Kullandığım win xp professional sp3 işletim sistemini yeniden install edeceğim. Sebebi ise bir program yüklemek veya kaldırmak istediğimde işlem duruyor ve ekrana şu uyarı geliyor: "Error 1325. Resimlerim is not a valid short file name." Geçen ay resimlerim klasörünü çöpe atıp, sildiğim den beri bu uyarı çıkıyor. Yeniden bir klasör oluşturup, ismine resimlerim dedim ama değişen bir şey yok. Bu sorunu bir çözebilseydim; hiç sistem yükleme ile uğraşmak istemezdim.
Ayrıca pc'yi cd'den başlattıktan sonra format atmadan install yapmayı düşünüyorum. Ve, türkçe windows'a kullanıyorum diye ingilizce olan windows cd'leri install'a devam edemeyeceğini bildiriyor.
Elimde bulunan beş farklı versiyon windows'tan, autocad, photoshop kullanıcısı için hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?
1) - Windows XP Professional Corporate Edition SP3 - WXPPSP3 2) - Windows XP Professional 32-bit en-US - Black Edition v2009.4.19 3) - Windows XP PRO SP3 TR 2009.06.23 4) - W.XP.Pro.SP3.D3ll.Edi_Windows XP Professional SP3 Dell Edition (Untouched) 5) - Microsoft Windows XP with Service Pack 3 - ZWTİSO - ISO
xp proların hepsi aynıdır, sanırım bunlar modifiyeli xpler bunların içerikleri farklıdır sadece omurga yani xp pro sp3 hepsinde aynıdır bugibi modlu işletim sistemlerinin hepsine güven olmaz yukardakileride daha önce görmedim eğer modlu xp kullanmak istiosan daha derinlemesine araştır yada standart xp pro sp2 cdsi bul biyerden yükle üstünede sp3 istiosan yükle...
imzamda autoxp1 ve autoxp2 linkleri var o linklerde kendin modlu xp yapabiliosun
olabildiğince orijinal olanını yükleyin yani mümkün olduğunca dokunulmamış olanına ... modifiyelerden uzak durun...
bu yazdığım versiyonu bulmaya çalışın. bu versiyon daha doğrusu win xp. microsoft un geliştiricilere dağııttığı sürümdür. MSDN/TechNet den de indirilebiliyor ancak orada geliştirici hesabınız olması gerekir. ben 1 senedir bu versiyonu kullanıyorum. sorunsuz tr_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-74085.iso
Listelediğim win xp'lerin modifiye edilmiş olduğunu bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş oldum. Sağolun. tr_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-74085.iso buldum ve neroyla yaktım. Orjinal versiyon ismi için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme