Bildirim
KIRIKKALEDE MİLANGAZ 1.18 YTL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gecen forumda okumustum, gelisi 0.79 TL imis.
gazda azicik hava yoksa ne guzel -
o benzinlik sahibinin edirneye bir istasyon kurmasını isterim 1.68 burada -
aslında bu kadar ucuz satilmasına fazla goz yumulcagını sanmıyorum.cartellerın ulkesı turkiyede buna birileri dur diyecektir. -
Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi -
quote:
Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi
Alınteri caddesi bitimindeki kavşaktan sağa döndükten sonra sağda bir Milangaz var, orasını mı söylüyorsunuz ? -
Aslında güzel hareketler bunlar. Sincan etimsgut yolundaki şerefsiz ipragaz 1.61 yapmıştı geçen hafta, bugün 1.54 e geri düşmüşler. -
İstanbul'da yok mu bu ayilerden :] -
Ofis ostime yeni taşındı ta mtarif edemicem ,ostimde bildiğim tek yer alınteri bulvarı
Ostim göbekten aşağı inerken ,2. ışıklardan sonra sağtarafda kalıyor.( Aselsan metroya gelmeden 1 km önce)
quote:
Orjinalden alıntı: barisozyurt
quote:
Ankara ,Ostim deki milangaz 1,10 cektiler fiyatı , dün oyle idi
Alınteri caddesi bitimindeki kavşaktan sağa döndükten sonra sağda bir Milangaz var, orasını mı söylüyorsunuz ?
-
kırıkkalrde ki 1.18 lik sehir içindemi samsun yolu uzerindemi -
quote:
Ofis ostime yeni taşındı ta mtarif edemicem ,ostimde bildiğim tek yer alınteri bulvarı
Ostim göbekten aşağı inerken ,2. ışıklardan sonra sağtarafda kalıyor.( Aselsan metroya gelmeden 1 km önce)
Evet burası benim dediğim istasyon. Alınteri caddesinin bitiminde aşağı doğru bir yokuş var. O yokuştan indikten sonra sağa dönünce bu istasyonun önüne geliniyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X