Şimdi Ara

13'lü Güç kaynağı karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık birbirilerinde farkı olmadığı düşünülen güç kaynakları günüzmüde stabilite ve kafa dinlemeye giden yolda çok önemli yer işgal ediyor. İyi bir ekran kartı ve overclock'lu bir sistem standart bir güç kaynağı ile kurulamaz hale geldi.

    Tomshardware bu kaliteli PSU'ların birbirilerine göre testini hazırlamış ve yayınlamış. Testte maksimum güç çekimleri bakımından, güç transfer verimlilikleri bakımdan, tam güçte ve boş durumda ses seviyeleri karşılaştırılmış. Bazı modellerde maksimum seviyeye ulaşmaya çalışırken mefta olmuşlar ama bazı akıllı olanlarda kendilerini kapatmayı başarabilmiş.

    Test minimum 400 Watt güç kaynaklarını içeriyor onun için göreceklerinizin hepsi zaten çoğu kişi için yeterliler. Ama ses konusunda aralarında dağlar kadar fark var. Haberin başında kafa dinlemeye giden yolda dedim çünkü bilgisayar başında çalışırken çıkan sesler gerçekten çok önemli. Bu ses kaynaklarından en başlarında güç kaynakları geliyor. Tavsiye edilen güç kaynaklarının bulundurdukları fan hızını güç tüketimine göre arttırması ve bu testteki çoğu modelde bu artık standart. Türkçe'da bulunabilen testi en iyisi kendiniz gidip okumanız.


    Sayfanın Linki : http://www.tomshardware.com.tr/howto/03q2/030609/








  • ahh gun ahh.ben bu psunun ne kadar onemli birsey oldugunu anlayana kadar tam 3 tane "dandik"psu patlattım.hem parama yazık oldu hemde moral olarak bana zarar verdi.yeni ekran kartımı takana kadar(gf2 kullanıyordum,ati 8500 e gecis yapmıstım)hicbir sorunum yokken(ya da ben oyle zannederken:)),oyunlara girmemle psuyu elime almam bir oluyordu.ne oldugunu anlayana kadar 3 tanesi gitti.ekran karına,board a bile suc atmaya baslamıstım ki,tom amca sagolsun imdadıma yetisti.orada okudugum bir incelemede(ki buradaki pcden anlayan herkes okumustur sanırım)psu in ne kadar onem gosterilmesi gereken bir bilesen oldugunu anladım ve hemen gucumun yettigi en iyi psu i aldım(fsp 60-atv/bizim de gucumuz buna yetti:))
    onceden en az onemi gosterdigimiz parca bunlardı.allahtan anakartı falan elimize almadan bu isten sıyrıldık:)))
    artık yeni bir sistem toplayacagım zaman en once iyi bir kasa ve psu bakacagım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.