hep anlatırdı,filmi çıktı ve seriden soğudu.Filme sakın karşılaştırma kitap binlerce kat daha güzel.
  • Popülerliği birazcık azalsın ben de okuyacağım bakalım. Herkesin elinde görmekten, nefret etmiş vaziyetteyim kitaptan.
  • Bu kutulu seti bende dün dr'den aldım.En kısa sürede bitireceğim.
  • gzl
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Filminden Çok daha güzel kitap. Okumayanlarda kitap alıcak olurlarsa bi zahmet baksınlar buna.

+1
  • arkadaslar alacakaranlık serısının bende 3 kıtabı var ama serı 4 kıtapmıs bendekıler yeniay,tutulma ve şafak vakti eksik olan alacakaranlık sorum ise şu bunların hangisi 1,2,3,4 yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.