Şimdi Ara

QNAP yazılım güncellemesiyle NAS serisine yeni özellikler ekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ağ depolama sistemlerinde (NAS) sektörün öncü isimlerinden birisi olan QNAP, Turbo NAS serisi depolama sistemleri için hazırladığı yeni yazılım güncellemesini yayımladı. Firma tarafından ilk defa Computex 2009 fuarında tanıtılan ve ağ depolama sistemlerinin hem daha kolay hem de daha efektif kullanılabilmesi için hazırlanan 3.1 sürüm numaralı güncelleme ile birlikte gelen AJAX tabanlı yeni kullanıcı ara birimi Internet Explorer, Firefox, Safari ve Chrome gibi farklı internet tarayıcılarıyla kullanılabiliyor


    Ayrıca yapılan yeni güncelleme sayesinde ağ üzerinden iSCSI genişlemesi ile toplamda 8 sanal diskin kullanılabileceği belirtiliyor. Öte yandan QNAP'ın özel teknolojilerinden birisi olarak tanımlanan RAID Recovery özelliği ile aktif olmayan RAID, 1, 5 veya 6 kurulumları kurtarılabiliyor. Ayrıca yeni yazılım güncellemesi ile birlikte ağ depolama çözümlerinin UPnP, EXT4 ve SNMP gibi farklı servis ve teknolojiler için gelişmiş destek sunulabildiğinin de altı çiziliyor.


    Ücretsiz olarak kullanıma sunulan 3.1 sürüm numaralı yeni yazılım güncellmesini buradan indirilebilirsiniz.




  • qnap nas ne işe yarıyor
  • Qnap ürünleri çok kaliteli ve iyi özelliklere sahip olmasına karşın çok pahalı. BU ürüne verilecek para ile sistem kurup dosya sunucusu yapabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.