Şimdi Ara

1tb External Dist ŞOK'ta 165 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın inserini bulmaya çalışıyorum. External Diskin malzemesi aliminyum ve kutunun yan tarafında fanı var. Sipariş üzerine getiriyorlarmış. İlginenen var ise sadece haber vermek istedim.

• migrostakinin aynısıdır smartdisk büyük ihtimal. orda da 169 a satldı
  • geçen şokun önünden geçerken bende gördüm insert camda asılıydı. 1tb için uygun fiyat ayrıca peşin fiyatına 10 taksit seçeneği var. Model olarak kırmızı siyah yanında fan olan modeli. İhtiyacı olanlar için güzel fırsat olabilir
  • içindeki disk ne peki aletin bide ona 160 verene kadar wd mi alsakki bu aralar bende düşünüyorum
  • Vatan'da karşılaştırma yapmış bi arkadaş , WD ile aralarında pek fark yok fiyat olarak .

Yarın ŞOK'a gidip bakıcam eğer kalmışsa alıcam yok kalmamışsa Vatan Computer'a geçip WD alıcam

• İzmir'de hiç bir mağazada kalmamış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bundan almayı düşünüyorum.düşünmekle de olmuyor tabi para biriktiriyorum az bişi kaldı bitmezse alıcam ://
  • Bana harci disk çok lazım. Kampayada güzel yani alınabilirde fakat yakında ŞOK yok...
  • Satın almak isteyenlere tavsiye ; üründen elimde 2 adet var. Çok güzel ve sorunsuzca kullandığım bir ürün. Fanı olması çok büyük avantaj fakat fişe takılan kablonun eklem yerlerinde sorun çıkıyor. 2 harddiskimde de temassızlık var ama ben ufak tefek yöntemlerle bu sorunu giderdim:-)
  • Bugün gittim bir adet satın aldım 2-3 gün içerisinde geleceğini söylediler.üründe extra soğutma olması çok işe yarar bir özellik bence
  • diyarbakırda sok yok
    migrosada gelmemiş adamalra ürünün ne oldugunu anlatana kadar kafam catladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yd33

diyarbakırda sok yok
    migrosada gelmemiş adamalra ürünün ne oldugunu anlatana kadar kafam catladı

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=8065484&categoryId=12883#shortLink

bu site migrosa ait ürün ellerinde olmasa bile getirtmeleri gerekir bence
  • Harddiskim bugün geldi çok beğendim valla yandaki fan güzel çalışıyo alet püfür püfür ısınma gibi bi sorunu yok

• Dün migros airport avm - istanbul aldım 169 tl 12 taksit, çok kullanışlı m34a ya sata olarak bağladım , kaçırmayın derim, mağazada 1-2 tane daha vardı
  • Ben yazmayı unutmuşum Bornova'daki Migros'a gittim sordum kalmamış dediler fazlada üstelemedim . Gittim Vatan Computer'dan 211 milyon/10 taksit'e WD 1TB aldım Hayırlı olsun herkese
  • İçindeki disk nedir 16 mb mi 32 mi biliyorum usb den farketmez diyecek bazıları biliyorum içinde söküp kullansak manasında raid 0 için uygun olursa 2 tane alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

İçindeki disk nedir 16 mb mi 32 mi biliyorum usb den farketmez diyecek bazıları biliyorum içinde söküp kullansak manasında raid 0 için uygun olursa 2 tane alıcam ?

Birkaç gün önce yakınlarda Şok mağazası olmadığından Migros dan aldım, 169 Tl-6 Taksit (12 Taksit seçeneği de var). İçindeki disk Samsung'un 16 Mb cacheli "HD102UJ" modeli. Benim P4 1.7 işlemcili pcmde diski yeni taktığımdaki (Fat32 formatlıydı) aldığım HdTune sonucu aşağıdaki gibi:

Diskin ID si ise:

quote:

Model: SAMSUNG HD102UJ
    Firmware: 1AA01113
    Serial: S1ZUJDWS326757
    LBA: 1953525168

Report By: HDDScan for Windows version 3.1
    Report Date: 21.07.2009 20:34:11

Main Information
    Name Value
    LBA Support Yes
    LBA28 268435455
    LBA48 1953525168
    ATA Version 7
    Logical Sector Size 512 bytes
    Physical Sector Size 512 bytes
    Cache size 16384 KB
    ECC bytes 4
    Nominal Form factor Not Reported
    RPM Not Reported
    Interface SATA
    Connected through Not Reported

DMA Support
    Name Value
    DMA Support Yes
    Multiword DMA 0 Supported
    Multiword DMA 1 Supported
    Multiword DMA 2 Supported
    UDMA 0 Supported
    UDMA 1 Supported
    UDMA 2 Supported
    UDMA 3 Supported
    UDMA 4 Supported
    UDMA 5 Supported
    UDMA 6 Selected

PIO Support
    Name Value
    PIO Support Yes
    PIO 0 Supported
    PIO 1 Supported
    PIO 2 Supported
    PIO 3 Supported
    PIO 4 Supported

Features Support
    Name Value
    SATA Gen2 3.0 Gb/s Supported
    SATA Gen1 1.5 Gb/s Supported
    Software Settings Preservation Enabled
    Commands queue Supported
    Queue depth 32
    NCQ Supported
    TCQ Not Supported
    Host Protected Area (HPA) Supported
    Automatic Acoustic Management (AAM) Supported
    Advanced Power Management (APM) Supported
    Power Management Supported
    Read look-ahead Enabled
    Write cache Enabled
    Password Protection Supported
    SMART Enabled
    Device Configuration Overlay (DCO) Supported
    General Purpose Logging (GPL) Supported
    Streaming feature Supported
    SMART self-test Supported
    SMART error log Supported
    SCT Command Transport Supported
    SCT Long Sector Access Supported
    SCT Write Same Supported
    SCT Error Recovery Control Supported
    SCT Features Control Supported
    SCT Data Tables Supported

Bu modeli On/Off tuşu ve 8 cmlik fanı olduğu için tercih ettim. On/Off tuşu gerçekten işime yarıyor ancak cihazın arka tarafında olması ve Usb kablosu ile Güç kablosu arasında konumlandırılması erişimi zorlaştırıyor.

Fanı benim Pc ortamıma göre sessiz sayılır ve soğutma işinin üstesinden gelebiliyor. Yerleştirdiğim dar ve hava akışının olmadığı ortamda 50 dereceye yükselmiş ısıyı 36 dereceye kadar düşürebildi. Ayrıca yine arkaya fanı açıp kapamaya yarayan ufak bir anahtar konulmuş.

Cihazda ek olarak firewire ya da e-sata bağlantısı bulunsaydı sanırım rakipsiz olurdu. Ben genel olarak memnunum ancak farklı modelde 3.5 harici disk kullanmadığım için yorumlarım sizi yanıltmasın.

Konuyu açıp almama vesile olan arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 26 Temmuz 2009; 22:02:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.