Şimdi Ara

Passat mı İnsignia mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
19.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 0 passat mı alınır insignia mı?



  • fotolardan sadece iç - dış tasarım olarak bir kıyaslama yapabiliriz, bununla ilgili çok detaylı fotoları club web sitemizde bulabilirsiniz. yorumlarınızı da isim ve e-mail yazarak üye olmadan da bırakabilrisiniz. bu konular hassas olduğundan dolayı lütfen kırıcı yorum yapılmamasını rica ederim. (birçok arkadaş bu tartışmalar yüzünden banlandı biliyorsunuz)

    dediğim gibi sadece iç ve dış tasarım olarak fotolardan kıyaslama yapabiliriz, bunun dışında donanım, motor veya fiyat kıyaslaması (fotolara bakarak) yapılamaz.

    passat da insignia da güzel araçar olmasa zaten kıyaslama da olmazdı...

    herkesi yorum yapmaya bekliyoruz!

    ek: ayrıca bir anket de koydum linke, sonucu buradan duyururum.
    (tabii ki sonuç bir gösterge değil çünkü o site insignia fanlarına ait bir site olduğundan insignia oylarının daha fazla çıkması da doğal olacaktır.)

    http://opelinsigniaclub.wordpress.com/2009/06/19/insignia-mi-passat-mi-sizce/

     Passat mı İnsignia mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 3 Temmuz 2009; 10:40:19 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: deserthawk

    Geçen gün Insignia konusuna girdim,şehiriçinde 13-14 lt/100 km yakıt tüketiminden bahsediliyordu,tabi ki ne kadar ekmek o kadar köfte;ama LPG'siz kullanmak her babayiğidin harcı değil;ama LPG takılırsa çok iyi olabilir.

    Yalnız konunuz havada kalmış,arabadan istedikleriniz neler,dizel mi olacak yoksa benzinli mi?

    Bu arada konu açılmışken sorayım,niye CDTI fazla satmadı,gördüklerim genelde TURBO olanı,arada 115 HP'likler de oluyor,fakat sadece 1 kere CDTI gördüm,o da 34 plakaydı.



    benim aracım 1.6 T Edition Insignia. (180 hp) aracım şehir içinde 10.1 lt/100 km yakıyor. şehir dışında kullanma fırsatım olmadı ama 7-7.5 civarında olur diye düşünüyorum. aracı mart sonu güç bela bularak sipariş verdim. o zaman 50.000 tl ye almıştım. (ek olarak 18'' jant da var.) 50.000 tl ye audi, mercedes, bmw veya passat cc almak pek mümkün olmadığından bence aracın tasarımından ve konforundan hoşlananlar için iyi bir seçenek oldu insignia. hiçbir zaman en iyi araç bu diye bir iddiada bulunmadım ama bu fiyata bu donanım ve motor gücünde bir araç almak iyi diye düşünüyorum. gerçi benim için en önemlisi tasarımı. gerçekten beğenerek aldım. (bu tamamen kişiye göre değişiklik gösterdiğinden dolayı herkesin yorumuna (benim yorumuma saygılı oldukları sürece) saygım var) benim araca ait birkaç foto: (boya korumadan sonra çekilince biraz daha güzel çıkmış bir fotoyu numunelik buraya koyuyorum)

    http://opelinsigniaclub.wordpress.com/2009/06/18/opel-insignia-edition-turbo-fotolari-aongoren/

     Passat mı İnsignia mı ?


    audi A4, mercedes C180, bmw 320, passat cc gibi araçlar da çok kaliteli ve güzel araçlar ama fiyat olarak benim gücümün yetmeyeceği araçlar. hemen hemen de aynı yakıt tüketimine sahipler. ayrıca 1.6 olmasından dolayı vergi avantajı var.

    ayrıca passat sanıyorum kasasını yenileyecek, bu durumda şimdi sıfır passat almak çok mantıklı olmaz çünkü yenilendiği zaman 2. eli çok düşecektir. (yanlışım varsa lütfen uyarın düzelteyim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 3 Temmuz 2009; 12:50:14 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OverDrıve

    @ Taner Göde;

    Insignia kulübünde 80 kişi Insignia kullanıyorsa,65'i 1.6 Turbo 180 Hp.
    Onlarda çok yaktığından şikayetçi değil aslında.
    35 Kuruş civarı yakıyormuş ama sakin kullanımda normal 1.6 motor kadar yakıyormuş.

    E altınızda 180 tane beygirle,sakin kullanmakta biraz zor olur heralde




    opel insignia club da yaptığımız ankete göre (toplam 128 kişi oy vermiş) oy veren 128 kişi içinde 104 kişi de 180 beygir araç var. bu da insigniaların aslında 180 hp olarak tercih edildiğini gösteriyor. anketin tamamı için:

    http://opelinsigniaclub.wordpress.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 3 Temmuz 2009; 11:19:33 >




  • şimdi forum biraz gergin bir hal almış, insanlara cuma akşamüstü biraz tebessüm vermek adına buradaki insignia club a yazdığım yazıyı kopyalıyorum. overdrive arkadaşımız kararsız kalıp insignia mı passat mı diye sorduğunda yazmıştım. lütfen kimse alınmasın, gücenmesin, kızmasın, amacım sadece tebessüm ettirmek, ortamı germek değil:

    sevgili overdrive,

    çok iyi yemek yapan, dırdırı olmayan, çok iyi bir eş olan ama çirkin olan bir kadınla güzel bir evlilik hayatın olur, rahat edersin ama gözün hep dışarda olur. hergün iç geçirirsin.

    ama herkesin dönüp bakacağı kadar güzel, endamlı, girdiği yerde kalabalığın arasında parlayan ve herkesin gözünü alamadığı bir kadınla evlenirsen belki hergün güzel yemek yemezsin, dırdırı da olabilir ama heryerde gururla bu benim kadınım dersin. herkes bakarken sen koluna takar gidersin. her sabah uyandığında da söyle güzel bir yüze bakarak uyanırsın, ömrün uzar. ee biraz dışarda yemek giydirmek falan cepten fazla para çıkar ama zaten para da bunun için kazanılır be dostum!

    bu kadın gerçekten çok alımlı dostum! pişman olmazsın!!!




    bu arada oylama devam ediyor, sonuçları yarın yayınlayacağım:

    http://opelinsigniaclub.wordpress.com/2009/06/19/insignia-mi-passat-mi-sizce/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 3 Temmuz 2009; 16:07:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.