Şimdi Ara

Silk Karşılığı Satılık 90 Lv Glavier Server Greece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Server:greece

Build:FuLL Str glavier

Fiyat:300+300 silk yani ayrı epinlerde 600 silk

ulaşım:aaa_yine_0_cocuq@hotmail.com

Not:işlemler istanbul içi elden olabilir gerisi güven sağlamak için tc nom telefon no kimlik fotokopisi ptt havale işlemlerinde gerekli bilgi hertürlü imkan sağlanacaktır gelelim ss lere

skil tablosu
    http://img159.imageshack.us/i/adszxpz.png/
    c ekranı
    http://img159.imageshack.us/i/stattablosu1.png/
    item tablosu
    http://img149.imageshack.us/i/itemtablosufm9.png/
    normal görünüş
    http://img48.imageshack.us/i/sro2008122319454364dz6.jpg/

• skill tablosu eksik deilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Sync]

skill tablosu eksik deilmi ?

cold eksik evt onuda çekme ihtiyacı duymadım saten mastery lv belli yani değilmi cold 30 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 4 Temmuz 2009; 21:55:29 >
  • Skillerin olduğu resimle genel resimdeki sp birbirini tutmuyo ayrıca itemleri gösterdiğin resim ve genel resimdeki ek bardaki pillerin ve skill bardaki potları yerleride tutmuyo sen milleti dolandırmaya çalışıyo olmayasın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Skillerin olduğu resimle genel resimdeki sp birbirini tutmuyo ayrıca itemleri gösterdiğin resim ve genel resimdeki ek bardaki pillerin ve skill bardaki potları yerleride tutmuyo sen milleti dolandırmaya çalışıyo olmayasın??

+1

Msn adresi çok abzürt zaten

600silk e o çarı satarsan bana da haber ver.
  • quote:

Skillerin olduğu resimle genel resimdeki sp birbirini tutmuyo ayrıca itemleri gösterdiğin resim ve genel resimdeki ek bardaki pillerin ve skill bardaki potları yerleride tutmuyo sen milleti dolandırmaya çalışıyo olmayasın??

REsimler ayrı ayrı zamanda çekildiği için olabilirmi ve ben bunları oyuna girmeyle uraşamadığım silkroad klasörü ScreenShot den uygun gördüğüm resimleri aldığım için böyle birşey olmuş olabilirmi ;) Bence yargısız infaz yapmıyalım kimlik fotokopimi yollıyıp insanı dolandırcak kadarda salak değilim ;)

• Orjinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

+1

Msn adresi çok abzürt zaten

600silk e o çarı satarsan bana da haber ver.

İnş de satimde haber verrrim xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up..
  • up..
  • BEYLER BU ADAM DOLANDIRICI ZATEN COK KEZ MILLETI DOLANDIRDI
    85 LVL X B0WU DA 80 LIRA YA SATIYORDU BI ARALAR FAKAT BIR COK KISININ
    BUNDAN SIKAEYTCI OLDUGUNU DUYDUM DA ALMAK DAN WAZGECDIM
    ADMININ BU OLAYA BIR EL ATMASI LAZIM BI DE CHAR ALIRKEN AYANA CAGIRIYOR PARAYI ALIP KACAYORMUS YANI BILDIGINIZ HIRSIZ!!!!!
    AMAN DIKKAT BENDEN DEMESI.
  • Bİrader dolandırıcının önde gideni sensin 89 lv xbowu sattığım kişi bellidir 300 silk karşılığı sattım yüzleştirebilirz 2 viside ben kimsenin parasını alıp kaçmam kendi kafem var orda gelir alıcılar takasımı yada satışımı yaparım 3 cüsü çarı alan kişi tabiki ayağa gelir 4 cüsü benden bu sitede kimse şikayetçi olmamıştır ve son olarak almaktan vaz geçtiğimizde sen bana ne dedin yanına gelip seni dövüp çarı alıp gitçektik :D böyle bişeyi rüyanda yapabilceğinibile sanmıyorum hani çarı kendin alamadın diye çekememezlik yapma çok şerefsiz bi insansın bunuda bil çarınımı çaldım paranımı çaldım neyini çaldıysam söylersn bende herşeyden elimi çekerim oke az adam ol sözlerinin arkasında dur bana üç kağıtçı diyen :D adama bakarmısın kendi dedi seni dövüp çarını alıp kaççaktık bide bana dolandırıcı diyo hani o kelimeyi ettikten sonra bu ne yüz bide bana dolandırıcı diyosun AYRICA 85 DEĞİL 89 xBow du SATTIĞIM kişide bellidir 300 silke sattım konusmasından tut herşeyine kadar vardır oke

BUYRUN SATTIĞIM KİŞİYLE KONUŞMALARIM
    (16:52) ENES: sa
    (16:52) SİLDİM SENİ: a.s
    (16:52) SİLDİM SENİ: buyur bilader
    (16:52) ENES: abdullah sana geçen sattığım 89 lv xbow sitede bi sorun çıktıda dolandırıcı diye ben sana onu kaç silke ve nasıl sattım
    (16:53) SİLDİM SENİ: 300 silke
    (16:53) SİLDİM SENİ: karşılık
    (16:53) SİLDİM SENİ: sattn
    (16:53) SİLDİM SENİ: ilk ben sana silk i yollım
    (16:53) SİLDİM SENİ: karşılıgındada
    (16:53) SİLDİM SENİ: sen
    (16:53) SİLDİM SENİ: çarın
    (16:53) SİLDİM SENİ: şifre ID ve gizli sorusunu
    (16:53) SİLDİM SENİ: verdn
    (16:53) ENES: peki telefonla görüştük
    (16:53) SİLDİM SENİ: evt
    (16:53) ENES: nası biriydim bi yamuğumu
    (16:53) ENES: gördünmü
    (16:53) SİLDİM SENİ: bi yamugunu görmedim
    (16:54) SİLDİM SENİ: senden yamuk olmaz
    (16:54) SİLDİM SENİ: ama
    (16:54) SİLDİM SENİ: ne olduki
    (16:54) SİLDİM SENİ: ?
    (16:54) ENES: eyw saol kardeşim teşekkür ederim bu konusmaları siteye koyucam eyer sitede üyeliğin olsaydı yorumda yapardın ama yoktu işte saol yinede
    (16:54) ENES: sitede sorun çıktıda
    (16:54) ENES: tamam saoalsıun
    (16:54) SİLDİM SENİ: saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 5 Temmuz 2009; 17:02:14 >

• up..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 5 Temmuz 2009; 16:36:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.