Arkadaşlar geçen arabamı yıkatmaya götürdüm İstanbul-Yukarı Dudullu'da bulunan imes sanayi sitesinin ordaki bir yıkamayıca araba yıkanıncaya kadar ordaydım yıkamacının sahibi birşeyden bahsetti ve kendi arabasında gösterdi sanırım Bmw 3.20 falandı tam bilmiyorum adam aracın ön kaputunu Amerikadan getirttiği özel bir filmle kaplamış hiç belli olmuyodu kesinlikle süper duruyor Türkiye'de yanlız ben yapıyorum çünkü ben özel olarak getirttiriyorum dedi diğer yerler kaputun sadece ön kısmına yapıyormuş bu adam tamamına yapıyormuş sanırım biraz pahalı bir malzemeymiş numaralarını almadım ama internetten şöyle bir numara buldum bi açın sorun isterseniz adamla tanıştık Umar Makina'dan Anıl derseniz yardımcı olabilir ama tabi doğru numaraysa:) 216 314 36 46 sorarsınız imes in hemen yanındamısınız diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbrme1 -- 4 Temmuz 2009; 14:51:40 >
Türkiye de bi tek o adam yapmıyor. Ben çok gördüm o filmle kaplanmış araba burada. Hepsini o mu yaptı ? hayır. Ayrıca foruma da koymuşlardı bu şeyle kapattıkları arabaları.
saolasın arkadaşım peki zamanla deforme oluyormuymuş o film yani değiştirmek gerekiyormu yıpranıyorsa kötü durabilir zamanla
Kesin değiştirmek gerekiyor. Çünkü 2 3 gün önce BMW 5 serisinin ön kaputunda yarı film yapılmıştı. Ama maşallah ne zamandır bakmıyo arabaya bilemiyorum da her tarafı kalkmıştı o yapıştırılan malzemenin. Çok çok iğrenç duruyordu. Artı olarak birde şeffaflığı da gidince sanki arabanın boyası kalkıyo gibi duruyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 4 Temmuz 2009; 16:35:49 >
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Turkiye'de tek ben yapiyorum fiLan komik oLmus :) Bizim burada var kaput koruyucu bant (60 cm) Arkadasin arac citroen idi sana 70'mi 75'mi ne takaLim demisLer. HaLbuki fiyat ListeLerinde en son 60 cm vardi. Yani tamaminada takiyorLar. Egerki sifir araca degiLde kuLLandigi mevcut araca yaptirmak isteyenLer icin aracin kaputunun temiz oLmasi gerektigini soyLemisti arkadas. MeseLa benim aracta eski sahibi micirLi yoLda giderken ondeki aracLar kaputa bayagi tas firLatmis. 15-20 tane ufak acikLar var. Bu tip aracLara oLmazmis.
Egerki boya koruma, kaput koruyucu bant yaptiracak arkadasLar oLursa asagidaki verecegim Liste sekLindeki yerLere baksinLar. MeseLa boya korumaya 5 yiL garanti veriyor. Yani her yiL gidip tekrar ucretsiz yaptiriyorsunuz. Ben normaL bir yere goturmustum 180 tL'ye boya koruma + motor koruma yapmisti. Eger arkadasimin dedigi yere gitseydim ikiLi isLemLerde %15 indirim var meseLa 300 tL tutardi resimdeki B secenegi. 6 ay sonra tekrar gittigimde ucretsiz yaparLardi. Tabi bana soyLediginde ben paket haLinde yaptirirsan garanti var saniyordum. Sitesinden bakinca gordum Neyse bu tip uyguLamaLarda biLginiz oLsun diye ekLedim bu yaziyi.
_Azza_ : iyi güzel listeyi vermişsin de adres ne? yazdın da ben mi göremiyorum.. walla iki defa okudum ama
Dostum benim beLirtmek istedigim bu tip yerLerden yaptirin demekti. Adresini rekLama girermi yada yasakmi tam emin oLamadim. Gerci burada bir cok arkadas surada yaptirin, burada yaptirin diye veriyor ama yinede soyLiyeyim Ankara'da bu yapan yer. Ankara'Li isen pm atarsan soyLerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Azza_ -- 7 Temmuz 2009; 2:29:03 >