Şimdi Ara

ISINMA SORUNU olmadığı halde OC yapsam riski var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar notebook ekran kartıma oc yaptım. ısınmadan yana bir problemim yok. 95 dereceye kadar problem çıkarmıyor zaten, ayrıca ben de oc yaparken özel bir soğutma kullanıyorum. 80 derece bile olmuyor.

bu durumda ısınma ve voltaj riski olmadığı halde frekans artırsam kalıcı bir hasar verme olasılığı var mı?

ntune ve setfsb kullanıyorum.

geforce9500m gs default:475mhz core, 400mhz memory @ 625mhz core, 500mhz memory

bu durumda 78 dereceyle 3d mark06 testini sorunsuz tamamladı. daha fazlası için gelecek cevapları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 2 Temmuz 2009; 10:50:14 >

• default ayarlarda(475mhz core, 400mhz memory) 4200 alıyor.

oc sonucunda (t8300@2.65 ghz, 625mhz core, 518mhz memory) bu sonucu aldı.

• arkadaşlar! bu kadar giren çıkan var da bilen yok mu? bi cevap verseniz. arada kaldım, daha devam etmek istiyorum ama cahilce hamleler yapmak istemiyorum.
  • a.faruk bence benı gecmeye calısma hele bugunlerde zaten arastırmalarım sonucu bız daha fazla cıkamayız komık gıbı gelebılır ama sana bızım adaptor yetmıyor dıkkat edersen cpu ya az oc yaptıgın zaman(2600mhz cıvarı ) ekran kartınla cok rahat 650mhz gpu 550mhz memory lerı goruosun ama 2.8 ghz yaptınmı cpu yu 600 mhz gecemezsın aslında bana sorarsan bzım kartın hız asırtma potansıyelı %35 bu %35 lik potansıyelı yakalyabıldıgın degerler 575 mhz gpu 475 mhz memory ha daha yuksege cıkmak sadece 3d mark puanını artırır oyunlarda fps ye en fazla 7 kare etkı eder(fps oyunları ıcın) undercover gıbı yarıs oyunları ıle 15 fps ayrıca bana sorarsan keske asus bu kartın ddr3 lü modelını koysaydıda 150 tl fazla verseydık
  • ozel sogutma sıstemını bı resmını ceksene
  • walla benım merak ettıgım konuda bır sıkıntı olsa servıs anlarmı ama kımseden net bı cvp yok
  • oc'ciler! sizden bana hayır yok gibi. ama ben hala devam ediyorum. bilen biri cevaplasa artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.