Giriş
4 Temmuz 2009, 8:41:27
Arkadaşlar yukarda dediğim gibi sınavdan çıktıktan sonra soruları burda hep beraber paylaşalım bakalım sınavımız nasıl geçti sorular hakkındaki yorumlarınızı burada aktarırsanız memnun olurum.Tek endişem sınav sorularını hazırlayan vatandaşların bizi ters köşe yapmaları.Herkese başarılar diliyorum.
_____________________________ Altın ateşle, kadın altınla, erkek de kadınla erir....
4 Temmuz 2009, 8:53:42
babam birazdan çıkacak.sınavda görevliymiş
sınava giren herkese başarılar
_____________________________ O Bir Efsane ''Michael Schumacher''
4 Temmuz 2009, 8:56:25
Felaket heyecan var ne yapsam acaba.Uçlu kalem mi alsam faber castell sınav kalemi mi alsam yanıma
_____________________________ Altın ateşle, kadın altınla, erkek de kadınla erir....
4 Temmuz 2009, 9:10:05
quote: Orjinalden alıntı: fenerliz Felaket heyecan var ne yapsam acaba.Uçlu kalem mi alsam faber castell sınav kalemi mi alsam yanıma ne heycanı ya rahat ol kardeşim, sınava bende gircem hiç heyecanlı değilim gerçi arabamla gidicem sınava belki ondan hiç heyecanım yoktur
_____________________________IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
4 Temmuz 2009, 10:38:24
iyi de ehliyet soruları hemen açıklanmio benim bildiğim bir hafta sonra mı ne açıkliolar en azından geçen sene öyleydi...
4 Temmuz 2009, 11:32:21
eski soruları sormuyolar mı niye heyecan yapıonuz?Ben ezbere cevaplamıştım bi çok soruyu.Hatta yüzsüzler bi sorunun numarasını bile değiştirmemişlerdi
_____________________________ѕαgσρα кαנмєя ƒαη ¢ℓυв ѕαgσ кαƒ кєƒ "darbeler yesen de yüreğine, affetmek en asil intikam varsa bir duvar dayan, yoksa bir duvar yarat karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat kanatların kırılmasın, umutların nicesi 24 karat."
4 Temmuz 2009, 15:17:01
Evet arkadaşlar nasıl geçti sınavınız.ben büyük ihtimal geçiyorum.
4 Temmuz 2009, 21:07:51
Fena değildi çok abuk subuk daha önce çkmış sınavlarda olmayan sorularda vardı sanki. Var mı sorulardan hatırlayan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkurt -- 4 Temmuz 2009; 21:08:23 >
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajsız kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil