Şimdi Ara

Bulaşık Makinası sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pek anlamadığım bu bulaşık işi bir süreliğine bana kaldı arkadaşlar ve başım dertte.
    makina arçelik leydi 170, eski bir model . eski olmasına rağmen bir süre öncesine kadar iyi yıkıyordu. şu anki sorun bulaşıkların tam temizlenmemesi. deterjan calgonit . sebepler aşağıdakilerden hangisi olabilir sizce:

    - cihazı orta seçenekde yıkıyorum ne çok uzun sürsün ne de çok kısa diye ama kılavuza bakınca gördümki benim seçtiğim program 50 derecede yıkıyormuş uzun sürmesine rağmen yani su sıcaklığı 50 yi geçmiyor. bir de 65 derece seçeneği var. henüz denemedim ama sizce aradaki bu 15 derecelik fark temizlikte çok fark eder mi?

    - cihazın tuz bölmesi makinanın iç tabanında bir kapakla açılıyor. uzmantv de ustanın kapağı açışını izledim, tuz bölmesini açtığında tamamen kuruydu benimkinde ise kapağı açar açmaz dışarı su taşıyor yani içi su dolu. normal mi?

    çamaşır makinasında bilenler bilir, alttaki tahliye pompası tıkanırsa açar temizlersiniz. buna baktım sökülecek kapak falan yok kendim uğraşssam baya zahmetli olacak gibi. istanbul avrupa yakasında bir tamirci çağırsam bana kaça patlar, güvendiğiniz bi servis varmı? arçelik çağırsam tuzlu olur gibime geliyor.
    Kalın sağlıcakla.



  • arkadaşlar şimdi baktım da bizim makinanın pis su gideri direkt duvarın içine giriyor. bu linkte olay detaylı açıklanmış ,

    http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=179676&start=0

    acaba direkt duvara girdiği için bina içi tesisattaki kötü kokularmı nufuz ediyor makinaya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.