Şimdi Ara

<<- 100 Level Blader Rehberi ->>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 100 Lv / Bicheon-Fire-Lighting-Cold || Bicheon-Fire-Lighting





    ~ WarriorAngel ' ın Blader Rehberi ~




    # İtemler
    # Skiller
    # PvP / Unique kesimi / Kasma / Job taktikleri



    - İtemler -


    Garment : STR çarların tercihi.Düşük phy, yüksek mag defans verir. %20 daha az mp kullanımı ve %20 hareket hızı.

    Protector: PHY-MAG defans oranları dengelidir. Bi bladerın tercihi olabilir.. Stats larına çok özen gösterilmelidir. Yoksa çok canınız yanar. %10 mp kullanımı tasarrufu, %10 hız sağlar.

    Armor : Kesinlikle hiçbir blader armor olmamalıdır. ( 90 lv de denedim ) Tamam phy açısından bir dağdan farksız oluyorsunuz. Fakat int karakterler öyle bir vuruyorki..



    *Tavsiyem birincil olarak Garment seçmeniz. Protector de seçebilirsiniz ama Armor kesinlikle seçmesin bi blader.. En az Full +5 ve Full Blue itemler olmalılar.. ( Gerçek bir tank olmak istiyorsanız. )


    Blade : Bizim silahımız :)) Statslarına çok özen gösterilmeli. Çünkü atak bakımından en düşük silah çeşitlerinden biridir blade ler.. Kesinlikle +5 ten aşşağı kullanmayın. +7 olursa ne ala.. Statsları ,phy -mag attack lar en az %60 olmalı. Critical 7den aşşağı olmasın. Attack Rating %50 nin altında olmasın.

    Shield: Eu lara karşı en dayanıklı çar olmamızı sağlayan ve bizi tank yapan yegane item :) phy-mag defansları %40 tan aşşağı olmazsa iyi olur. Block Ratio özelliği çok önemli. BR 16 dan aşşağı kullanmamaya çalışın. Sox kalkanların % leri fazla olduğundan onlarda br 20 den aşşağı olmamalı..



    -Skiller -


    /Bicheon


    “Sword ve blade sallanır ve yükselir. Bu dünyadaki en iyi kılıç ustasıdır.”
    Orta ve yüksek seviyede güç sağlayan dövüş sanatıdır ve şiddetli bir şekilde kesmek için kullanılan teknikler Bicheon’un sert doğasını gösterir.
    Sword ve Blade le uygulanabilir. Savaşçıların bu teknikte nadiren kullandığı kalkanı kullanarak dövüş sanatını yeni bir aşamaya geliştirir.



     <<-  100 Level Blader Rehberi  ->>


    -İlk sıradaki skiller açılmalıdır. Kasmada yardımcı, pvpde son iki skille bleed bulaştırabiliriz.
    -2. sırada kombo larımız bulunmakta.. Son 2 skill çok önemli debufflar bulaştırır. Mutlaka açılmalı ve maxlanmalı..
    -3.sırada Kalkan defanslarımız var. 15 saniye boyunca phy defans veya block ratio verir..PHY buffları zorunlu, block ratio veren bufflar istenilirse açılmalıdır..
    -4. sırada blade fırlatma skilleri.. Mutlaka açılmalı. pvp de ve kasarken kullanılır.
    -5. sırada bladerın olmazsa olmazı yatır skilleri.. Açılmalı, maxlanmalı.
    -6. sırada yatır skillerinin ardından batırma skilleri :)
    -7. sırada istenilirse açılan yine blade fırlatma skilleri.. maxlandığında yine kasarken kolaylık sağlayabilir.
    -8. passive skilimiz , block ratio verir. Maxlanmalı..



     <<-  100 Level Blader Rehberi  ->>

    *Bu seriden bahsedicek olursak, genel olarak full açılan bir skilldir. Ama ben bu skilin bladerı bitirdiğinden yanayım. Ben bu seviyede bıraktım açmayı. Çünkü kalkanın phy defansını resmen yok ediyor. Ve bu aşamadan sonra çok ta fazla phy atak eklemiyor. Çok tehlikeli bir skill.. Kendinize göre bir noktadan sonra açmamanızı öneriyorum.


    /Fire


    “Yaratılanların neslinin tükenmesi ve yok olması gerekir. Kutsal Tanrı ateşle tamamlanır. Güneş, yörüngesinde ilerlerken yaratılış ve yok olma Tanrısını anlatır, hayatın üstesinden gelme gücü insanın kanlı yolunda ateşin dolaşımıyla elde edilir.”
    Aktif volkanın tepesinde bulunan Ateş Gücü Ustalığı korku veren bir yaşam biçimidir, Ateş Gücü Ustalığının özel bir uygulamasını kullanarak savaş meydanını kanla kaplar. Ateşin din ile benzer olduğu düşünülür, ateşin gücünü tıpkı güneşin yörüngesinde ilerlemesi gibi insanın kanlı yolunda döndürerek Tanrı kadar güç kazanmayı amaçlar.
    Bu güçlü teknik diğerlerinden daha fazla güç elde edebilir ancak sıradan savaşçılar onu öğrenmek istemez. Fakat kanlı bir intikam almak isteyen savaşçılar bu dövüş sanatını öğrenmeyi, becermeyi ve sonra da savaş meydanına ilerlemeyi arzular. Bu yüzden savaş meydanları zalim bir kanlı dünyaya dönüşür.



     <<-  100 Level Blader Rehberi  ->>



    -İlk sırada el yakma skillerimiz.. hepsi max..
    -2. sıradakiler bizi bazı debufflardan korur, daha doğrusu etkilerini azaltır..
    -3. sırada phy atağımızı arttıran bufflar.. max
    -4. sırada mag defansımızı arttırır.. sonuna kadar max.
    -5. sırada Fire wall skillerini isterseniz açarsınız.. Mag ataklara karşı önemli sayılabilir.
    -6. Nuke lar :)) açmayın aman :))
    -7. Görünmez eu ları gösteren skiller.. isteğe göre açılabilir.
    -8. phy attack arttırıcı pasif skill.. max.




    Şimdiiii... Gelelim yan skillere..

    Bi bladerın colda ihtiyacı yoktur. Zaten phy defansımız gayet-i hoş yerinde.. Şimdi önümüzde 2 seçenek var.. Sizlere bu 2 seçeneğin artılarını eksilerini açıklıycam.

    80 Lighting / 20 cold ve 100 lighting

    20 cold neden ? tabiki %20 lik snow shield için. pvp lerde, büyük savaşlarda can kurtaranınız olabilir.. 80 levelden 100 levele blader ahım şahım birşey kaybetmez lighting ten. Ama 100 lv lightingleri gözle görebilirmisiniz bilmem :)))





    /Lighting

    “Dünyada yaratılan şeylerin en hızlısı yıldırımdır. Yerdekilerle dalga geçerek cennete ve cehenneme gidip gelir. Onların yolu olacağım. Temiz su vücudun yaşamı olur ve taşar ben ise akıntı boyunca yürürüm.”
    Şimşek Gücü Ustalığı, Şimşek Gücü Ustalığıyla tanınır. Yıldırım, doğanın insan gücüyle alınamayacak kadar güçlü olan bir kudretidir ve vücudun özünü içeren yıldırım onu emen güç tekniği gibi engellenir.
    Ayrıca, vücut doğru bir yol olur ve yıldırım akışı ve arzusu hissedilebilir. Sonuç olarak yol boyunca yürüyerek, kullanıcı yıldırımın gücünü fark edebilir. Ancak tüm derslerde cehennem azabı gibi bir acı çekilir, sıradan insanlar bunu başaramaz.


     <<-  100 Level Blader Rehberi  ->>


    -1. sırada lighting el yakmalar. eğer 100 light yaptıysanız açabilirsiniz çünkü lighting in parry ratio düşürücü debuff ı vardır.. 80 yaptıysanız açmayın. bi işe yaramaz
    -2. sırada Magical atak artırıcı bufflar var. mutlaka açılmalı . Zaten str yiz, mag atağımız düşük.. :((
    -3. Hızlı koşmalar ve fırlamalar.. Sonuna kadar maxlanmalı. Bunlar için light açmadıkmı zaten ? :))
    -4. sırada lion bilmem ne skilleri.. bize yaramaz nukerler açsın :))
    -5. sırada parry ratio arttırıcı skiller.. max lanmalı.
    -6. sırada nuke lar.. açmayın.
    -7. sırada pasif skill.. parry ratio arttırır.. açın..



    /Cold


    Sadece 20 levelde açılan %20 defans veren snow shield i açın.. :)





    PvP / Unique kesimi / Kasma / Job taktikleri



    Tek tek tüm classlarla pvp de hangi yolları izleyeceğinizi açıklıyorum..



    S/S - Spear Nuker : Snow shield leri bitene kadar ölmemeye çalışın. Snow shield leri varken ölmeleri çok zor. Dayanın.. zehir bulaştırın, yatır-batır yapın.. Snow shield leri bittiğinde phy buff açar s/s nukerler.. 15 saniye daha dayanın.. sonra bir tek bleed bulaştırıp, tek yatır-batır da alırsınız..

    Glaiver : İtemler eşitse çok uzun sürer ,belkide bitmez bu vs. Elinizden geldiğince debuff bulaştırmaya çalışın. Snow shieldinizi, phy defansınızı kullanın ölmeyin. Glaiver debuff yedimi , sizde crit vurdunuzmu dayanamaz.

    Bow : Elinde bi canavar silah yoksa sizi öldüremez. Tadını çıkara çıkara kesin :))

    Wizard : Fire wall kullanarak ölmeyin. Canları neki zaten, tek skillde alın :)

    X-bow : Bu seferde 20 level cold açtıysanız cold wall var.. onu kullanın . İtemleriniz sağlam değilse ölürsünüz.. Çok fena crit ler çakabiliyorlar.. Bladerını kullanmasını bilen x-bow lardada zorlanmaz.. ;)

    Warrior : İşte bladerı en çok zorlayan class. Hele özellikle cleric se. bless ve Warriorun mag-phy buffları bitene kadar dayanmanız, ölmemeniz lazım. Aynı nukerler snow shield lik canları varsa, warrior larında kendi buffları kadar ölmeme süreleri var.. bufflar bitene kadar ölmemişseniz, bufflar bitince zorlanmadan alırsınız.





    Unique kesimi


    Bladerlar unique avcısı değildir.. Ama yinede adımı servera duyurmak istiyorum diyenler, yada bende bi uniq kesiym diyenler bunları uygulasınlar..


    -Mutlaka zerkiniz olmalı.. Zerksiz uniq beklemeyin. isu ve isu dan sonrası için devil sprit iniz olursa çok iyi olur.. 95+ level ler zaten zerk pot kullanabiliyorlar 2 kere zerk basabilirsiniz 1 uniq de demek oluyor bu.
    -Mümkünse geç vakitlerde veya erken vakitlerde uniq bekleyin. Öğlen unique beklemeyin.. Kesmeniz çok zor.. Bırakmazlar.
    -Lure yapmaya çalışın.. ( kenarlara çekin uniqe leri )
    -Hiçbir zaman biri size uniq te ks yaptı diye sövmeyin. Herzaman gZ ' ci olun, tebrik edin ki party lere kolay girin.. alsınlar sizi..





    Kasma


    Bi bladerı en illet eden konudur.. Yinede şimdiki halimize şükredelim. 90 level le beraber bladerlar biraz daha adam oldu..

    -Defansımız iyi olduğundan kendimizden yüksek yaratıklarda kasabiliriz ( şahsen ben herzaman kendimden 5 lv üstümde kasmışımdır )
    -Çarın moba yatma derdi olmaz.
    -Unique lerle kasılmaya gayret gösterin. Bi blader herzaman party bulur.. full eu da olsa alırlar..



    Job

    Bladera en uygun meslek Hunter dır. Blader açan adam, kendine güvenen adamdır.. Thief olup serverda kötü tanınmak istemez, Trader olup kendini ezdirmek, başkalarına ihtiyaç duymak istemez.. Blader bi trade party sinin en önünde göğüsü kabarık bir şekilde yürümek, onları korumak ister..
    Hunterlık konusunda en güvenilir çardır blader.. Bir thief party si , trade party sine dalıp herkesi yatırır ama blader 95+ Lv ise, zerk ile öyle şeyler yaparki.. Thief party si birdaha gelmez bile.. ( onlarca kez başıma geldi :)
    Herzaman pt lerde aranan adamdır..
    Full Eu partylerine mutlaka bi blader lazımdır :))

     <<-  100 Level Blader Rehberi  ->>





    *Hangi çara sahip olursanız olun kendinizi sevdirin herkese.. Pvp meydanında milletle küfürleşmeyin.. Sohbet edin, hal hatır sorun.. Özellikle yabancılarla iyi geçinin.. Ve kesinlikle oyunda tanıştığınız birisiyle "kanka" olmayın. Bu kanka olaylarının %80 inin sonu kötü biter..






    -Birtek nokta alıntı değildir.. Hepsi 2 saatlik bir emektir.. Teşekkürler..







  • Rehber güzel olmuş, eline emeğine sağlıkta Archerlere biraz haksızlık yapmışsın . 95 Level bir Archerim var ve genelde kendi levelimdeki bladerleri kesiyorum.

    Blade-Bow karşılaşmalarında Genelde garment giyip Fire-light-pacheon yapılandırmasına sahip olan Archerler dayanamıyor eziliyor.

    Ancak benim gibi 7/1 hybird karektere sahip olup

    Pacheon-Fire-Cold + protector şeklinde yapılandırma yapıldığında BLADE ile olan vs ler genelde Tecrübeye bakıyor eşit şartlarda
  • Anlattıkların Biraz kişisel olmuş fakat yinede güzel emeğe Saygı
  • Çok güzel,kapsamlı bir konu olmuş eline emeğine sağlık hocam..Blader olanlara çok faydalı olacaktır..

  • quote:

    Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

    Rehber güzel olmuş, eline emeğine sağlıkta Archerlere biraz haksızlık yapmışsın . 95 Level bir Archerim var ve genelde kendi levelimdeki bladerleri kesiyorum.

    Blade-Bow karşılaşmalarında Genelde garment giyip Fire-light-pacheon yapılandırmasına sahip olan Archerler dayanamıyor eziliyor.

    Ancak benim gibi 7/1 hybird karektere sahip olup

    Pacheon-Fire-Cold + protector şeklinde yapılandırma yapıldığında BLADE ile olan vs ler genelde Tecrübeye bakıyor eşit şartlarda


    Demekki senin elinde bi canavar var xD




  • Hocam cold açmayı düşünüyordum utandım birden Ellerine sağlık...
  • Pwp'de İnt Charları daha kolay kesmek için benden bir tavsiye: Nukerlerde Snow bitesiye kadar yatır batır yapıp hayatta kalmak en önemli unsur fakat nukerde snowu bitince bleed yedirip kalkandan phy reduce eden ve phy attack veren skill var onu acıp yatır batır yapıp nukeri kesmek o skilli neden actın diye soran olursa söliyim, o skill kalkandan phy defance alıyor ve nukerler magic attack vurduğu için o skilli acmamız defancede bir kayıp söz konusu bile olmuyor Fakat Nuker char silah ile vuruyorsa o skiili acmanızı önermem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinHeaven -- 9 Temmuz 2009; 23:13:22 >
  • İlhanım helal olsun :) Çok güzel hazırlamışsın eline koluna sağlık. Bize bırakmamışsın eyvallah . . .
  • çok açıklayıcı ve kapsamlı olmuş ellerine sağlık.
  • Eline sağlık çok güzel olmuş
  • Sağolun..
  • Blade charlar,Chinesede Max defansa sahip olan charlar ama işi azda olsa bilen bir Warlock+Dagger hiç affetmiyor...
  • İlhanım Eline Koluna Saglık Gülüm Özenerek Yapmıssın Cok Süper Olmus

    Bladerim Olmadı Ama Warrior Cleriğim Var
  • Bladedin pvp de bow tadını cıkara cıkara kesmesi dısında hepsi cok guzel ellerine saglık
  • güzel calısma emeğine sağlık .


    kendi classım olan warrior la karsılastırmalarda ;

    pvp %40 item %60 player işidir bence o yüzden cok fazla yorum yapılamaz.
    job da party nin önündeki eger bi warriorsa trade cok daha seri ilerler . bunun nedenide tüm npc thiefleri üzerine cekebilme özelliği.
    full eu pt leri hiç bi çin chara ihtiyac duymaz son olarakta ;)


    tekrar emeğine sağlık. forumu pek takp etmedim son dönemde ama anladıgım 100 lvl olmussun ve konuyu ondan sonra acmıssın. hayırlı olsun. ii oyunlar =)
  • Eline sağlık,blader çar açarsam senin çarın gibi yapacam
  • Silkroad online başlangıç rehberine eklenmiştir.
  • eet konu gerçekten çok gz :D ellerine sağlık keşke sennle auto cadla beraber aynı serverde olsadyım da hunterlık yapsaydım
  • Süper olmuş.
    Benim için değilde blader kasacaklar için.
    Ben pek sevemedim şu build'i :)
  • Çok güzel hazırlamışsın İlhan ellerine sağlık.Herşeyi eksiksiz olarak anlatmışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.