Şimdi Ara

SATILDI / KONU KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 Lwl Troy serverinde Full Str Çin Bow Char Satılıktır.

Karakterde fazlalık 133k Sp Bulunmaktadır ve charda item bulunmamaktadır.

Fiyatı 199 TL'dir, takas kesinlikle düşünülmemektedir.

İrtibat msn : bot155@windowslive.com

Ödeme Şekli : Ptt veya garanti bankası hesaplarına yatırılacaktır.

Genel Görünüm
     SATILDI / KONU KİLİT

C Penceresi
     SATILDI / KONU KİLİT

Skilleri
     SATILDI / KONU KİLİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 7 Temmuz 2009; 15:25:31 >

• Hayırlı Satışlar.. Umarım bir an önce satılırda; yeriz paraları ilhan
  • Soyuk bir çar için 250 ytl biraz fazLa bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruq91

Soyuk bir çar için 250 ytl biraz fazLa bence

Tekliflere açığız
  • 100 Tl İlhan abicim tabikide şakada Spartada olsa bir dakika terettürsüz alırım. ama server :S
  • şu öss stresinden sonra troydan bir çar alıcam (ki bu senden olur) yada troyda bir çar açıcam serverı beğendim çar spsine göre gayet ucuzdur ne biçim teğetse burayı bile vurdu yaptığımız çarlar para etmiyor bende stokluyorum bu aralar hiç satılığa çıkartıpda moralimi bozamam

inceden up olsun
  • arkadas 93 lv car + 131 bın sp var ve sende 250 tl cok dıorsun 0 dan ac car ını kas sp nı yap 93 u nu gel ben ben onu daha ucuza kapadım de ben sro yu bırakcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    Konu kilitlenebilir.
    11 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

şu öss stresinden sonra troydan bir çar alıcam (ki bu senden olur) yada troyda bir çar açıcam serverı beğendim çar spsine göre gayet ucuzdur ne biçim teğetse burayı bile vurdu yaptığımız çarlar para etmiyor bende stokluyorum bu aralar hiç satılığa çıkartıpda moralimi bozamam

inceden up olsun

hehe şuanda troydan satılık aktif 2 char konum var yarın 3.sü geliyor

• up
  • yup
  • Fiyatı 199 TL ye düşürülmüştür, daha fazla indirim düşünülmemektedir.
  • up
  • quote:

şu öss stresinden sonra troydan bir çar alıcam (ki bu senden olur) yada troyda bir çar açıcam serverı beğendim çar spsine göre gayet ucuzdur ne biçim teğetse burayı bile vurdu yaptığımız çarlar para etmiyor bende stokluyorum bu aralar hiç satılığa çıkartıpda moralimi bozamam

inceden up olsun

ona bakarsan Bizda Çarlarımıza çok para harcadık harcadıgımız paralara satsaydık ohhooooo

• up
  • apollo serverında 80+ wızart carla takasda yaparız
  • UP
  • Troydaki charları da kimse almıyor galiba artık, eskiden aksiyonu bol diye özellikle istenirdi.
  • ahhhhhhh ahhhhhhh....... Bu karakter için ne emek vermiştim... 90 Lvl FF Glavei+Force+Fire olarak yapılandırılmıştı.

http://img17.imageshack.us/i/sro2008102720340782.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykomen -- 4 Temmuz 2009; 2:13:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruq91

quote:

inceden up olsun

ona bakarsan Bizda Çarlarımıza çok para harcadık harcadıgımız paralara satsaydık ohhooooo

satma mı dedim bu mantık yüzünden zaten fiyatlar düşüyor ben satmıyorum çokda problem değil elimde hali hazırda 15 den fazla çar var kim zorla sattırabilir ben 80 levelde boş çarı 800$ a satarken 100 levelde 350 liraya satamam full setlisini sıkışmadıkça kimsede kusura bakmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: haykomen

ahhhhhhh ahhhhhhh....... Bu karakter için ne emek vermiştim... 90 Lvl FF Glavei+Force+Fire olarak yapılandırılmıştı.

http://img17.imageshack.us/i/sro2008102720340782.jpg/

Evet, biliyorum. Şuanda yeni sahibini arıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.