Arkadaşlar Logitech V220 model mause aldım. İçinden driver'ı çıkmadı kitapcığında ise web adresinden indirmesi yazıyordu girdim indirdim ama her nedense driver çince olarak çıkıyor. Eğer kullanan varsa ingilizce driver'ını bana upload edebilirmi yada alttaki resimleri türkçeyi çevirme imkanı varmı.(
Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum kurduğum driver vista driver'ı çünkü xp driver'ı yok.
bende bu driverın farklı bir sürümünü kullanıyorumm sen daha en başta kurarken hata yapmışsın.. ilk exe dosyasını çalıştırdıktan sonra sol altta bir açılır liste seçeneği olacaktı oradan dili değiştiriyorsun.. ingilizcesi yanılmıyorsan ikinci sıradaki olacak.. programı yeniden kur ve dediklerimi uygula...
bende bu driverın farklı bir sürümünü kullanıyorumm sen daha en başta kurarken hata yapmışsın.. ilk exe dosyasını çalıştırdıktan sonra sol altta bir açılır liste seçeneği olacaktı oradan dili değiştiriyorsun.. ingilizcesi yanılmıyorsan ikinci sıradaki olacak.. programı yeniden kur ve dediklerimi uygula...
Teşekkürler dediğin gibiymiş ama orayı açtığım'da her dil çince gibi gözüktüğü için algılayamadım gerçekten teşekkürler yardımın için.)