Şimdi Ara

Acer 11.6-inç ekranlı Timeline modelini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Acer, Intel CULV platformunu temel alan Timeline serisi ultra-taşınabilir dizüstü bilgisayar ailesini yeni modellerle genişletiyor. Gelen bilgilere göre firma ay sonuna doğru 11.6-inç ekrana sahip olan ve tasarım özellikleri özellikleri itibariyle Aspire One 751 modelini temel alacak olan Timeline 1810T modelini kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor. 1366 x 758 piksel çözünürlüğünde 11.6-inç ekrana sahip olan yeni modele 1.4GHz'de çalışan Core 2 Solo U3500 işlemcisi güç veriyor.


    4GB'a kadar sistem belleğine, 500GB'a kadar sabit disk seçeneğine ve DirectX 10 destekli Intel GMA 4500MHD entegre grafik birimine sahip olan Timeline 1810T, bağlantı özellikleriyle de dikkat çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Kablolu ve kablosuz iletişim için Gigabit Ethernet, WiFi, opsiyonel olarak WLAN, 3G ve Bluetooth desteği sunabilen sistemde ayrıca HDMI ara birimi de destekleniyor. 8 saate kadar çalışma süresi sunabildiği belirtilen Timeline 1810T'ye işletim sistemi olarak Windows Vista eşlik ediyor.


    Acer tarafından bu ayın sonuna doğru satışa sunulması beklenen Timeline 1810T modeliyle ilgili olarak henüz herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.









  • galiba bunu alacağım

    gelsin bi bakalımda
  • Ya ben bu cihazı gördüm. Hem de aynı görünüme sahipti. Benim gördüğümün ekran boyutunu hatırlamıyorum. Belki bu farklı olabilir ama cihaz inanılmaz kaliteli idi. Kesinlikle çok karizma duruyor ve özellikleri de iyiydi. Üzerinde 3 Gb DDR3 Ram falan vardı. Kesinlikle öneririm ben. Kalitesi muhteşem..
  • Cihazın işlemcisi 1.6 atom ayarında garfik yönündende zayıf fiaytı nettopların çok üzerinde kalırsa mantıklı bi seçim olmaz biraz ara model izlenimi braktı bende.
  • Tasarım Dell X1 laptoplarinda kullanilanla hemen hemen aynısı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OverClocKing

    Ya ben bu cihazı gördüm. Hem de aynı görünüme sahipti. Benim gördüğümün ekran boyutunu hatırlamıyorum. Belki bu farklı olabilir ama cihaz inanılmaz kaliteli idi. Kesinlikle çok karizma duruyor ve özellikleri de iyiydi. Üzerinde 3 Gb DDR3 Ram falan vardı. Kesinlikle öneririm ben. Kalitesi muhteşem..


    Nerede gördünüz, gördüğünüzü? Türkiye'de mi, yurt dışında mı???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.