Giriş
4 Temmuz 2009, 23:13:40
Merhaba öncelikle.Klasik yada elektro gitar için basit rock tabları önerirseniz memnun olurum.Şimdiye kadar hiçbi' ders almamış olduğumu ve kendi çabalarımla bi' şeyler öğrenmeye çalıştığımı belirteyim de fazla zorlamasın tablar beni. :P Şimdiden teşekkürler.
_____________________________ Kayıp Kütüphane Aradığınız herşey bu eski ve kayıp kütüphanenin tozlu raflarında. Yakında... [FRP & RP üzerine.]
5 Temmuz 2009, 14:21:02
up
_____________________________ Kayıp Kütüphane Aradığınız herşey bu eski ve kayıp kütüphanenin tozlu raflarında. Yakında... [FRP & RP üzerine.]
5 Temmuz 2009, 14:52:41
valla mor ve ötesi - benim küçük sevgilim ' i önerebilirim biraz uğraşsan gayet rahat bir şekilde çalabileceğin bir şarkı. Ben de şu an metallica - one 'la çebelleşiyorum valla çok hızlı parmak geçişleri var
_____________________________IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
5 Temmuz 2009, 18:21:29
quote: Orjinalden alıntı: DarkKiller valla mor ve ötesi - benim küçük sevgilim ' i önerebilirim biraz uğraşsan gayet rahat bir şekilde çalabileceğin bir şarkı. Ben de şu an metallica - one 'la çebelleşiyorum valla çok hızlı parmak geçişleri var One'ı çalabilcek olsam oturur ağlarım çaldıktan sonra sanırım :D
5 Temmuz 2009, 20:12:36
One'ın ritimini çalıyorum ben o kadar zor değilki.Ama solosu bir harika..
Hele
Darkness impisent me(salladım
) o bölüm çok kolay ve eğlenceli
_____________________________Emptiness is filling me
To the point of agony
13 Temmuz 2009, 22:51:21
Darkness imprisoning me :D eğlenceli ama kolay mı bilemem
14 Temmuz 2009, 2:27:27
|--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|----------------0--| |-----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0-------| |--2-----2-----|--------------|--2-----2-----|-------------------| |--------------|--3-----3-----|--------------|--3-----3----------| D/A Gmaj7(no3rd) |--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|-------------------| |-(0)----------|--------------|--------------|-------------------| |-----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0--|-------------------| |--2-----2-----|--0-----0-----|--------------|-----2-----2-------| |--------------|--------------|--3-----3-----|--0-----2----------| Bm Gmaj7(no3rd) Bm |--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|-------------------| |*-------------|--------------|--------------|--------------0----| |*----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0-------| |--2-----2-----|--------------|--2-----2-----|-------------------| |--------------|--3-----3-----|--------------|--3-----3----------| D/A Gmaj7(no3rd) [1. N.C ] |--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|-------------------| |--------------|--------------|--------------|------------------*| |-----4-----0--|-----4-----0--|-----4-----0--|------------------*| |--2-----2-----|--0-----0-----|--------------|-----2-----2-------| |--------------|--------------|--3-----3-----|--0-----2----------| Onenın başı alsana gayet kolay sonraları zor tabi :)
_____________________________IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
18 Temmuz 2009, 16:42:00
evet kolaymış aslında fakat gitar çalmanın henüz başında ve akorsuz bi' gitarla çalmaya çalışınca olmuyo :D elektro alana kadar idare etmek lazım bi' şekilde..
18 Temmuz 2009, 17:34:18
quote: Orjinalden alıntı: LinnutM Darkness imprisoning me :D eğlenceli ama kolay mı bilemem Bence çok kolay. Ama uzun sürdüğü için biraz yorulabilirsin alışık değilsen.
_____________________________Şereftir seni sevmek , senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi , sürecek sonsuza dek
18 Temmuz 2009, 17:37:06
ama çalabiliyo olsam sanırım değer gibi o yorgunluğa (:
18 Temmuz 2009, 17:50:37
quote: Orjinalden alıntı: LinnutM ama çalabiliyo olsam sanırım değer gibi o yorgunluğa (: O dediğim kısım şöyle birşey, biraz denesen rahat çalarsın,
Birde Deep Purple- Smoke on the Water çalabilirsin
http://www.guitaretab.com/d/deep-purple/23239.html
_____________________________Şereftir seni sevmek , senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi , sürecek sonsuza dek
18 Temmuz 2009, 17:52:08
smoke on the waterın introsundan girdim nerden çıkarım kimbilir ama hadi bakalım.. :D
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajsız kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil