Şimdi Ara

PS3 MEDİA SERVER (düzeldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu program hakkında forumda bir sürü başlık var ama herkes bağlandıktan sonraki ayarları yazmış ben daha bağlantıyı bile kuramadım

elimde philips kablosuz modem var bu benim pcye ethernet aracılığla kablo ile bağlı

ps3 kablosuz olarak bağlı tv nin yanında tüm ayarlara otamatik dedim şifre istediğinde modemin kablosuz şifre ve parolasını girdim bağlandı ps3 de tüm internetle ilgili işleri problemsiz yapıyorum ps store online oyun gibi

ps server programının son sürümünü pc me kurdum hiçbir ayara dokunmadım ps3 kablosuz olarak bağlı iken ps3 media server programını çalıştırdım (pc bağlantımda güvenlik duvarı yok nod 32 disabel ettim)

önce böyle bir ekran çıkıyor

biraz bekliyorum sonra
    böyle bir ekran çıkıyor

şöyle bir rapor var

bir türlü bağlanamıyorum arkadaşlar nerde hata yapıyorum yada ektradan ne yapmam lazımm 2 günden beri uğraşıyorum
    ps3 üzerinde network ayarlarından media server connection ayarınıda açık hale getiriyorum arama yap diyorum oda bulamıyor doal olarak

foruma baktım bu konu var ama benim sorunun cevabı yok o konularda yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 17 Temmuz 2009; 1:13:08 >

• arkadaşlar varmı yardım edebilecek
    ps3 ü ve pc yi lan kablosu ile birbirine bağla sonra ps3 ün internet ayarlarını kablolu (wired) olarak ayarla pc yi internet seçeneklerinden ip olarak 192.168.1.1 yap (ps3 de sonu 2 olacak) sonra varsayılan ağ geçidinide aynısı yaz . sonra ps3 den media server enable olduğuna emin olunca tekrar programı çalıştır . gene görmezse programı kaldı (ayar dosyasınıda program files den sil) ve yeniden yükle ayarları ile oynamadan tekrar dene

Fenerbahçe
  • kablosuz ağda bağlayamıyormuyuz
  • kablosuz bağladım ben evde(pc ve ps3 ikiside kablosuz). ayrı bir işlem yapmadım. ps3 'ün öncelikle kablosuz modda olmalı, pc'ye bağlamadan normal olarak modeme ulaşıyorsa (internete bağlanıyorsa) problem yok .
    bilgisayarda programı çalıştırınca otomatik buluyor zaten.

ama seninkinde niye bağlantı kuramamış anlamadım

Orjinalden alıntı: lh-t7652sa

Bana kalırsa format at pc'ye en makul çözüm o gibi geldi bana.

Oha, yuh. Ne formatı
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 DİSK ÇALIŞMIYOR
    4 ay önce açıldı
    XBOX GAME PASS PC
    geçen ay açıldı
    Xbox Live DNS Sunucu Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kablosuzda sorun vardır diye aldım modemi pcy ps3 bir araya topladım ps3 den kablolu olarak ayarladım yani kabloyla hem ps3 ü hemde pc yi modeme bağladım ip olayına otamatik dedim pcden msdos ortamında ipconfig yazdım aşşağıdaki resim çıktı

bu ne ya
    bu arada ps3 media server yine görmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 15 Temmuz 2009; 21:20:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 17 Temmuz 2009; 1:12:43 >

Orijinalden alıntı: marjinaltr

sorunu çözdüm nod 32 kaldırdım düzeldi bidahada nod32 kurmakmı töbeee

bende aynı sorunu yasıyorum, nod32 firewall'ı kapatıp da bağlanmayı deniyorum ama yine bağlanmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

ben baglanti kurdum ama video acilmiyo

güncel codecleri pc nize yüklemeniz gerekmektedir.
    Gamertag:tahmaz88
    Gelmiş Geçmiş En iyi Multiplayer Savaş Oyunu Battlefield Bad Company 2
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2
  • Film izlerken film hem Türkçe hem ingilizce olurya ben filmi media server üzerinden izlerken nasıl Türkçe yapacağım ingilizce oluyor yardım ederseniz sevinirim....
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2
  • Anlayan yok mu arkadaşlar ya ???
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Anlayan yok mu arkadaşlar ya ???

film oynatırken bas sonra ordan nota işaretine tıkla 1 ve 2 diye değişmesi lazım, yookk bunlarıda yapamazssan filmin oldugu yere girince ps3 den orda TRANSCODE isimli doysa var onun ıcınde fılm yine duruyor oradan istedigin dili secerek devam edebilirsin ;) türkçeleer genelde under.... diye başlayan bi yazıyla oluyor ingilizce zaten ENGLISH yazar ;)

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Anlayan yok mu arkadaşlar ya ???

film oynatırken bas sonra ordan nota işaretine tıkla 1 ve 2 diye değişmesi lazım, yookk bunlarıda yapamazssan filmin oldugu yere girince ps3 den orda TRANSCODE isimli doysa var onun ıcınde fılm yine duruyor oradan istedigin dili secerek devam edebilirsin ;) türkçeleer genelde under.... diye başlayan bi yazıyla oluyor ingilizce zaten ENGLISH yazar ;)

KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.