Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Receiver Tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Receiver Tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
şugar_klavyeci

3 Temmuz 2009, 14:19:27  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sizin tavsiyelerinze acil olarak ihtiyacım var aradığım özellikleri yazıyorum;

1) USB girişi olmalı
2) Yayını kaydetme özelliği olmalı (USB girişi ile flash bellek'e yada kendi hafızasına kaydetmeli) fakat öyle dandik kalitede değil baya iyi kalitede görüntü ve ses kalitesi olsun
3) Dahili hard diski olmalı
4) Kanalların değişen frekanlarını kendisi güncellemeli
5) Şifresi değişen kanalların şifrelerini kendisi otomatik yada yazılım yükleme/atma desteğiyle çözmeli
6) HD yayını desteklemesi

Üstadlar ben bu konulardan pek çakmıyorum vede aldığım zamanda iyi bir şey almak istiyorum sadece iki marka biliyorum Next ve Gold Master ama bunların dışındada tavsiyeler bekliyorum.

Saygılar...

N82 Black 16 GB
tda 1562q

3 Temmuz 2009, 17:44:38  

üstadım siz bütün özellikler bir arada olsun diyorsunuz çok zor bir ihtimal üstelik hd uyumlu diyorsanız sadece hd recevier almanız alman gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 3 Temmuz 2009; 17:45:34 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ozanunal

3 Temmuz 2009, 17:59:58  

HD yayın işini unutursan Dreambox 500 ya da 7000 serisinden bir receiver işini görür. Ancak HD yayın için Dreambox 8000 almak lazım. Diğer markaların HD receiverlarında bütün bu özellikler var mıdır bilmiyorum.

Intel C2D E6750 @ 3.4 Ghz (1.35v) + Arctic Cooling 7 Alpine | ASUS P5K-E WiFi Ap. | OCZ - 2x1 GB Dual DDR2 800 Flex XLC @ 1066 Mhz 5-5-5-15 (2.3v) | PALIT 8800GT 512 MB 256Bit DDR3 @700-2000-1650 Mhz | Seagate 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ (410AS) x2 (RAID 0) | FEEL Hurricane II ATX Kasa (Siyah) | XILENCE 600W Gaming Edition PSU | HP GM757AA W2207 22" LCD | ASUS DRW-1814BLT 18X Lightscribe SATA DVD Yazıcı | SkyStar 2 (2.6C) | Logitech X530 5+1 Speaker | Logitech G15 | A4Tech X-750BF | Microsoft Windows Vista Ultimate 64 bit (SP1)
huzyin67

3 Temmuz 2009, 22:19:04  

azbox :)

Satılık Kart Paylaşımlı Next Super Plus+ Kart Paylaşım Server Benden--->> http://forum.donanimhaber.com/m_32654282/tm.htm
EcheLoN_

4 Temmuz 2009, 24:07:12  

HD yayın kriteriniz varsa bütçenizi çok arttırmalısıız.. hem şifre çözüp hem hd desteği sağlayan cihazlar 800 ytl civarında..
hdsiz düşünürseniz redline yada next marklarını öneririm

A.Bozoğlu

4 Temmuz 2009, 14:23:15  

next2000hd'yi incelemenizi tavsiye ederim usb ve e-sata hdd'ye kayıt mümkün şifreli kanalları izleyebilmek için internet girişi ve kart paylaşım mevcut x-box aparat ile uydudan paylaşım desteği vs vs.

şugar_klavyeci

4 Temmuz 2009, 15:06:34  

üstadlarım hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum cevaplarınız için; zaten HD işini oda olursa iyi olur düşüncesiyle yazdım yani HD şart değil fiyatıda baya bi aşıyor zaten

ozanunal önerdiğin dreambox cihazların fiyatı ne kadar acaba?dreambox markasını ilk defa duyuyorum ama receiver konusunda şu andaki en iyi cihaz olduğunu okudum bazı forumlarda

A.Bozoğlu next2000 hd önerdin ama forumda okuduğum kadarıyla next'in artık eskisi gibi iyi olmadığını söylüyorlar kalite olarak sen ne diyorsun?

bu duruma göre next2000hd mi yoksa dreambox 500 - 7000 serisimi?

N82 Black 16 GB
şugar_klavyeci

8 Temmuz 2009, 14:13:13  

ykmu soruma cevap verecek birsi?

N82 Black 16 GB
g.tuncer

9 Temmuz 2009, 12:31:23  

tartışmasız DreamBox
ama pahalı geliyorsa (taplin-vodex-prozeg)den biri olabilir.

***SÖYLEDİKLERİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADAR'DIR***
Forumchu

9 Temmuz 2009, 12:38:55  

Atlanta Funbox

PlayStation 3 80 GB NTSC-J | 2 x Dualshock 3 | Offical PS3 Bluetooth Headset
Oyunlarım: FIFA 10/FIFA 09/FIFA 08/NFS Shift/GTA 4/Uncharted: Drake's Fortune/Assasin's Creed/The Godfather 2/PES 2009/Call Of Duty 4/Colin Mcrae DIRT/NFS Carbon/Ferrari Challenge/Star Wars: Force Unleashed
PSN: biperva
PSP Phat | 4 GB Memorystick | 5 UMD Oyun
kabus_34

10 Temmuz 2009, 18:14:56  

o kadar cok sey ıstemısın ama soyledıklerıne en yakın olan cıhazı soyleyım sana bence yakın :))

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=341

4) Kanalların değişen frekanlarını kendisi güncellemeli [ bu ozllıgı kanal settıng ıle kendın eklemeler degsıklıkler yaparak alacaksın]
5) Şifresi değişen kanalların şifrelerini kendisi otomatik yada yazılım yükleme/atma desteğiyle çözmeli [ server kullanırsın kendın sıfresını kırarsın alırsın yayınları oyle keydekı gıbı de olmaz aldıgın yayınlar ] :)

USB den 1TB lık bırde HDD baglarsın yayınları HD olarakda kayıt yaaprsın bende aynı makıneden kullanıyorum,

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

Arkadaşlar sizin tavsiyelerinze acil olarak ihtiyacım var aradığım özellikleri yazıyorum;

1) USB girişi olmalı
2) Yayını kaydetme özelliği olmalı (USB girişi ile flash bellek'e yada kendi hafızasına kaydetmeli) fakat öyle dandik kalitede değil baya iyi kalitede görüntü ve ses kalitesi olsun
3) Dahili hard diski olmalı
4) Kanalların değişen frekanlarını kendisi güncellemeli
5) Şifresi değişen kanalların şifrelerini kendisi otomatik yada yazılım yükleme/atma desteğiyle çözmeli
6) HD yayını desteklemesi

Üstadlar ben bu konulardan pek çakmıyorum vede aldığım zamanda iyi bir şey almak istiyorum sadece iki marka biliyorum Next ve Gold Master ama bunların dışındada tavsiyeler bekliyorum.

Saygılar...

---Dreambox---
şugar_klavyeci

12 Temmuz 2009, 13:01:23  

tşk yanıtlar için buna göre dreambox almaya karar verdim ama fiyatı ne kadar bunun?tabiki hd özelliği olmayanını soruyorum hd özelliği maşallah 800 - 1000 tl küsür

N82 Black 16 GB
yavuzsevgi

19 Ağustos 2009, 15:30:15  

Bence http://www.hepsidijital.com/x_azbox-azbox-premium-hd_63433.php?k_id=0&kn=
alacağım parayı denkleştireyim de .

Bu cihazın + ları var mkv 1080p destekliyor YUV ve HDMI . (Hem HD Lcd/plazma hem EDTV hem normal TV desteği) ..
wireless / RJ45 internet bağlantısı, youtube, www, e-mail v.s. parasını hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzsevgi -- 19 Ağustos 2009; 15:31:35 >

Yavuz Sevgi
lykos

31 Ağustos 2009, 21:25:52  

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsevgi

Bence http://www.hepsidijital.com/x_azbox-azbox-premium-hd_63433.php?k_id=0&kn=
alacağım parayı denkleştireyim de .

Bu cihazın + ları var mkv 1080p destekliyor YUV ve HDMI . (Hem HD Lcd/plazma hem EDTV hem normal TV desteği) ..
wireless / RJ45 internet bağlantısı, youtube, www, e-mail v.s. parasını hak ediyor.

ebay'den wireless ve esata'siz, tek usb'li azbox hd elite 500 tl'ye geliyor.
bayramda gumruk limiti artmisken almayi dusunuyorum bir tane.

Aa' i'sul nora lanne'lle...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Receiver Tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Street Fighter IV
Sokak dövüşlerinde son perde.
Gigabyte EX58-UD5
Gigabyte EX58-UD5 üzerinde Core i7 920'nin sınırlarını zorluyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Prince Of Persia 4 (Pc, Playstation 3 ve Xbox 360)

Hauppauge WinTV HVR-900H

HP DL 370 G6 Cpu: 25%

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Sayfayı mobil sürümde görmek için tıklayınız

0.406