Evet arkadaşlar üşengeçlikten mi yoksa normal kanalların yetmesindemi bilemem ama şu ana kadar halen uydu anteni almadım, belkide bilgisayarım olduğu için ihtiyaç duymadım, neyse... Uydu alıcam sizce hangisini almam lazım, tekmi çiftmi dedim çift dediler çünkü daha çok kanal çekiyor dediler teek uydu yetmez dediler. Sizce marka önemli mi, birde çift çanak için herşey dahil 180 tl fiyat verdiler, biraz pahalı geldi sanki? Sizce ne yapmalı?
''Türkçe dışında hiçbir dili bilmeyen, globallikten uzak yurdum insanı'' İlginç geldi de tekrarlamak istedim.... globalleşelim bakalım hepberaber kucaklasın dünya bizi.
quote:
Orjinalden alıntı: naten
Kime göre neye göre fazlalık. Referans noktası nedir? Mesela Türkçe dışında hiçbir dili bilmeyen, globallikten uzak yurdum insanına göre mi?
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN
çift çanak fazlalık doğru bir karar almışın hayırlı olsun
tek çanak alman daha karlı olmuş, fazla izlemezsin zaten yabancı kanalları, belki hiç izlemicektin
ψ Kimi Raikkonen - Freddie Mercury Ψ Freddie Mercury : "Müzik aynen resim çizmeye benzer.Resmi çizerken arada neye benzediğini görmek için bir adım geri çekilmek zorundasındır.Ben de Queen'den bir adım geri çekiliyorum. Sevenlerimin,müziğimi ebediyete kadar hayatta tutmalarını istiyorum.''