Şimdi Ara

Söylenecek Bir Sey yok artık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir forumda adamın biri konu acmıs bakın sattıgı itemleri kopyala yapıstırla koyim buraya ve artık oyun ne seviyeye geldi görün. Haa koyduktan snra inanmayanlar olcak adam sallamasyon yapmıs yoktur falan filan demeyin arkadasım +10 raptora talibim bahanesiyle msn ini aldı özelden adam adını soyadını sordu söledi arkımda snra adam buna bi foto attı 68 lvl bi char elinde sadece +10 raptor ve arkadasımın adını soyadını yazdı ve sonuna guzel kardesım sana 3750 yazmıs

W.+10 Fp Set: 2000tl
    w.chitin set +8:350tl
    w chitin set +9: 1800tl
    w chitin set+10: 3000tl
    w. shell set+8: 450tl
    w. shell set+9: 2200tl
    w. shell set+10: 4850tl
    r.fp set +10: 2250tl
    r.chitin set +8: 350tl
    r.chitin set +9: 1800tl
    r.chitin set +10: 3000tl
    r.shell set+8: 450tl
    r.shell set+9: 2200tl
    r.shell set+10: 4850tl
    m.chitin set +9: 1500tl
    m.chitin set +10: 2600tl
    m.comp set +8: 450tl
    m.comp set +9: 1650tl
    m.comp set +10: 4100tl
    p.fp set +10: 2200tl
    p.chitin set +8: 350tl
    p.chitin set +9: 1750tl
    p.chitin set +10: 2900tl
    p.shel set +9: 2150tl
    p.shel set +10: 4800tl

Raptor +8: 350tl
    Raptor +9: 1200tl
    Raptor +10: 3850tl
    H.breaker +9: 2500tl
    H.breaker +10: 4900tl
    giga +9: 1400tl
    giga +10: 4300tl
    avedon +9: 2350tl
    avedon +10: 5250tl
    Iron impc +9: 1200tl
    Iron impc +10: 3850tl
    m.sword+9: 800tl
    m.sword +10: 2850tl
    shard +9: 850tl
    shard +10: 2950tl
    ıron bow +9: 850tl
    ıron bow +10: 2600tl
    elixir +9: 850tl
    elixir +10: 2600tl
    +16 Reb H.b: 3300tl
    Bombastic Giant Baal (+9) = 3000
    +16 Reb.Giga-----------3500
    +16 Reb.Sherion------------Teklife bağlı
    +9 Reb.(17str) Kafalık+10 reb(18str) Set----1900

adamın adı Yunus Emre Ulu ve adam ev iş cep butun no ları bırakmıs fake deil yani
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yok artık daha neler. Tamam şansa bala 1-2 tane +9 item basarsın. Bu şekil bir sipariş alıyorsa eğer oyun hakkaten bitmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Yok artık daha neler. Tamam şansa bala 1-2 tane +9 item basarsın. Bu şekil bir sipariş alıyorsa eğer oyun hakkaten bitmiştir.

Adam boş bi chara 68 lvl raptor +10 atmış allah bilir kac tane charı war her chara birer item atmıstır %100 biri banlanırsa digeri dursun. Biz inanmadık bebedir bak biseyler war bu iste o itemler yok dedik ama raptora talibiz dedik ve resmini attı +10 raptor yarın alıyım arkadastan buraya koymaya calıscam. Ve isin ilginc yanı biz ilk ekledigimzde +10 raptora talibiz dedik hangi server dedi bizde hangi serverde +10 raptor dedik adam ALL SERVER diyo

• inanilmicak bir durum yok..aynisi msn bir arkadas var..k2 ortak calisiyor sadece sattigi iteme komisyon aliyor..yani abii sen iste ben alim siparisi yarin hazir diyor yeterki para olsun olay bu.
    peki diyorum silinme durumu..benden ciktiktan sonra bilemem diyor..yani sonuc itibarinle birgun silinme olasiligi var ama sunu soylim..
    tanidigim bir kac kisi var aldigi itemler +9 +10 ve hala duruyor..silinmedi...demekki parayi veren dudugu calisiyor ve bisi olmuyor..oda guzel..
    bide sunu eklim onemli..

bazi bu işlere dadanmis eskiya tipli balici uyustucu kullanan pislik serseriler var bende su item var bu item ver deyip bide ucuza soyluyolar..seni davet ediyolar ondan sonrada cafede yada bulusma yerinde sizi soyup sovana ceviriyolar aman diyim dikkat edin..bunlar sadece paranizi almakla kalmaz basiniza umulmadik seylerde gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larry

inanilmicak bir durum yok..aynisi msn bir arkadas var..k2 ortak calisiyor sadece sattigi iteme komisyon aliyor..yani abii sen iste ben alim siparisi yarin hazir diyor yeterki para olsun olay bu.

İnanılmıcak olay ne dostum biliyormusun ?? YTL yi bastıranın Cocukta olsa oyunda herşey oldugu , Dupe yapanın kral oldugu , koxp acanın Abi ağa paşa oldugu , 10 yasındaki cocuktan allah kitap küfür yedigimiz halde devam edip magdur oldugumz bu oyunu hala Biz türklerin oynaması...!

Ve K2 nin Trilyonlarına Trilyon katıyorsunuz böyle devam edin brawo
  • yapicak birsey yok ibrahim ben 5 yildir hep anlatiyorum..ama sonuc itibariyle insanlarin sevdigi renklere zevklerine karisamiyorsun..bizden uyarmak gerisi kisinin kendisine kalmistir..
    al biz basladik japkoya maksat muhabbet eglence para harciyoruzmu hayir..sıkıntı stres varmi hayir..koxp dupe bug aga diyen ks yapan varmi yok..kendi kafamiza gore gule oynaya eglenerek kasiyoruz.
  • İonia mı bu yoksa 8 raptor 350 olamaz gibi
  • ioniada olamaz gibi raptor 8 21 gb civarı düşüyor piyasa 7 tl desek 150 yapar

olympia olabilir +16 rebit sherion vardı orda basan kişi ile ardream charında çok vs yapmıştık

olympia da böyle biri vardı full 9 satıyordu ama 10 yoktu onda belki odur
  • evet ionia snairm chitin set8 350 tl biraz fazla deilmi
  • heriflper pwpye çevirmiş oyunu
  • Bakın Beyler olimpia ionia vs vs gibi belli server larda degil adam ALL SERVER diyor yani bu yazdıkları belki belli serverlardadır ama sen desenki ioniada +10 shell set +10 raptor istiyorum adam bulur yani bi nevi spariş gibi bisey
  • enayimi yok iste

baskasi parayi bastircak bu itemi alacak
    sen 1 yil yirtincan
    sonra gelip seni ezip gececek pvp de

oh ne kadar guzel

WOW da ise para ile hic bise satin alamiyorsun
    24 saat event var support var
    hile yok

arkadas oynadikdan sonra anladim su anda tek para vermeye degecek oyun WOW

cunki emeginin karsiligini aliyorsun paranin degil
  • Simdi böle insanları gördükten sonra +7+8 md siyle +7+8 raptoruyla +7 setiyle kendi capında ardreamda basede koxperlara ölmücem diye direnen hala oynamaya calısan warsa lanet olsun öle insanlara
  • eğer adam oynamayı bilmiosa +10 item fazla bişey deiştirmez +9 item artık cok yaygın sayılır zaten :S ve iyi playersan +9 itemlerle +10 itemleri olan birini kesebilirsin :D

ama bu oynun kaşarlaştıgı gerceğini deiştrmez :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuclear_bomb

eğer adam oynamayı bilmiosa +10 item fazla bişey deiştirmez +9 item artık cok yaygın sayılır zaten :S ve iyi playersan +9 itemlerle +10 itemleri olan birini kesebilirsin :D

Cem alalım mı bi shell set +10 Westte
  • quote:

eğer adam oynamayı bilmiosa +10 item fazla bişey deiştirmez +9 item artık cok yaygın sayılır zaten :S ve iyi playersan +9 itemlerle +10 itemleri olan birini kesebilirsin :D

+10 itemi olupta oynamayı bilmeyen heralde yoktur emin ol

Ve dostum sorun +9 itemli adamın +10 itemliyi kesip kesememesi degil.Sorun +10ların +9ların nerden geldigi ? +9 hadi neyse 3-5 tane olur adamda eyw adam full set + silah 9 giyiyor +10 u gec artık yaa +10 bu oyunda legal basan kimse yoktur bu zamana kadar (high class item = raptor shard elixir ws ws ) uniqleri hic sölemiyorum +9 u 2500 tl den asagı olmayan hb yi sen nasıl +10 a atmaya cesaret ediyon ya :S millet +6 dan +7 gecirmek icin kendini yırtıyor.

Büyük bi ihtimal larry ninde dedigi gibi K2 ile bi aracı ortak calısmasıdır bu +10 itemler Aynı HF gibi

Sorulması gereken soruda : K2 nin Prelerden , CashLerden , HF den ws ws gibi yerlerden gelen trilyonları yetmiyormu ki kendi oyunlarını böle rezil hallere getiriyorlar.Bide salak yerine konuyoruz Koxp cıkarıyor Kullananları banlıyor +10 item satar allah bilir 2-3 ay snra dupe die itemi siler Yani bunları onların yaptıgını bilmedigimizimi sanıyorlar acaba?
    1)Ya türkleri salak sanıyorlar
    2)Ya Bilmedigimizi sanıyrlar , Kör sanıyorlar
    3)Yada bildigimizi bilip umurlarında olmazcasına oynayan oynar gibisinden tavır takınıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 14 Temmuz 2009; 6:11:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

Ve dostum sorun +9 itemli adamın +10 itemliyi kesip kesememesi degil.Sorun +10ların +9ların nerden geldigi ? +9 hadi neyse 3-5 tane olur adamda eyw adam full set + silah 9 giyiyor +10 u gec artık yaa +10 bu oyunda legal basan kimse yoktur bu zamana kadar (high class item = raptor shard elixir ws ws ) uniqleri hic sölemiyorum +9 u 2500 tl den asagı olmayan hb yi sen nasıl +10 a atmaya cesaret ediyon ya :S millet +6 dan +7 gecirmek icin kendini yırtıyor.

Büyük bi ihtimal larry ninde dedigi gibi K2 ile bi aracı ortak calısmasıdır bu +10 itemler Aynı HF gibi

Sorulması gereken soruda : K2 nin Prelerden , CashLerden , HF den ws ws gibi yerlerden gelen trilyonları yetmiyormu ki kendi oyunlarını böle rezil hallere getiriyorlar.Bide salak yerine konuyoruz Koxp cıkarıyor Kullananları banlıyor +10 item satar allah bilir 2-3 ay snra dupe die itemi siler Yani bunları onların yaptıgını bilmedigimizimi sanıyorlar acaba?
    1)Ya türkleri salak sanıyorlar
    2)Ya Bilmedigimizi sanıyrlar , Kör sanıyorlar
    3)Yada bildigimizi bilip umurlarında olmazcasına oynayan oynar gibisinden tavır takınıyorlar

1 2 3 var ya
    adamlar direk 1. yi dusunuyorlar ve haklilar
    hakli olmasalar zaten bisiler degisirdi

• en iyisi Turko valla uskonun boku cıktı.

1tane yeni açılan kapanmayacak zor server buldum..Trkoda Arkadaşlık 35lwde lesath kesme zevkini anlatamam..

bowlda 55lw 55lw vsler combolar.arkadaşlıklar item paylaşıyoruz clanca arenada ws atıoz..

Artık uskonun eski zevki bence zor pwplerde...suanda k0xper ve item düpeleyenlerden başka oynayan yok usko....
  • quote:

Var emin ol . Edana'daki çoğu ampul oyuncu kullanmayı bilmiyor .

Bir olar anlatayım . Fd ilk geldiğinde kafede bir çocuk dual9cleaver , 7 dd 7 chitin yapmıştı edanada .
    Bendede +7 shard ,+7 md , war set tek parça chitin+7 vardı . Vs de beni kes cleaverlerimi vereceğim dedi . Uzun uğraşlar sonrası kestim . "İyi oyuncuymussun ya hadi eyv." diyip kafeden çıkmıştı (:
  • ibrahimin yazdiklarina
    +1 diyorum ve ek olarak eklim ..
    su anda pwp server koxp calismiyor ki bu server kuran cocuklar..k2 onlarca muhendisimi engelleyemiyor hikaye..daha yakin patch burdada soz konusu olmustu..yama gelmeden koxp kendisi geldi..k2 gecssin biz onleyemiyoruzu..onleyemiyorsa burdan pwp server kuran cocuklari gonderelim 2 dk onlesinler:=)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.