Şimdi Ara

passat lüksü 41800 lira diyor.sizce alınırmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://binekarac.vw.com.tr/#/kampanya/007
    arkadaşlar 1.6 102 hp trend modeli sizce alınırmı?araç sahipleri memnunmu?

• 1.4 TSI Jetta lüksü tercih ederdim
  • bu ne sacmalıktır anlamadım. surekli reklam felan yapıolar ama hicbir bayinin elinde arac yok. agustosa gun veriolar. eger ellerinde arac olsaydı yorumum; gözü kapalı alınır ustune birde tup takılır tadından yenmez o zaman.

• 102 beygirlik lüksmü olur?
  • Tüp iyi güzelde VW fabrikası 102liğe fabrikada tüp takıyor 98beygir oluyor burada taktıracağın tüplede 94-95 beygir olması kaçınılmaz belki daha fazla kayıp yaşanıcak.

Artık üretimden kalkacak olan bir motora sıfırdan para bağlamak ve birde üstüne tüp masrafı yaparak hem maliyeti arttırıp hemde daha hantal kılmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.o kasanın hakkı TSI motor,ama alım gücü yetmiyorsa kapasite olarak Jettada yeterli geliyorsa TSI Jetta mantıklı bence.

Edit:Tüpün birde garantiyi sonlandırma lüksü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 13 Temmuz 2009; 18:34:21 >
  • 102pslik passat trend modeli varmı acaba showroomlarda yada ileri tarihtemi getirecekler oda önemli
  • Vsc bile olmayan Corolla tam 41.900 TL, ben bu Passat'ı alıp kalan 100 Lirayla da güzel bir yemek yerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç fena değil ABS, ESP, otomatik klima, Hız sabitleyici, 6 hava yastığı standart. motoru fazla performans vermez ama yinede çok iyidir sorunsuzdur. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi araç. PASSAT LÜKSÜ BU FİYATA DAHA NE OLSUN. SÜPER.
  • 1.6 motordan performans beklemeyeceksen alınası araç sonuçta arkadaşın dediği gibi passat lüksü
  • Valla herkes beğeniyor,herhalde bir motoru dandik.Zaten bir tsi motor farkı 10bin lira
    Üstelik herhalde en ucuz D sınıfı,donanımı da güzel.
    Sürat ve yakıt takıntısı yoksa alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

Tüp iyi güzelde VW fabrikası 102liğe fabrikada tüp takıyor 98beygir oluyor burada taktıracağın tüplede 94-95 beygir olması kaçınılmaz belki daha fazla kayıp yaşanıcak.

Artık üretimden kalkacak olan bir motora sıfırdan para bağlamak ve birde üstüne tüp masrafı yaparak hem maliyeti arttırıp hemde daha hantal kılmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.o kasanın hakkı TSI motor,ama alım gücü yetmiyorsa kapasite olarak Jettada yeterli geliyorsa TSI Jetta mantıklı bence.

forbest yazilanlari düzeltmek istiyorum, Volkswagen Passat a Fabrika 1.6 102HP lik Motora tüp takmiyor , 1.4 TSI EcoFuel 150HP de vardir Tüp hemde Fabrika cikis.

Saygilar

• Bu passatlarin direksiyonlari degisti mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

Tüp iyi güzelde VW fabrikası 102liğe fabrikada tüp takıyor 98beygir oluyor burada taktıracağın tüplede 94-95 beygir olması kaçınılmaz belki daha fazla kayıp yaşanıcak.

forbest yazilanlari düzeltmek istiyorum, Volkswagen Passat a Fabrika 1.6 102HP lik Motora tüp takmiyor , 1.4 TSI EcoFuel 150HP de vardir Tüp hemde Fabrika cikis.

Saygilar

ben passatamı dedim 102lik motoramı dedim

http://forum.donanimhaber.com/m_28204241/mpage_1/key_lpg%2Cgolf/tm.htm

Saygilar

• Bu araçla benim düldül arasında 1.4 TSI lehine eksiklikler

1. Ön/Arka Park Frenleri
    2. Coming Home/Leaving Home Özellikli Farlar
    3. Ön Sis Farları
    4. Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası
    5. Far Sensörü
    6. Vites
    7. Lastik Basınç Kontrolü
    8. 220 V Priz

Benim düldülle bu araç arasındaki 1.6 MPI lehine fazlalıklar
    1. AUX-IN girişi
    2. RCD 310
    3. CC Direksiyon (gelmişse)
    4. LPG'ye uygun motor (bu bir avantaj sayılacaksa)

Dışarıdan bakınca 100.000 TL'lik 2.0 TDI 170 HP 6-DSG arasında 10 metreye yaklaşana kadar bir fark yok. Önce eksozun tek boru, sonra aynanın sensörsüz, tamponlarda da park sensörleri ve ön tamponda da sis farları olmadığı anlaşıldığında 60.000 TL'nin yukarıdaki listede belirtilen donanımlara, 2.0 TDI motora ve 6-DSG'ye ve Maliye Bakanlığına gittiği anlaşılıyor.

Adana'da 1.6 MPI 102 HP motorlu çok sayıda PASSAT dolaşmaya başladı (01 B 5000, 01 B 5300 vb.). Bir gün sahiplerinden birisini durdurup "çekiyor mu?" diye soracam, lakin "kaldırıyor mu?" sorusu 1.4 TSI ve 1.2 TSI motorlara has.

Taner Göde

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Bu araçla benim düldül arasında 1.4 TSI lehine eksiklikler

1. Ön/Arka Park Frenleri
    3. Ön Sis Farları
    5. Far Sensörü
    6. Vites
    8. 220 V Priz

1. AUX-IN girişi
    2. RCD 310

Dışarıdan bakınca 100.000 TL'lik 2.0 TDI 170 HP 6-DSG arasında 10 metreye yaklaşana kadar bir fark yok. Önce eksozun tek boru, sonra aynanın sensörsüz, tamponlarda da park sensörleri ve ön tamponda da sis farları olmadığı anlaşıldığında 60.000 TL'nin yukarıdaki listede belirtilen donanımlara, 2.0 TDI motora ve 6-DSG'ye ve Maliye Bakanlığına gittiği anlaşılıyor.

Adana'da 1.6 MPI 102 HP motorlu çok sayıda PASSAT dolaşmaya başladı (01 B 5000, 01 B 5300 vb.). Bir gün sahiplerinden birisini durdurup "çekiyor mu?" diye soracam, lakin "kaldırıyor mu?" sorusu 1.4 TSI ve 1.2 TSI motorlara has.

Taner Göde

CC direksiyonlu passata bindim,muhtesem gozukuyordu Taner Bey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 13 Temmuz 2009; 20:47:41 >

• Katılıyorum

passat lüksü 41800 lira diyor.sizce alınırmı???

quote:

Orjinalden alıntı: rainboww

quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Bu araçla benim düldül arasında 1.4 TSI lehine eksiklikler

1. Ön/Arka Park Frenleri
    3. Ön Sis Farları
    5. Far Sensörü
    6. Vites
    8. 220 V Priz

1. AUX-IN girişi
    2. RCD 310

Taner Göde

CC direksiyonlu passata bindim,muhtesem gozukuyordu Taner Bey...

• bayiide bulsak passat lüksünü bizde tadıcaz ama yok işte bide reklamını yapıyorlar.
    motoru az gelse vw fabrikası bu motoru koymazdı.

son hız.190
    0-100:12.4sn
    performans fiyata ve donanıma göre gayet yeterli.

uçmak isteyenler 80milyar verip 1.8T 160bg passat alabilir.
  • bence iyi fiyat.
    baz donanım bile dolu sayılır aslında.

şahsen yeni araç alacak olsam tercih ederdim.
    motorunu beğenmesem bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

bayiide bulsak passat lüksünü bizde tadıcaz ama yok işte bide reklamını yapıyorlar.
    motoru az gelse vw fabrikası bu motoru koymazdı.

son hız.190
    0-100:12.4sn
    performans fiyata ve donanıma göre gayet yeterli.

uçmak isteyenler 80milyar verip 1.8T 160bg passat alabilir.

69 a 2.0 tfsi var
    http://www.sahibinden.com/2007_passat_higline_2_0_tfsi_200_ps-09WQQaXQQ14922873WQQpXQQdisplayitem

• Aynı motor daha düşük donanım ve bir alt sınıf olan Jetta 1.6 Premılıne 36 milyara alınıyorsa Passat 41 milyara hayli hayli alınır ve paşa paşa binilir..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.