Şimdi Ara

Bard/Warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde warlockla cleric açılır veya warior fakat warlock bard açanı görmedim ne zamandır oyunu takip etmiyorum. Ayrıca bard veya warlocktan hiç birini kasmadım. Nasıl olur bu yapılandırma gerçekten merak ettim. Saçma gibi geliyor ama ne işe yarar acaba

• kötü olur gibi geliyo.
    cleric olmadan warlock direk yeri öper.
    cleric buffları varken bard açmak saçmalık olur
  • Cleric buffları varken bard açmak saçmalık mı olur?

Sen hiç Bard/Cleric görmedin herhalde.
  • Ben de merak ettim ondan soruyorum acaba kasan veya gören var mı Varsa fikirlerini alalım...
  • Hayır Öyle Demeyin Arkadasım Var Gayet Charından da Memnun

http://www.rev6.com/search/id/?type=player&sname=Saturn&pname=Abbel

Buyrun Charı Burda Saturn de Abbel İsterseniz Girer İngilizce Olarak Konusursunuz

PvP de Zorlar Hızlı Kacar Ne Ararsan Var Suan da Ekip Olduktan Sonra Char Özelliğini Gösterir
  • Benim merak ettiğim Bard/Cleric party harici kendini zorlanmadan kasabilir mi ? Atakları az gibi yani skill sayısı
  • Bard cleric kasar hızlı bir şekilde. Bence wizarddan bile daha hızlı kasar. Çünkü ölme tehlikesi yoktur. Ayrıca bardın skilleri belki çok sağlam değildir ama çok seridir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeni başlagıç yaptım fakat builde karar veremedim ama bard / cleric düşünüyordum o zaman devam ediyim.
    Teşekkür ederim
  • Party bulma konusunda sıkıntı çekmezsin asla. Ayrıca hızlı kasar dediğim clericin recovery divisionu olması ve bardın da noise yu olmasıyla moblarda pek yatmaması durumudur. Fakat pvp durumunda pek birşey söyleyemeyeceğim. Benim dışımda başka arkadaşlara da danışırsan iyi olur. Yanlış yönlendirmek istemem
  • Belli bir lvl'a kadar taxi ileride de pt ile güzel kasar.

Pvp,FW'de oynamayı bilen adam çok iyi işler çıkarır.
  • bardın alan skilli var onun üstüne basılı tut onglarda, limitsz taxi yapar xD
  • Evet o zaman sonuçları alalım.

Bard/Warlock:
    1. Kesinlikle iyi bir farm şart.

2. Belli levele kadar plvl lazım.

3. Kendi başına iyi kasar

4. Party'de gerçekten mükemmel olur

5. Pvp'de 1vs1 de iyidir

6. Oynamak zordur fakat karşısındakini de oynatmaz

Charla ilgili kendi düşüncelerim...

1vs1 de ilk önce warlock rod alınıp stun ve dbufflar atılır, barda geçilir ve adama saydırılır. Kasarken ister bard ister warlockla kolayca kasabiliriz. Bard'ın noise ve march (moving march, swing march) skillerinden yararlanılarak hızlı ve etkili bir şekilde kasılır. Paramız kalmadı mı gidip bardla taxi yaparız ki herkes bilir bardın ne kadar hızlı taxi yaptığını... Benim düşüncelerim bunlar fakat yine de ciddi bir build kasacaksanız gözlerinizle görmeden ve bu buildi kasan bir kişiden görüşlerini almadan AÇMAYINIZ! derim... Video bulursam ekleyeceğim, iyi forumlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

Evet o zaman sonuçları alalım.

Bard/Warlock:

5. Pvp'de 1vs1 de iyidir

1vs1 de ilk önce warlock rod alınıp stun ve dbufflar atılır, barda geçilir ve adama saydırılır. Kasarken ister bard ister warlockla kolayca kasabiliriz. Bard'ın noise ve march (moving march, swing march) skillerinden yararlanılarak hızlı ve etkili bir şekilde kasılır. Paramız kalmadı mı gidip bardla taxi yaparız ki herkes bilir bardın ne kadar hızlı taxi yaptığını... Benim düşüncelerim bunlar fakat yine de ciddi bir build kasacaksanız gözlerinizle görmeden ve bu buildi kasan bir kişiden görüşlerini almadan AÇMAYINIZ! derim... Video bulursam ekleyeceğim, iyi forumlar...

Bless + division yok ... saniyesinde inletirler seni orda tmm warlock harika bir build ama cleric/bard yada cleric/warlock daha iyi olur ... ayrıca cleric açmıcam diyosan wizard/bard olur anca ( bnm görüşüm )

• quote:

Orjinalden alıntı: Happycan

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

Evet o zaman sonuçları alalım.

Bard/Warlock:

5. Pvp'de 1vs1 de iyidir

Bless + division yok ... saniyesinde inletirler seni orda tmm warlock harika bir build ama cleric/bard yada cleric/warlock daha iyi olur ... ayrıca cleric açmıcam diyosan wizard/bard olur anca ( bnm görüşüm )

Sanırım sen wizard/bard görmedin wizard o haliyle canını yarıya düşürüp duruyorsa (skillin adını unuttum) bu charda mantıklıdır...

• Bende pek tavsiye etmem cleric daha iyidir hız açığını kapatırsın fakat bless in yerini tutacak bir şey yok

Warlock solo olarak en iyi kasan chardır hp emen skilleri sayesinde yatma sıkıntısı azdır ve dotlar sayesinde hızlı berserker doldurur

Ama ben fw lerde arkadaşlarıma yardımcı olucam ve hep arkamda iyi bir partim olacak dersen neden olmasın bard ve warlock oyunda en az tercih edilen buildlerdir farklı olmayıda seviyorsan yapabilirsin
  • Fark benim göbek adımdır. İşin şakası hızlı olunabilirse aslında güzel bir char olabilir diye düşünüyorum. Bless demişsiniz fakat blessi olmayan yani wizard bard charlar da var ve pvpde baya iş görüyor. Gerçi bu charı açmayacam nasıl olduğunu merak ettim sadece...
  • bnde warlock istemiştim ama unutmayın ki cleric de de harika bi vuruş var 40 lv de açılıyo offering di galiba adı cleric warlock daha hoşş olur debuff lar ardından offering darma duman eder bard da da damage yükselten ve düşmanın vuruşunu azaltan skiller var mış ya warlock clerick y da cleric bard
  • Benim Harmonical diye bi charim vardi ama zamaninda salakligim yuzunden -.- farmi 50ye kadar mi ne yapayim demistim cok pisman oldum tabii 1 hafta once Gleam isimli yeni bi char actim Le'si normal bu arada :P Orijinal olmayi hep sevmisimdir,belki de bu yuzden Bardlock bi chari denedim asla vazgececegimi de sanmiyorum zaten Bardlardan vazgececegim yok wizard desen Bardların duayeni "Guardia"nin da dedigi gibi "Wizard acmayin elinize staff almaktan bard olmayi unutursunuz" tamam iyi guzel kasilan bir char belki ama sahsen ben oyunda en zevk aldigim chari oynamaktan yanayim hem ipini koparan Wizard cok banel bi yapilandirma oldu zaten ezikliklerini de goruyoruz wizardlarin,kendilerinden 20 lvl dusuk charlara yatabiliyorlar,Cleric desen full support bi char ama buff buff nereye kadar bi de kendini bilmez gerizekalilar Cleric disinda hic bi buff oldugunu bilmedikleri icin partylerde sorun-hatta rezalet- cikarabilecegimi dusundum AYRICA Offering Offering diye bi yerlerini yirtan sahsiyetler var iyi tamam guzel vuruyor fakat SAGLAM CHAR "HER ZAMAN HER YERDE" SAGLAM CHARdir oyle bi skill firlatip safe zonea kacmakla OLMAZ bu durumda da Clerici elemis bulunuyoruz ne kaldi geriye WARLOCK zaten Warlock kendi kisiligime en yakin buldugum classlardan biri-saldirgan,atesli ve sinsi- az once de dedigim gibi bard vazgecemeyecegim tek class,oyundaki amacim da diyebilirim,neyse ben nasil bir charim var,anlatmaya baslayayim...
    Charimdan son derece memnunum,kendimi dusuk lvllerde kasamadigimi itiraf etmeliyim ama DOT'(Damage Over Time)larimla dakikada bir zerk topladigimi da soylemeliyim ki bu yuksek levellerde basamaklari diger charlardan 2x hizla tirmanmanizi saglar KI unique keserken de super bir yontemdir bu.Topladiginiz zerkle elinize harpi takip canavarlarin kokunu kurutabilirsiniz soloyken...
    Pvpye gelince zaten Warlock bir pvp chari ya da yan classi,ben daha cok yan class olarak kullaniyorum fakat ileriki levellerde ikisine esit agirlik verecegim.Defansi dusuk,fakat oyle bufflarimiz var ki karsimizdakinin defansini sifirliyor,hareket etmesini dahi sifirliyor.Kalkanimiz da oldugundan bize herhangi bir atak gelmesi olanaksiz diyebiliriz.
    Malum bardlarin atak olusturma sureleri her chardan hizli,mesela bir nuker bir nuke atana kadar bardlar 2 nuke sallayabiliyor karsisindakine,butun debufflari,isterseniz DOTlari, yaptiktan sonra elimize harpi aldigimiz gibi alani cakiyoruz-dans edecek baska bir bard varsa dansi da unutmuyoruz- ve karsimizdakinin olmesi ISTEN BILE DEGIL hale geliyor soyle aciklayayim 48 LEVEL FF BIR WIZARD(butun kiyafetleri ustunde) LIFE CONTROLUYLE(Benim kendi levelimin Mana Tambour'u var+Onda benim atak azaltan hic bir debuffim yok+ben 44 levelim ve ustumde 6 degreeden sadece bileklikler var) 2.7 K vururken BEN ona tum debufflarimla+kendi levelimin dansiyla(dedigim gibi ustunde tum 6 degree[ROBE] kiyafetler var) 3.4 K hasar veriyorum aradaki farki anlamak icin zeki olmaya gerek yok butun debufflarimiz+dans+bard olarak bir Life Controllu wizarddan daha fazla vuruyorsam charim saglam bi chardir,ileriki levellerde nasil olur dusunemiyorum bile...

• Aslında fena olmaz arkadaşım,Bard clericten sonra dance skilleri ile falan en iyi damage veren build...
    karşı tarafa eğer yatmadan debuffları yedirebilrsen booming wawe ile alnını karışlarsın ama bard çok dayanıksız bir build debuffları yedirene kadar yatarsın kanımca..
  • Warlock Bard tek 1 konuda zayıftır. Avrupa çarlarla pvp yaparken tüm avrupalara yatıyor. 100 lvl ff warlock bard arkadaşın tek şikayeti bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.