Şimdi Ara

### That 70's Show Fan Klübü ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
8.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda arattım ama doğru düzgün bi başlık yok bu konuda. Takip edenler bilir, D-Smart Comedy Channel'da yayınlanıyor hala bu dizi, artık eski bölümleri tekrar tekrar yayınlamaya başlamış olsalar da her seferinde oturup izlenebilecek kadar hoş, geyik bir dizi. Bu başlık That 70's Show hayran başlığı olsun [:

    Dizi bildiğiniz üzre 70'li yılların Amerikasında, Winsonsin şehrinde geçiyor. Dizide genel olarak 6 lise arkadaşının (Eric, Fez, Kelso, Donna, Jackie ve Hyde) yaşadığı komik olaylar, aşklar ve tipik lise yıllarının tuhaflıkları anlatılıyor. Açıkca söylemem gerekir ki bu güne kadar izleyebileceğiniz en eğlenceli komedi dizisi bu dizidir. Kaçıranlar varsa kesinlike tavsiye ederim. Şimdi dizideki karakterleri biraz tanıyalım :

     ### That 70's Show Fan Klübü ###


    Eric Forman ##########################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Dizinin esas oğlanı. Neredeyse tüm olaylar Eric'in bodrum katında gerçekleşir. Gençlerin buluşma noktası burasıdır.

    Fez ###############################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Amerikaya yabancı bir ülkeden gelen, inanılmaz komik konuşan, hafif sapık eleman. Gerçek adı Fez değildir. Fez, Foreign Exchange Student'in kısaltımasıdır. Ayrıca herkesin zannettiği gibi geldiği ülke Hindistan değildir. Daha doğrusu kimse nereden geldiğini bilmemektedir.


    Kelso ##############################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Dizinin salak ama yakışıklı elemanı. Kasabadaki bütün hatunları elinden geçirir ya da geçirmeye çalışır bu arkadaş. Aynı zamanda uzun bölümler Jackie'nin sevgilisi de olmuştur. Aralarındaki dialoglar insanı kopartır.

    Donna #############################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Tartışmasız dizinin en tatlı hatunu, Eric'in sevgilisi. Zeki, güçlü ve süper seksi olarak dizide bizi karşılıyor. (bizi karşılıyor? :s)

    Jackie #############################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Dizinin salak ve kendini güzel zanneden kızı. Ha güzel midir değil midir size kalsın ama dizide çok itici olduğu kesin. Aynı zamanda dizideki en zengin kişilik.

    Hyde ##############################################
     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Eric'in üvey kardeşidir. 70'lerin tipik anarşist hippi gençlerinden biridir. Lisedeki havalı tiplerdendir ve sürekli Fez'le uğraşır. Ayrıca çok sağlam bir Led Zeppelin fanıdır.

    DİZİDE BAŞKA KARAKTERLER DE VAR FAKAT OLAYLAR BU 6 ARKADAŞIN ETRAFINDA GEÇMEKTEDİR. ZAMANIM OLUNCA DİĞER KARAKTERLERİ DE BİRAZCIK TANITMAYA ÇALIŞIRIM.

    Dizi hakkındaki kaynak siteler:
    www.that70sshow.com
    tr.wikipedia.org/wiki/That_'70s_Show
    http://that70sshow.wikia.com/wiki/Main_Page
    http://that70scentral.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 30 Haziran 2009; 20:13:32 >







  • Listeye ekledim weeds bitince buna başlayacağım
  • Mila Kunis için birkaç bölüm izlerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ***Respect***

    Mila Kunis için birkaç bölüm izlerim


    bence mila için izleyeceksen hiç izleme. azıcık beğeniyosan bu diziden sonra hiç beğenmemeye başlayacaksın
  • tv8'de yayınlanırken çok severdim. friends'e tam manasıyla başlayana kadar da favori sitcomumdu. ilerleyen sezonlarda kadroyu koruyamadılar galiba. friends himym gibi dizileri sevenler için güzel dizidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koobee24

    tv8'de yayınlanırken çok severdim. friends'e tam manasıyla başlayana kadar da favori sitcomumdu. ilerleyen sezonlarda kadroyu koruyamadılar galiba. friends himym gibi dizileri sevenler için güzel dizidir.


    evet kadroda ufak tefek değişiklikler oldu ama yine de orjinalinde pek bi bozulma olmadı. sadece eric ayrıldı, onun yerine de bir eleman girdi adını hatırlamıyorum. Roy muydu?
  • Eveet,ilk öncelikle dizinin IMDB sayfasını verelim:

    http://www.imdb.com/title/tt0165598/

    Dizinin yaratıcıları Mark Brazill,Bonnie Turner ve Terry Turner 3'lüsü.Dizinin çekim tarihi 1998-2006 olsa da zaman 1976-1979 arası,mekan ise Wisconsin'de gerçekte var olmayan bir yer olan Point Place.Point Place'te 6 arkadaş ve onların ebeveynleri,ara sıra katılan süper karakterler vardır.Konuk oyuncu olarak Bruce Willis amcamız,Lindsay Lohan yengemiz(Ki bu bir ara gerçek hayatta dizinin başrol oyuncularından birisi olan Wilmer Valderrama ile sevgili olmuş),Luke Wilson ve her rolün adamı sarı saçlı ufak abimiz Seth Green gözükmüştür.Ayrıca son sezonda birkaç bölümlük Mary Tyler Moore'da diziye dahil olmuştur.Ara ara Golden Girls(Altın Kızlar) dizisinden meşhur bir oyuncu gözükmüştü fakat ismini hatırlamıyorum.Dizi Friends,Seinfeld ve Everbody Loves Raymond'dan sonra Amerika'nın en çok izlenen 4. dizisi olmuş.The O.C vb. gençlik dizilerinin esin kaynağı olmuştur.
    Tabii zaman 1976-1979 olunca ortalık Led Zeppelin'den,Ruslar ve diğer Amerikan düşmanlarına laf atan yetişkinlerden,Star Wars'tan ve mariuhanalardan(Uyuşturucu türü) geçilmiyor.Neyse karakterleri tanıtalım:

    Forman Ailesi

    Eric Forman:Grubun ailesinden korkan süt çocuğudur.Aynı zamanda grubun lideri gibi birşeydir.Rock müzik hayranıdır kendisi.Babasından korktuğu kadar da ana kuzusudur aynı zamanda.Siz "İşleri nasıl daha da berbat edebilir?" diye düşünürken olayların içine eder.Sürekli Star Wars ve Marvel karakterleri hakkında konuşur.Spiderman 3 filminde Eddie Brock'u oynayan Topher Grace canlandırır.Yan komşunun kızı Donna Pinciotti'nin sevgilisidir fakat onu asla hak etmez.Donna benim olacak huleyn.

    Red Forman:Forman ailesinin babasıdır.Tam bir Amerikan hükümeti destekçesi,vatansever,Packers(Amerikan Futbolu takımı) hayranı,2. Dünya Savaşı ve Kore Savaşı gazisidir.Gazi diye yaşlı falan zannetmeyin,her bölüm birilerini poposuna tekmeyi basmakla tehdit eder.Red Forman'ı Kurtwood Smith canlandırır.

    Kitty Forman:Forman ailesinin kısa boylu,sarışın,herkesi seven ve içki düşkünü ama kesinlikle alkolik olmayan sevecen annesidir.Her sinirli durumdan sonra bir gülüşü vardır ki akıllara ziyandır.Debra Jo Rupp canlandırır.

    Laurie Forman:Forman ailesinin sevecen(Tamam tamam bitch'in önde gidenidir.) kızıdır.Point Place'te muhtemelen Eric,Red,Steven ve Bob dışında tüm erkeklerle birlikte olmuştur ki Eric kardeşi,Red babasıdır.Eric'ten daha büyüktür,Steven'la girdiği laf sokma yarışları akıllara ziyandır.Lisa Robin Kelly canlandırmaktadır,5-6 bölümde başka bir kadın canlandırmaktadır.Nedenini bilmiyorum ama,sanırım Lisa Robin Kelly ile falan anlaşma sağlanamadı.

    Pinciotti ailesi

    Donna Pinciotti:Midge'in kızıl saçlı versiyonu diyebiliriz.Sadece aptal değil zehir zemberek zekası var bir de sesi çirkin değil.İleride Amerikan başkanı veya kadın hakları savunucusu gibi iyi yerlere gelmek ister.Çok iyi niyetli bir kızdır.Hatta mariuhana kullanması dışında en normal karakter odur.Laura Prepon canlandırmaktadır.


    Bob Pinciotti:Pinciotti ailesinin babasıdır.Kısa boylu,sapık,sürekli espri yapmaya çalışan ama berbat eden zengindir.Fakat tüm bu kötü özelliklerine rağmen kalbi iyilik dolu,kabarcık saçlı şirin bey amcamızdır.Çok severim kendisini ama favori karakterim olacak kadar değil elbette.Don Stark canlandırmaktadır.

    Midge Pinciotti:Ah Midge...Rüyalarımın kadını...Mükemmel güzelliğe ama aynı derecede çirkin bir sese sahip olan(Sesi espri konusu olmuyor tabii ki canlandıran kadının sesi kötü) Pinciotti ailesinin annesidir."Aptal Sarışın" deyimine cuk diye oturur fakat aynı zamanda çalışmak,kendi haklarını elde etmek isteyen bir feministtir,Tanya Roberts canlandırmaktadır.

    Ailesi pek gözükmeyen karakterlerimiz

    Steven Hyde:İşte 70'ler dendiğinde akla gelecek olan çocuktur.Kabarcık saçları,Led Zeppelin vb. tişört grupları,sürekli taktığı gözlükleri,kullandığı mariuhanalar,asi ve isyankâr oluşuyla birlikte sürekli birisinin başına kötü birşey gelmesini ister.Ayrıca yetimdir ve dahidir fakat zekasını kullanmak istemez.Çünkü ona göre zekasını kullanırsa iyi yerlere gelir ve "Sisteme karşı gelemiyorsa kendisi sistem olmuştur." Avatarımda bulunan kişidir ayrıca.Laurie ile acayip laf sokma yarışlarına girer.Yes Man'den Rooney rolüyle tanıdığımız Danny Masterson canlandırmaktadır.

    Michael Kelso:Yakışıklı ama aptal olan Michael Kelso sevindiğinde çatıdan atlayan,köpeklerle oyun oynayıp ellerini kirlettikten sonra sevişen,inanılmaz derecede şaklaban ve aptal olan bir karakterdir.Aynı zamanda arkadaşını neşelendirmek için Beyaz Saray'ı arayıp dalga geçebilecek kadar iyi niyetli olabiliyor.Point Place'de başrol oyuncularının karakterleri ve Donna dışında birlikte olmadığı kimse kalmadı galiba.Sevgililerinin anneleriyle bile seks yapabilmiş bir üstaddır kendisi.Kelebek Etkisi'nden tanıdığımız Ashton Kutcher canlandırmaktadır ki onu meşhur eden dizi budur.

    Jackie Burkhart:Dizinin zengin,güzel ve her istediğini elde eden ponpon kızıdır.İstediği zaman çok duygusal olurken bir süre sonra süper laf sokan karakterdir.Donna'nın vücut büyüklüğüyle dalga geçer sürekli ama bence içten içe kıskanıyor.Family Guy'da Meg Griffin'in seslendiricisi olan Rus asıllı güzel Mila Kunis canlandırmaktadır.Kendisini Max Payne'den Mona Sax olarak tanıyoruz.

    Fez:Komik aksanı,giydiği daracık pantolonlar ve herkesin onu kandırmasıyla bizi eğlendiren süper karakterdir.Nereli olduğunu kimse bilmez.İsmi çok uzun olduğu için ona herkes Fez der.İsminin açılımı "Foreign Exchange Student" idir ama herkes kolaylık olsun diye Fes değil,Fez der.Wilmer Valderrama canlandırmaktadır.

    Leo:Hippi abimizdir.Herşeyi unutur,Tommy Chong canlandırmaktadır.

    Şahsi yorumum:Dizide sadece Steven Hyde-Michael Kelso-Fez(Favori üçlümdür.) olsa bile reyting rekorları kırabilecek harika dizi ve diğerlerinin de çorbada tuzu bulunmasıyla harika olmuş dizi.Tabii buradan dizi Steven-Michael-Fez üstüne yüklenmiş anlamını çıkartmayın,bence en süperleri onlar.Ayrıca mariuhana yüzünden kurdukları hayallerdeki göndermeler falan müthiştir.Bir de birisi birisine şaka yaptığında "BUURRNN" bağırışları çok süper oluyor.Bir de 70'lerde insanların "soyadları aile yadigarımızdır" felsefesi hüküm sürdüğü için Michael-Eric-Steven üçlüsünün birbirlerine soyadlarıyla seslenmeleri çok iyi bir ayrıntı olmuş.Bu arada tavsiyem yerde yatarak izleyin.Zira ben koltuktan düştüm,arkadaşım da gülerken sandalyeden düştü.Şu an Comedy Smart'ta yayınlanıyor fakat 130. bölümlerde falan,zira dizi tam 200 bölüm+198. bölümden sonra "That 70's Show:Goodbye" isimli bir programda yayınlandı,oyuncuların duydukları üzüntüleri ve aralarındaki bağları anlatan.DivxPlanet'te 8 sezonun da İngilizce altyazısı,birçok sezonun da Türkçe altyazısı var.Comedy Smart'ı olmayanlarhttp://subscene.com/ adresinden indirebilir fakat ben Comedy Smart'tan izlediğim için site nasıl bilmiyorum.Bunu izlemeyen şahıs kesinlikle komedi dizisi görmemiş demektir.Herkese tavsiye ederim.

    Açılış şarkısı olarak ise 70'lerin iyi gruplarından Cheap Trick'in bir şarkısı kullanılmakta ama ismini bilmiyorum.Şarkının tam hâli budur:

    http://rapidshare.com/files/235525717/Cheap_Trick_-_That_70_s_Show__Theme_Song_.mp3.html

    Premium'u olan varsa tam hâlini yükler.BUURRNN'ün babası olan Kelso'dan bir kesit:

    http://www.youtube.com/watch?v=GGKGDmc1pUI

    Vidyoda 5.27 'den başlayan kısım muhteşemdir.Neyse çok uzun oldu ama umarım okumuşsunuzdur.

    Şimdi karakterlerin resimlerine geldi sıra:

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Eric Forman

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Red Forman

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Kitty Forman

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Laurie Forman

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Donna Pinciotti

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Bob Pinciotti

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Midge Pinciotti

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Steven Hyde

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Michael Kelso

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Jackie Burkhart

    Fez

     ### That 70's Show Fan Klübü ### Leo

    Toplu hâlde koymassak ayıp olur:

     ### That 70's Show Fan Klübü ###

    Kotalı arkadaşlar merak etmesin,toplam 344 Kb yapıyor.Bu arada Donna-Eric dışındakilerin kimlere aşık olduğunu falan yazmadım çünkü büyük spoiler olur.Eğer isterseniz buraya dizi oyuncularının hepsinin olduğu(Laurie ve Midge hariç) bir Wallpaper yollayabilirim.Fakat görüntüsü 3000x2497 ve 6 mb

    Bu başka bir sitede yaptığım bir tanıtımdı,isterseniz buraya koyabilirsiniz.Favori komedi dizilerimdendir(Titus,George Lopez Show ve Just Shoot Me'ye de bir bakın derim) son sezonda ise birçok kişiye göre dizi kendi standartlarının bayağı altında olmuştur fakat bence biraz aşırı tepki verildi sanırım Eric ve X kişisinin(Sürpriz olsun söylemek istemiyorum ayrılan 2. kişiyi) ayrılmasına.Son sezonla diğer sezonları kıyaslamak yerine başka dizilerle kıyaslarsanız gene hoşunuza gidecektir.Mutlaka izleyin.




  • ya ben bu dizinin hastasıyım bir fırsatını bulsam baştan izlicem ...

    beyaz saray a şaka yaptıkları bölüm süperdi ya hele eve ajan gelicek diye eric in ışın kılıcıyla savunma yapması beni benden aldı
  • süper bu dizi ya d smartta yayınlanıyo hala
  • fan listesi yapılacaksa bir kelso hayranı olaraktan listede nickimin geçmesini isterim=)) süper bir dizi keşke cnbc-e de tekrar yayına başlasa.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sputnik

    fan listesi yapılacaksa bir kelso hayranı olaraktan listede nickimin geçmesini isterim=)) süper bir dizi keşke cnbc-e de tekrar yayına başlasa.


    Cnbc-e yayınlamadı diye biliyorum bunu.Tv8 ve ComedySmart'ta vardı sadece.
  • SchzophreniC kardeşim bu arada dünyada 100 erkekten 95i mila kunis'i donna karakterinden daha güzel bulur bunu da söyleyeyim. ama karakterlerin özelliklerinden dolayı tatlılık falan diyorsan bir şey demem tabiki. gerçekten mila kunis'in canlandırdığı karakter gıcıktı. ayrıca donna'yı oynayan kız Himym'a ted'in sevgilisi olarak konuk olmuştu fazla kişi karakterinden dolayı hoşlanmamıştı kızdan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koobee24

    SchzophreniC kardeşim bu arada dünyada 100 erkekten 95i mila kunis'i donna karakterinden daha güzel bulur bunu da söyleyeyim. ama karakterlerin özelliklerinden dolayı tatlılık falan diyorsan bir şey demem tabiki. gerçekten mila kunis'in canlandırdığı karakter gıcıktı. ayrıca donna'yı oynayan kız Himym'a ted'in sevgilisi olarak konuk olmuştu fazla kişi karakterinden dolayı hoşlanmamıştı kızdan.



    jackie çok gıcık bi tip. belki güzel olabilir ama donna'nın güzelliği dışında ayrı bi havası da var. donnayı tek geçerim
  • @ballrry çok sağlam bir yazı olmuş eline sağlık
  • Arkadaşlar ben diziye türkçe alt yazı çeviriyorum. Şu an 4. sezondayım ama 18. bölümde Leo Kitty ile olan bir anısını kafasında canlandırırken bir parça çalıyor ve ben bu parçayı bulamadım. aslında dinleyerek çevirebilirim ama bazı cümlelerde pek emin olamıyorum. acaba bileniniz varsa bu parçanın ismini söyleyebilir mi?
  • bir dizi izleme sitesine eklenmiş ilk 2 bölümü kaç yıldır izlemiyordum ilaç gibi geldi valla. çok özlemişim gerçekten. inşallah altyazıları tamamlanır da adam akıllı izleriz. bu arada izlemeyenler varsa ilk bölümlere bir göz atsın mutlaka severler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 8 Ağustos 2010; 21:40:51 >
  • ekle
  • ben izlemey baslıcaktımda altyazılar tam değildi galiba..2.sezondan sonrasını bulamadımdı..
  • Ne atıyorsun "Açıkca söylemem gerekir ki bu güne kadar izleyebileceğiniz en eğlenceli komedi dizisi bu dizidir." demekle?Böyle bir kanıya varman için piyasadaki tüm dizileri izlemiş olan gerekir.En iyi denenleri izledim,bu
    ndan daha komikleri vardı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.