Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : Akaryakıt eylemi yapsak kim gelir? (istanbul)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Diğer her şey >> Cevap : Akaryakıt eylemi yapsak kim gelir? (istanbul) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
odrin34

15 Temmuz 2009, 17:46:26  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkes arabasına a4 kağıdına basılabilecek bir afiş hazırlayalım onu assın. en azından diğer insanlarda
bilinçlenmiş olur...

Bir ülkede geri kalmışlığın ve geri kalmış kalmaya mahkumluğun göstergesi: İletişim, ulaşım ve bilgiye erişimin aşırı pahalı hale getirilmesi...
SeKSandDoRT

15 Temmuz 2009, 17:57:05  

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

herkes arabasına a4 kağıdına basılabilecek bir afiş hazırlayalım onu assın. en azından diğer insanlarda
bilinçlenmiş olur...

bari yetenekli bir grafiker arkadaş yapsada birşeye benzese, eylemdede kullanırız
elninom1

15 Temmuz 2009, 18:08:46  

Türkiye'de elektrikle çalışan arabalar satılıyor mu? Tek çözüm bu gibi

set

15 Temmuz 2009, 18:35:58  

quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orjinalden alıntı: set

İzin almalısınız, yoksa izinsiz gösteri yapmaktan tutuklanırsınız, hakkınızda işlem yapılır.

izin alınırsa gelecekmisiniz sayın yönetici, sizi en önde görmek isteriz, bizzat eylemi organize edin...

Siz yapın ben ordayım, ama fikir benden çıkmadı, fikir kimden çıktı ise o organize etsin derim... İzin alınsın gelmemem için sebep yok. Ama izin alınmassa iş sakat olur... Sakata gelmeyelim, birde sabıka almayalım boş yere...

İzin alınırsa olur...

SSS || Forum Anlaşması||Bölüm Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
bencn17

15 Temmuz 2009, 18:41:45  

bu izin konuları hakkında bılgısı olan varsa bılgı verırse ugrasılır yapılır bıseyler boylece adam akıllı bısey yapmıs oluruz...

NEW FİESTA 1.25 TREND+SP--->>>AYSARISI
asus f3sr200dr (benımkıde catladı sonunda)
_opeth

15 Temmuz 2009, 18:53:56  

polemiğin bu konuda bilgisi olabilir hukuğu bitirdi diye biliyorum.

Mitsubishi Club Turkey
İstanbul Anadolu yakasında şöförlü hizmet verilir. (colt taksi)
ozgur23

15 Temmuz 2009, 20:04:58  

Yok yok bence bir dahaki seçim öncesinde de amcam geldiğinde meydanları dolduralım, ağzımızdan salyalar akarak dinleyelim, biri alkış diye bağırınca avcumuz şişene kadar alkış yapalım, tekbir diye bağırınca tekbir getirelim, sanki ülkeyi yöneten bizimkiler değilmiş gibi ona buna sövelim, bizi karneye mahkum ettiniz adi laikler diyelim, sonra eve gidelim, koca kıçımızı kanepeye devirip, göbeğimizi kaşırken gurbetçi enayilerden hortumlanan paralarla palazlanan kanalda "semiz kemeri" isimli programda yapılan göstermelik yardımları izleyelim, cenabı hak sizleri başımızdan eksik etmesin ne yardımsever insanlarsınız, haşaa ey alleyhüsselamlar diyip bir dahaki seçimde de koşa koşa oyumuzu verelim. Durmak yol yol(may)a devam, bize müstehak..

Hyundai i30 1.6 CVVT 122HP - Style

blacksea

15 Temmuz 2009, 22:01:02  

Arabamı bu saatten sonra otoparkıma kilitliyorum, birde temmuz ayı motorlu taşıtlar vergimi yatırmıyorum.

eylem için akaryakıt almamak mantıklı ama bir şekilde yine akaryakıt alacaklar çıkacakdır,
olursa şöyle olur mesala 3 büyük firmanın akaryakıtını hiç almayacaksın, diğer firmanın akaryakıtlarında alacaksın hiç iş yapamayan o firmalar ister istemez indirime gideceklerdir.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
catalyst

15 Temmuz 2009, 22:36:52  

quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

Lütfen okuyun, katılırmısınız, katılmazmısınız ? bilemem ama ben bir plan yaptım ...

şimdi olayı aynen şöyle yapacağız, eylem özellikle üç büyük şehirde aynı anda belirlenen gün ve saatte yapılacak (katılım olursa tabiki diğer şehirlerde birlikte) ve 5 yada 10 dakikayı geçmeyecek. yine trafiğin aksamaması ve acil işi olanlar açısından... ben istanbulda yaşıyorum ve bu iş için en önemli yerin boğaziçi köprüsü olacağını düşünüyorum, eyleme katılmak için sadece şehir başına 40-50 araç gerekli, zaten diğer insanlar ister istemez mecburen eyleme katılacaklar, çünkü trafiği durduracağız... eylem için izin falan alınması gerektiğini zannetmiyorum, çünkü trafik yolu kapatılacağı için ve burası amerika falan olmadığı için, (helikopterlerle tepemizden inemeyeceklerini düşünüyorum yine ) polislerden falan kaçmak zorunda kalmayacağız ve 5 yada 10 dakika ile sınırlayacağımız eylemimizden, arabamızı çalıştırıp yolumuza devam edeceğiz onlar gelemeden, bizler yani istanbuldakiler bir komutla ki, bunu en öndeki arkadaş yapacak, aracını durdurmaya başladığında, birlikte diğer eylemcilerde duracağız ve aynı anda ankara ve izmirede haber verilerek, onlarında aynı anda eyleme katılmaları sağlanacak, sonra (özel hazırlattığımız arac camından kolayca sökülebilen - bide eylemcilerle papaz olmayalım ) sticker ları eyleme isteyerek yada istemeyerek katılan aracların arka camlarına (yine 5-10 dakikada mümkün olduğunca çok araca) yapıştırıp oradan tüyeceiz ...

buradan sonrasını konunun içine yazmalıydım ama sonradan aklıma geldi

yine eylemi, gerçekleştirecekeler, eylem yerine çok yakın bir yerde, eylem saatinden bi yarım saat önce toplanarak son kontrol yapılıp konvoy halinde eylem yapılacak mevkiye birlikte gideceğiz, araya başka araç katmadan, yani biri birimizden haberdar olacak şekilde yapacağız bunu.

toplam olarak bu iş için, 1 saatimizi ayırsak fazlasıyla yeter, karakola falan düşmezsek tabi , , ayrıca , gerçekten eylem bir özveri işidir, katılacağını bildirdikten sonra, yok ben gelemiyorum, yok arabada benzin kalmadı, yok trenin tekeri patladı , akşam elektrikler kesildi gibi hiçbir mazeret kabul edileyecek, gerekirse, patrona, hanıma yada anneye hertürlü yalan söylenip, eyleme katılım gerçekleştirilecektir, bu yoldan dönüş yoktur

bu kadar dusunup yazmıssın ben varım dıyorum sımdı dıyecekler her plan soyle olmaz boyle olmaz ama arkaadslar devlet vergı koyarken soyle olmaz boyle olmaz demıyor sadece yapacagı ıse bakıyo bızde bakalım ısımıze her fıkre kulp bulup oldurmeyelım ben bu fıkrı desteklıyorum hadı artık katılım saglayın olay sogumadan bısey gerceklestırelım hatta bu kopru olayını soyle yapabılırız anadolu yakasından gelenler anadolu tarafından bızde avrupadan avrupadan anadoluya gecıs tarafını karsılıklı olarak kapatabılırzı cok kısa surelıgıne.....

Köprüyü 1 dk. bile kapatırsanız size söven çok olur hatta konvoyun arkasında eylemden haberi olmayanlarla kavga edersiniz. İnsanlar adam bile öldürür bu sebeple.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
MITSUBISHI Colt 2005 1.3 MT Invite (LPG)
erbilge

16 Temmuz 2009, 18:55:01  

Demir tavında dövülür bundan sonra istediğin kadar eylem yap şimdi eylem zamanı değil. Eylemi 22 Temmuzda, 29 Martda yapacaktınız.

Ben bu zamlara artık sevinmeye başladım. Millet açlıktan gebersinki aklı başına gelsin. Hiç umurumda değil valla...

aggalor

17 Temmuz 2009, 17:22:16  

benim arabam yatıyor artık.bnz almıyorum.ya sizin?
bu soruya cvpbınız "yatıyorsa" bir seyler yapmaya baslıyoruz demektir.

ama dısarıya bakıyorum su an. arabalar vızır vızır.sanki zamlar sadece bana ve bu sayfada yazanlara yapılmıs gibi!

WanDoGa

2 Ağustos 2009, 24:32:43  

insanoğlu yemek yemeden ve arabasız yaşayamaz
Arabalarda benzinsiz olmaz bu nedenle Benzin almayalım diye bir protesto yapılması imkansızdır

En son yapılan vergi oyunu bizlere yapılmış gibi gözüksede asıl satıcılara yapıldı (tavan denetimi kalkarsa bize yapılmış olacak)

Kısaca istediğimiz istasyonları zarara uğratarak devlete baskı yaptırabiliriz

HY Tiburon Fun
fenerkolik12

2 Ağustos 2009, 13:11:16  

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

http://www.atom.com/fun_games/cant_afford_gas gavur neler yapıyor.

2006 Ford Focus HB Ghia TDCi
taner11

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2009, 10:10:51  

Ben de artık aracımı 2 haftadır garajdan çıkarmıyorum.Benzin 2,95 tl iken 2 depo benzin tükettim 2 haftada.Ama nedense benzin 3 tl nin üstüne çıktımmı tepem atıyor.Kazıklanıyor duygusu acayip bozuyor insanı
Maliyeti 1 tl benzinin satışı 3,26 tl.Fazladan ödediğim her kuruş zehir zıkkım olsun

Insıgnıa Kulübü
İnsignia 1,6 Edition Elegance Safir Siyah
Rapid Warm Dune/Atlantis Bej Döşeme
17'' Michelin Primacy HP
Şahbaba

3 Ağustos 2009, 10:25:03  

Hep diyorum, caponlar gibi pisiklete binmeliyiz. devletimiz bizi buna layık görüyor çünkü. Baksanıza otomobilden ötv vergisi alan bir ülkede yaşıyoruz. Bu ne demek? Siz aslında otomobile binmeye filan layık değilsiniz ama madem biniyorsunuz o zaman özel bi vergi verin...

"....elbet bir gün hak kuvvete üstün gelecek ve necip milletimiz hakikatleri öğrenecektir."

Şahbaba
The Doc

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2009, 17:32:27  

Sayın Şahbaba, bisiklet kullanımı yaygınlaşınca olacakları da ben özetleyeyim istersen:

1)Jant boyutuna göre yıllık motorsuz taşıtlar vergisi (20 jant ve üzeri iki katı)
2)bisiklet park yeri ücreti (ve yanlış park cezası)
3)yolun en sağından bisikletiyle giden vatandaşlara emniyet şeridini işgal ettikleri için ceza
4)bisikletle 30kmnin üzerinde hızla gidenlere hız cezası
5)bisiklette pedal çevirmek haliyle yorucu işlem, bünye daha çok oksijen tüketecek, dolayısıyla bu vatandaşlarımızın da oksijen tüketim vergisi (OTV) ödemesi gerek.
6)e bu bisikletliler daha çok su kaybedecek, o yüzden içtikleri sudan da ekstra vergi alınması gerek değil mi?
7)...
8)...
liste böyle uzayıp gidiyor işte. maliyeti 1TL bile olmayan akaryakıttan %400 vergi alan zihniyet buna da döşeyecek vergi bulur merak etmeyin, devlet büyüklerimiz bizi vergisiz bırakmaz. bir de arabaların çarpması sonucu yaralanacak hatta hayatını kaybedecek çok sayıda bisikletli de bu listeye eklenebilir, malum ülkemizde bisiklet yolu mevcut değil.

"Doğuşumdaki tek olağan üstünlük, Türk olarak doğmamdır." Mustafa Kemal Atatürk
WanDoGa

4 Ağustos 2009, 22:29:02  

ileri görüşüne hayran oldum

HY Tiburon Fun
meteg

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2009, 14:28:13  

Sevgili arkadaşlar hayal kurmayalım.. Türk milleti artık çok tepkisiz ve umursamaz bence benzinin litresini 10 tl bile yapsalar gene alır bizim insanımız.ama gerçek bir tepki olması için çok büyük bir kitlesel hareket olması gerekir.ülkenin tamamında 2 gün boyunca kimse akaryakıt almasın. bakalım o zaman neler oluyor?

bu tür bir eylem olmazsa hiçbirşey değişmez..

Eşek gibi çalışacak,insan gibi yaşayacaksın.
pikalos

5 Ağustos 2009, 15:03:37  

Kıbrıs benzinini Türkiyeden alıyor ve pompa satış fiyatı 1,50 TL.Varın siz düşünün gerisini.Tepkisiz kaldıkçada bu iş böyle devam eder gider.Benim taktiğim şudur.3 yabancı büyük petrol şirketinden benzin almayın.sadece yerlilerden alın.Bunlar hükümetin tepesine çöker o zaman.Ee bizim hükümette zaten dışa bağımlı,emir eri pozisyonunda olduğundan ne derlerse yapacaktır.Vatandaş ne derse desin bişey yapmazlar ama dışardan biri derse yaparlar.İngiliz ve Fransız şirketleri benzin satamadıklarında çıldıracaklardır.
2 gün,3gün benzin almayalım sistemiyle bir yere varılmaz.2 gün sonra yine deponu fulleyeceksin.Ama benim taktiğimde hem arabanla geziyorsun hemde bir kısımı hükümeti sıkıştırmaya itiyorsun.
Bu sistemi uygulayın Allah aşkına ya.Zor birşey değil.1 ay uygulayalım yeter.Stok maliyetlerine dayanamazlar.Çevrenizede yayın.Herkesin interneti yok.

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Diğer her şey >> Cevap : Akaryakıt eylemi yapsak kim gelir? (istanbul) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cinebonus ile 3 Boyutlu sinema üzerine söyleşi
Cinebonus Dijital Sinema Ürün müdürü Serde Nadirler ile röportaj
Dente Fusion: ION tabanlı MiniPC
CD-ROM kadar alanda tam teşekküllü PC!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç