Ban saç kesme makinesi lazım. Bu yüzden de hepsiburada.com’a bakınıyordum ucuz ve kaliteli(yorumlara göre) bir ürün buldum. Google.com’da daha ucuzu var mı? diye bakındım ve e-kuafor.com’da hiçbir sitede bulamadığım fiyatı gördüm ama site hakkında hiçbir fikrim olmadığım için güvenemedim. Alışverişi olanlar biraz bilgi verirlerse iyi olur. Bu arada ürünü tavsiye eden var mı? Ve fiyat sıcak mı?
ben kirli sakal olayı için kullanıyorum walla taş gibi makina...hem ucuz hem ömürlük:) ben avcılardan bi mağazadan almıştım geçen sene falan 65tl idi şimdi bilmiyorum ne kadardır..
moser 1400 setin fiyatı 23eurodur..ve günün kuruna vurdugunuzda 49,60 yapmaktadır...forumda ürünlerin tanıtımını ve satışını yapmaya deva ediyoruz.. ilgili linkten daha fazla bilgi edinebilirsiniz... http://forum.donanimhaber.com/m_30412650/mpage_1/key_/tm.htm
moser 1400 setin fiyatı 23eurodur..ve günün kuruna vurdugunuzda 49,60 yapmaktadır...forumda ürünlerin tanıtımını ve satışını yapmaya deva ediyoruz.. ilgili linkten daha fazla bilgi edinebilirsiniz... http://forum.donanimhaber.com/m_30412650/mpage_1/key_/tm.htm
berberinizin bu ürünleri bu fiyatı getirmesi biraz insafına kalmış olabilir..bunu her berber için söylemiyorum ancak 30liraya aldıkları sakal makinalarını rahatça 50liraya satabiliyorlar...
Sizin fiyatlarınız ile sitedeki fiyat farkını yeni fark ettim gerçektende sizin fiyatlarını çok daha uygun fakat bu sitede taksit seçeniği olması belki cezbedebilir yoksa sıcak fırsat değil.
Sizin fiyatlarınız ile sitedeki fiyat farkını yeni fark ettim gerçektende sizin fiyatlarını çok daha uygun fakat bu sitede taksit seçeniği olması belki cezbedebilir yoksa sıcak fırsat değil.
her zaman içn uygun fiyatla müşterilerimize ürün sunmaya çalışıyoruz...
Bir de aldığımız ürünün orjinalliğinden nasıl emin olabiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 2 Temmuz 2009; 9:31:44 >
"Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız."
Bir de aldığımız ürünün orjinalliğinden nasıl emin olabiliriz?
set olan ürünün içinde 4 adet kesim taragı gelmektedir bunun yanında saç kesim taragı ve makasıda kutu içerigine dahildir.. ürünler tamamen orjinaldir firmamız dahilinde hiç bir şekil kopya ürünler satılamaz...eger daha önce yaptıgımız satışlara göz atabilirseniz bundan emin olabilirsiniz...
berberinizin bu ürünleri bu fiyatı getirmesi biraz insafına kalmış olabilir..bunu her berber için söylemiyorum ancak 30liraya aldıkları sakal makinalarını rahatça 50liraya satabiliyorlar...
çok doğru.. mesela vaxları 2 katına satıyor adamlar
set olan ürünün içinde 4 adet kesim taragı gelmektedir bunun yanında saç kesim taragı ve makasıda kutu içerigine dahildir.. ürünler tamamen orjinaldir firmamız dahilinde hiç bir şekil kopya ürünler satılamaz...eger daha önce yaptıgımız satışlara göz atabilirseniz bundan emin olabilirsiniz...
Saç kesim tarağından kastınız bildiğimiz tarak mıdır,yoksa,aletin ucuna takılan ve saçın istenilen kısalıkta olmasını sağlayan aparat mıdır?
Bir de bu set olanın fiyatını göremedim sitede. Mevcut mu acaba sizde?Fiyatı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 2 Temmuz 2009; 19:23:00 >
"Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız."
kesim taragında kastım makinanın ucuna takılan dereceli kesime imkan veren başlıklardır...ancak set ürün içeriginde kesim makası+taragıda ayrıca mevcuttur.. set ürünün fiyatı 50 liradır...ürün elimizde mevcuttur...
skal yada sac icin bole bi makina almak istiyorsanız herzaman gittiginiz bi berberiniz varsa berberinizden alınderim
biraz mantıklı olalım ya
hiç kendi gittiğiniz berberiniz size bu makineden satar mı Size makineyi satarsa 10-15tl karla sonra kendisi ne yapacak
kardesim berberden alın dememin sebebi sıcak fırsat olarak alınması ile ilgili bi oneri diil.
bende burda bole bi urun almak isteyenlere yardımcı olmak istiyorum sadece cunku zamanında bende para verip aldıkdan sonra memlun kalmamısdım oyuzden bole bi tavsyede bulundum.
berberin kullandıgı kablosuz sackesme makinasının kablolusunu yaza girmeden arkadasa da aldık . simdi arkadas bana teskur ediyo iyiki almısız diye. ben berberdeden alın acaba dandikmal aldıkmı diye aklınzada kalmasın diye bole bi tavsiyede bulundum. berberden onların kullandıgı urunlerden alırsanız kalitei umur boyu kullanabilcceginiz bi urun olur.
makinan açma kapama düğmesi ayrıdır... makinada bulunan o siyah renkli sap makina kesim başlıgıa kesim taragı takmadan bıçak ağzında 0 ve 1 ayarının yapılmasını sağlamaktadır... üründe bıçak hareket yönler değişmemektedir..