Şimdi Ara

KIRIKKALEDE MİLANGAZ 1.18 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YOLUNUZ DÜŞERSE HABERİNİZ OLSUN KIRIKKALEDE MİLANGAZ BAYİSİ 1.18 DEN LPG SATIYOR ÖNÜNDE HERSABAH KUYRUK OLUYOR YOLUNUZ KIRIKKALEDEN GEÇERSE UĞRAYIP ALABİLİRSİNİZ DEMİRÖREN MİLANGAZ 1.18 YTL EĞER HERİFLER ZARARINA SATMIYOSA 1.5 VE ÜZERİNE SATANLAR DELİ PARA KAZANIYOR DEMEKKİ

• gecen forumda okumustum, gelisi 0.79 TL imis.

gazda azicik hava yoksa ne guzel
  • o benzinlik sahibinin edirneye bir istasyon kurmasını isterim 1.68 burada
  • aslında bu kadar ucuz satilmasına fazla goz yumulcagını sanmıyorum.cartellerın ulkesı turkiyede buna birileri dur diyecektir.
  • Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi
  • quote:

Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi

Alınteri caddesi bitimindeki kavşaktan sağa döndükten sonra sağda bir Milangaz var, orasını mı söylüyorsunuz ?
  • Aslında güzel hareketler bunlar. Sincan etimsgut yolundaki şerefsiz ipragaz 1.61 yapmıştı geçen hafta, bugün 1.54 e geri düşmüşler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara abonman 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da yok mu bu ayilerden :]
  • Ofis ostime yeni taşındı ta mtarif edemicem ,ostimde bildiğim tek yer alınteri bulvarı
    Ostim göbekten aşağı inerken ,2. ışıklardan sonra sağtarafda kalıyor.( Aselsan metroya gelmeden 1 km önce)
    quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi

Alınteri caddesi bitimindeki kavşaktan sağa döndükten sonra sağda bir Milangaz var, orasını mı söylüyorsunuz ?

• kırıkkalrde ki 1.18 lik sehir içindemi samsun yolu uzerindemi
  • quote:

Ofis ostime yeni taşındı ta mtarif edemicem ,ostimde bildiğim tek yer alınteri bulvarı
    Ostim göbekten aşağı inerken ,2. ışıklardan sonra sağtarafda kalıyor.( Aselsan metroya gelmeden 1 km önce)

Evet burası benim dediğim istasyon. Alınteri caddesinin bitiminde aşağı doğru bir yokuş var. O yokuştan indikten sonra sağa dönünce bu istasyonun önüne geliniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.