Şimdi Ara

Satılık: Grado / Alessandro MS1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi kullanmakta olduğum sıfırdan farksız Alessandro MS1 kulaklığımı satıyorum, yakın bir zamanda askere gideceğim etrafta telef olmasından korkuyorum.

    Kulaklığı bilenler biliyor Grado Sr 125'in modifiyeli hali ve sr125 - sr225 arası bir kalitede ses sunuyor (yorumların çoğu sr125 ile aynı olduğu ama daha doğal bir sesi olduğu yönünde). Özellikle metal, Rock için daha iyi bir kulaklığı heleki mp3 playerdan direk olarak amfi gerektirmeden çalışan bir model için en aşağı yine gradonun sr225'ine bakın onun harici daha iyi bir model yok emin olabilirsiniz (bu fiyat ve üstü aralıkta 20-30 kulaklık değişmişimdir)

    Yanında bu kulaklığın performansını modlanmış sennheiser hd 414 padlerini vereceğim. (sennheiser hd414 padi 20euro metanda yurtdışı sitelerde 13$ + kargo)

    //Temsili resimdir isteyene çeker yollarım ama sıfırdan farksız durumda zaten
     Satılık: Grado / Alessandro MS1


    Fiyat : 180YTL pazarlıksız

    Kullanım harici kapalı dolapta tuttum o yüzden sıfırdan farksız durumda, zaten diğer kulaklık sattığım kişiler özenle kullandığımı bilirler.

    Not: Bazı arkadaşlar sıfırı 99$ sitesinde kargo dahil diyor, doğru fakat adamlar first class mail ile sigortasız yolluyor ve ödemeyi kredi kartından direk çekim alıyorlar paypal falan yok arada yani kargo kaybolsa yada başına birşey gelse üstüne soğuk su içmekten başka çareniz yok. Benim şu ana kadar first class mail ile aldığım 2 üründen biri kaybolduğu için güvenemeyip adamlara 25$ ekstra ödeyip doğru düzgün kargo ile yollatmıştım sıfırının maliyeti 99$ değil emin olun kaldı ki pad fiyatlarını da direk olarak yazdım gidip araştırabilirsiniz.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • pm
  • kulaklıkla ilgileniyorum.hala mevcut mu acaba?
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.