Şimdi Ara

VE HAZIR AYIN PAKETİ ŞOK FİYAT 500 tl OYUN PC + X-540+23'' 1920X1080 SAMSUNG =MÜKEMMEL ODA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özelders -- 13 Temmuz 2009; 18:18:30 >

koc.bay@windowslive. com ekleyişn göşelim veya siz verin ben ekleyeyim .

pm atamıyorum ve gelmiyor bana atılan pmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özelders -- 7 Temmuz 2009; 19:50:14 >
    Kaçsam diyor uzağa
    Katsam diyor önüme
    Canımı yorganımı

Arada bir bir yanım
    Düşsem diyor tuzağa
    Geçsem dünyanın derdini
    Varsam cennetime diyor
  • pm
    Olumlu Alışveriş:righteous@(2)---Lacrymatoire---Elky---mahapurusha---cengiz_vga(5)---xkabix---öztin---hatttori(2)---Dangeriousx---braveheart28---pixel(4)---BEYLİKDÜZÜ---naz_eg---honor7---pillout---guduk68---Neosis---karaefe---elektrik_54---Tsunami41---DiabloXT---eppro---mpy---ewerpower---cabbas---*AXI*---seroni---Uzaykusu---guneyonur---trusen---moon74---demircibu---ABSOLUT---trooper27---loenist74---burgfb---ghost recon advenced---FERROKROM---e_cool---yalnızkral---laststate---bim_28
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplandı pm kutunuza bir bakın
    ancak kendisi, uzun süre sessiz kaldıktan sonra "aaaa ben ürünü sattım, o kişi siz değil miydiniz" gibi saçma sapan bir açıklamada bulundu,

sizlere kendisinden uzak durmanızı, tavsiye edeceğim, zira bana yaptığı terbiyesizlik hiç hoş değildi,
    açıkçası önce ürün sonra para diyince arkadaş piyasadan kayboldu, bana cevap da yazmıyor,
    abi olmaz filan dese ben parayı yine yollayacaktım ama Allahtan tecrübeliyiz,
    diyelim ki tam aksi, arkadaş sattığı bir ürünü satmaya devam ederek daha yüksek fiyat verene mi veriyor anlamadım

• Kendi evinden elden olarak kasayı aldım.Her iki tarafada hayırlı olsun.Sorunsuz bir alışveriş oldu.
    Olumlu Alışveriş:righteous@(2)---Lacrymatoire---Elky---mahapurusha---cengiz_vga(5)---xkabix---öztin---hatttori(2)---Dangeriousx---braveheart28---pixel(4)---BEYLİKDÜZÜ---naz_eg---honor7---pillout---guduk68---Neosis---karaefe---elektrik_54---Tsunami41---DiabloXT---eppro---mpy---ewerpower---cabbas---*AXI*---seroni---Uzaykusu---guneyonur---trusen---moon74---demircibu---ABSOLUT---trooper27---loenist74---burgfb---ghost recon advenced---FERROKROM---e_cool---yalnızkral---laststate---bim_28
  • hadı ya kasa gıttımı yarın ben alacaktım :S
  • kasa satılmıştır birtek monitör kaldı hayırlı olsun bazıları forumla gerçek hayatı karıştırıyor ya en çok ona gülüyorum heryere kargo yaparımm önce banka hesabıma para yatar sonra bende bi kaç dakika içinde kargoya veririm benim güven anlayışım böyle cesareti olan yada bana güvenen kabul eder yada etmez ben kimseye önce kargoyu göndermedim göndermemde neyse monitör satışta şuana kadar kimsede benimle ilgili bir sorunla karşılaşmadı karşılaşmazda herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özelders -- 10 Temmuz 2009; 11:05:08 >
  • x540 07.07.2009 da tarafımdan alınmıştır. satıcı arkadas hiçbir şekilde olumsuz yorumu haketmiyor. kendisi ile telefonda görüşüp aynı gün akşam 6 da ürünü elden aldım. gayet temiz ve çok düzgün paketlenmiş ayrıca faturası ile birlikte birer limonata içimi eşliğinde elden alınmıştır. tekrarlıyorum arkadas kesinlikle kötü yorumu haketmiyor. o kadar güvenilirki yanında x540 kutusunu açıp bakma gereği bile duymadım temiz satıcı.

Dostum x540 gayet güzel çok temiz kullanmışsın. İnşallah hersey istediğin gibi olur.
    Galaxy S2................... selmanfindik
  • eyvallah hocam hayırlı olsun
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.