" iPhone, bir klasiği daha oyun kataloğuna kattı. Eğer Worms serisinin bir fanatiğiyseniz, App Store’a girip sadece 5$ ödeyerek oyunun iPhone ve iPod Touch versiyonuna sahip olabilirsiniz. Oyunun bu versiyonunda dört kişilik multiplayer modu, açılabilir objeler ve 50’nin üzerinde challenge yer alıyor. "
sonunda Wormsumda iphone uma girdi oh be!ben pspimde oynamıştım ona benziyor grafik ve oyun tarzı olarak tabi kontroller çok farklı ama bir iki oyun sonra baya alıştım her zamanki çook zevkli olan bu oyun artık hep benle birlikte Ben de iphone a çok daha güzel değişik birşeyler yaparlar diye bekliyordum ama pratik hali bile çook güzel... perfekt
wireless bulayım ilk yapacagım işlerden biri worms u indirmek olacak.heyecanlandım şimdi bak
Bende merakla bekliyodum :D
açılışındaki ses süper ya ta worms 2 zamanına döndürdü helal olsun apple helal olsun jb
herkese hayırlı olsun
Gameplay videosu.
en sevdiğim oyunlardan biri :)
online mod ya da 2 oyuncu desteği var mı?
bu oyunun zevki karşındakini delirtmektir :)
appulo.us'dan indirdim yükledim, kuruldu. Simgenin üzerine basınca yüküyormuş gibi siyah bi ekran geliyor ondan sonra çıkıyor. Ram'dan midir acaba?
sanırım apolloustan kaynaklanıyor aynı problem bende de oldu 5 ayrı linkten indirmeme rağmen.. apolloustan veya başka linkten indiren arkadaşlar hangi link olduğunu detaylı bi şekilde yazabilir mi? teşekkürler şimdiden.
yükliyemiyen arkadaşların versiyonu kaç acaba? ben 3.0 kullanıyorum ve sorunsuz şekilde oynuyorum oyunu. ilk izlenimlerim gayet başarılı bir oyun olduğu yönünde.
ben 3.0 da kullanıyorum. aynı şekilde açılıp kapanıyor