Evet cornetto nun 6 temmuzdan itibaren başlayacak olan 'Her kapakta en az 5 kontör' isimli kampanyası vodafone kullanıcılarını sevindireceğe benziyor. Belirttiğim gibi 6 temmuzda yürürlüğe giriyor. aŞ Kendini Gel AşKa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 6 Temmuz 2009; 12:46:08 >
5 kontör az bence. Vodafone kampanyaya katılım için 2 kontör ücret alır, olur 3 kontor. Geçen sene Pepsi kampanyasında öyleydi. bide o kontörle 5 dakikası 1 kontöre konuştururlar mı?
5 kontör az bence. Vodafone kampanyaya katılım için 2 kontör ücret alır, olur 3 kontor. Geçen sene Pepsi kampanyasında öyleydi. bide o kontörle 5 dakikası 1 kontöre konuştururlar mı?
250 yüklersen 15 dk sı 1 kontör bile olur..
Umarım katılım parası almaz o zaman iyi kampanya olur.. 1 lirası kontörden çıkar
hangi tarifeyi seçtiğinize bağlı aslında verilen kontörün az olup olmadığı... hatunla birer cornetto alsak en az 10 kontör cepte... bu da aksam 6'dan evel 2 saat vodafone içi konuşma, akşam 6'dan sonra 1 saat vodafone içi konuşma demek...
bakalım kontörler dakikası her yöne 3 kontör gibi kısıtlamalarla mı bize verilecek, öyle olmasın yeter.
katılım parası almıyorlar şöle gerçekleşiyor kapağın arkasında şifre var. Şifreyi 3663'e gönderiyorsunuz kampanyaya katılıyorsunuz.Ben gönderdim acele etme 5 temmuzu bekle die bi msj geldi kontörümde gitmedi
kampanya başlayınca ücretli olacak galiba biraz önce yolladım gelen mesaj
kampanya'ya çok az kaldı bu şifreyi 6 temmuzdan sonra tekrar gönder bedava vodafone kontör/dakika cebine gelsin kampanya öncesi bu gönderin ücretsizdir
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
ben, cornetto- pepsi kampanya yaparken ülker niye yapmaz ona şaşarım ülker yerine cornetto almak istemem doğrusu zaten şebeke içini hiç almam da ülker yapmalı kampanya
5 kontör değil, geçen yıl pepsi ramazan bereketi de 5 kontör veriyordu şebeke içi ve 2 kontör gönderim ücreti vardı 1 liraya aldığınız 5 kontör her yöne değil mi, daha doğrusu normal kontör değil mi
bugün 2 tane yolladım ikisindende 5 er kontör çıktı. Ama mesaj atınca kontör gidiyor Bilginizee. YALNIZ KAZANILAN 5' ER KONTÖR DAHA HESABA YÜKLENMEDİ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 6 Temmuz 2009; 12:45:37 >
Vodafone İnternet Sitesine DİĞER MARKA KAMPANYALARI ADLI BÖLÜM KOYDU..
KAMPANYA EN AZ 5 KONTÖR KAZANILMASI GÜZEL..
ARAMALAR SADECE VODAFONE'A DĞRU..BU KÖTÜ..
Esaslar
Bu kampanya MPİ'nin 09.03.2009 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–411–2204 sayılı izni ile Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından 6 Temmuz 2009 00:00:01 - 6 Eylül 2009 24:00:00 tarihleri arasında T.C. sınırları içerisinde geçerli olmak üzere kapsam dışında düzenlenmektedir.
6 Temmuz 2009 – 6 Eylül 2009 tarihleri arasında Cornetto Kaymak, Cornetto Çikolata, Cornetto Çilek-Kaymak, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak, Süper Cornetto Chocolate Nuts, Süper Cornetto Disc Vanilya-Karamel, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata ürünlerinden satın alarak kampanyaya katılım şifresi edinebilirsiniz.
Kampanyaya katılabilmek için Cornetto ürün kapağının altında bulunan şifreyi Vodafone 3663'e göndermeniz gerekmektedir.
Her şifre kampanya süresinde bir kez kullanılabilir. İnternet üzerinden gönderilen kısa mesajlar kabul edilmeyecektir. Kampanyaya gönderilen mükerrer katılımlar elenerek, katılımlardan ilk gönderilen şifreli katılım kabul edeilecektir.
Kampanyada hediye olarak katılan herkes en az Vodafone 5 kontör/1,25 dakika konuşma süresi ikramiyesi kazanacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılacak kontörler sadece Vodafone yönünde ses iletiminde kullanılacak olup, SMS gönderimini kapsamamaktadır.
Kazanılan ücretsiz kontör ve dakikalar faturasız hatlarda ilk 48 saat içerisinde, faturalı hatlarda katılımın yapıldığı tarihe bağlı olarak mevcut veya bir sonraki fatura döneminde abonenin hattına yüklenecektir. Talihliler ikramiyelerinin nakit karşılığı talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez. Kazanılan kontör ikramiyesi Vodafone veya Vodafone Çözüm Ortaklarının sunmuş olduğu katma değerleri hizmetlerin satın almasında kullanılamayacaktır.
Kazanılan kontör ve dakikaların şebeke içi yönde abonelerin yararlandıkları tarife üzerinden ve yükleme tarihinden itibaren 90 gün süreyle kullanılması gerekmektedir. Bu süre içerisinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir.
İkramiyeler mesajın gönderildiği Vodafone hattına yüklenecektir. Kampanya kapsamında faturalı hat sahiplerine hediye olarak verilecek olan her 1 dakikalık konuşma süresi, 4 kontör değerinde olacaktır. Vodafone'un diğer kampanya ya da tariflerinden kazanılmış olan ücretsiz kontör/dakika veya SMS hakkı bu kampanya katılımlarında geçerli değildir.
Bu kampanyaya sadece Vodafone aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım Vodafone'un standart ücret tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj / 2 kontör olarak katılımcıya ücretlendirilir. Vodafone kısa mesaj ve kontör birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş., Vodafone Telekominükasyon A.Ş. ve kampanya ile ilgili ajans çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Kampanyaya katılımlarda sistem saati geçerli olacaktır. Talihliler kampanyaya katılarak, isimleri, resimleri ve görüntülerinin tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında kullanılabilmesine onay vermiş sayılırlar.
Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için www.askendinigelaska.com, Algida Danışma Hattı 0 800 211 33 50 ve VODAFONE Müşteri Hizmetleri 4440542 Cornetto ile Aş Kendini Vodafone ile Ara Aşkını Kampanyası hakkında sık sorulan sorulara erişmek için lütfen tıklayın.
yanlıs ıs 3 kontoru her yone ver sms olarakta kısıtlama verdıgın kontoru ve yaptıgın reklam gıbı en az 5 kontor ver 3 kontor degıl dusunce guzel uygulama yanlıs
boş kampanya geçen sene 1200 yakın kazandım turkcell hemde masrafsız 1000 kişiye 1000 kontor olayı vardı ben kazanmiştim bu sene boş hadi turkcell olsaydı gene olabilirdi ama
kontör yüklendi hediye kontör die geçiyor *123#5# den öğreniliyor ne kadar kaldığı? Ama bos bir kampanya gibi yha. Zaten hediye dakikalarım var hangisine öncelik verilecek şimdi. 90 gün geçerliymiş birde hediye kontörler. Hayır 5 değilde 50 filan gelse harika olur
ψ Kimi Raikkonen - Freddie Mercury Ψ Freddie Mercury : "Müzik aynen resim çizmeye benzer.Resmi çizerken arada neye benzediğini görmek için bir adım geri çekilmek zorundasındır.Ben de Queen'den bir adım geri çekiliyorum. Sevenlerimin,müziğimi ebediyete kadar hayatta tutmalarını istiyorum.''
konuyu görünce aklıma geldi.geçen hafta sonu seka parktaydım kocaelide.orada dondurma yemiştim.cornetto nun üst kısmındaki kapakta şifre vardı,vodafone kontor falan diyordu.Benim hattım turkcel.işime yaramaz diye atacaktım neyse yere atmayayım diye arabanın kaputuna koydum.Hala orada şuan
konuyu görünce aklıma geldi.geçen hafta sonu seka parktaydım kocaelide.orada dondurma yemiştim.cornetto nun üst kısmındaki kapakta şifre vardı,vodafone kontor falan diyordu.Benim hattım turkcel.işime yaramaz diye atacaktım neyse yere atmayayım diye arabanın kaputuna koydum.Hala orada şuan
Pm atan ilk kişiye yarın atarım
ilk pm'yi ben attım arkadaşlar. speedman'a ve SEGHRİ'ye teşekkür ediyorum. pm atmanıza gerek yok artık yani
gelen 5kontör ve gönderim ücreti 2kontör yani net kar 3kontör
elimde 5şifre var ve toplamda 15kontör kazancınız var demektir,
bana vodafone hattıma 7038den falan 10 kontür transfer edene bu 5şifreyi yani 15kontörü verebilirim,
sen neden yollamıyorsun diye sorarsanız sıfır kontörüm var ve kontöre ihtiyacım var o yüzden forumdaşlarımdan yardım istiyorum hem sizin hem benm ihtiyacım karşılanmış olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 11 Temmuz 2009; 11:30:39 >
uyarı vermedi, vodafone live'ın dışına çıkıyorsunuz diye de uyarmadı. vodafone şu servislerine ücretlendirme standartlandırmasını bir oturtsa tadından yenmeyecek ama msn olsun bugün benim başına gelen kötü sürpriz gibi olsun olaylar soğutuyor insanı.
gelen 5kontör ve gönderim ücreti 2kontör yani net kar 3kontör
elimde 5şifre var ve toplamda 15kontör kazancınız var demektir,
bana vodafone hattıma 7038den falan 10 kontür transfer edene bu 5şifreyi yani 15kontörü verebilirim,
sen neden yollamıyorsun diye sorarsanız sıfır kontörüm var ve kontöre ihtiyacım var o yüzden forumdaşlarımdan yardım istiyorum hem sizin hem benm ihtiyacım karşılanmış olur
bu başlığı mobil operatör kısmın forumumuz açısından faydalı olsun diye açmıştım ama görevli arkadaşlar uygun görmemişlerki nedense taşımışlar, halbuki herkes açısından faydalı olacağını düşünmüştüm çünkü şifre paylaşımı herkesin işine yarayabilirdi ve ücret karşılığı değil takasla olacaktı neyse..... ne diyim
Öncelikle affınıza sığınarak belirtmek isterimki, şifreler para karşılığı değil fayda ve takas amaçlı paylaşılacağından dolayı bu başlığı 2.el kısmı yerine mobil operatörler kısmına açmayı uygun gördüm,
Arkadaşlar malum tüketim ürünlerinde yapılan kampanyalar sonucu tüketiciye şifreler veriliyor,
elimde şuan itibari ile
3adet pepsi (turkcell 10 kontör veriyor, ama şifre gönderimi için 2kontör alıyor,net 8kontör veriyor) (3şifre için 16dakika aramanız yeterli)
6adet magnum (magnum evi veriyor diyor ama tam olarak ne işe yarar bilmiyorum) (6şifre için 16dakika aramanız yeterli)
6adet cornetto (en az 5 vodafone kontör veriyor ama 2kontör gönderim ücreti alıyor) (6şifre için 16dakika aramanız yeterli)
şifreleri vardır, bu şifreleri kendim kullanmak yerine takas etmek istiyorum, NASILMI?
şifreleri neden bedava vermiyorsun diye sorabilirsiniz ama öğrenciyim ve burslarımın kesildiği bu yaz zamanında kontöre ihtiyacım var
ben bu şifrelerden ihtiyacı olanlara şifreleri veririm ve kendileri ise benim vodafone hattıma isterlerse kontör transferi yaparlar veya vodafone hattımı başka bir operatörden ararlar, bende ceparan sayesinde kontör kazanırım, kısacası vodafone kontör istiyorum, transferle veya aranarak.
aynı şekilde başka kampanyalardan şifresi olan ve takas sistemi şeklinde kontör ihtiyacı olanlar bu başlık altında şifre paylaşımı yapabilirler diye düşündüm
kullanamadığımız şifrelerin paylaşımını sağlayarak ziyanını önleme açısından , takası sayesinde bu başlığın forum açısından faydalı olacağını düşünüyorum,
forumdaki yönetici arkadaşlar bu başlığı silmez ve yerini değiştirmezse sevinirim
diğer kampanyalardan varsa şifre paylaşımını da buradan yaparsak cebimiz açısından faydalı olabilir,
not:bana vodafone kontör lazım olduğu için vodafone kısmına açtım ama sorun olmayacağını umuyorum, saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 19 Temmuz 2009; 0:53:17 >
bu başlığı mobil operatör kısmın forumumuz açısından faydalı olsun diye açmıştım ama görevli arkadaşlar uygun görmemişlerki nedense taşımışlar, halbuki herkes açısından faydalı olacağını düşünmüştüm çünkü şifre paylaşımı herkesin işine yarayabilirdi ve ücret karşılığı değil takasla olacaktı neyse..... ne diyim
Öncelikle affınıza sığınarak belirtmek isterimki, şifreler para karşılığı değil fayda ve takas amaçlı paylaşılacağından dolayı bu başlığı 2.el kısmı yerine mobil operatörler kısmına açmayı uygun gördüm,
Arkadaşlar malum tüketim ürünlerinde yapılan kampanyalar sonucu tüketiciye şifreler veriliyor,
elimde şuan itibari ile
3adet pepsi (turkcell 10 kontör veriyor, ama şifre gönderimi için 2kontör alıyor,net 8kontör veriyor) (3şifre için 16dakika aramanız yeterli)
6adet magnum (magnum evi veriyor diyor ama tam olarak ne işe yarar bilmiyorum) (6şifre için 16dakika aramanız yeterli)
6adet cornetto (en az 5 vodafone kontör veriyor ama 2kontör gönderim ücreti alıyor) (6şifre için 16dakika aramanız yeterli)
şifreleri vardır, bu şifreleri kendim kullanmak yerine takas etmek istiyorum, NASILMI?
şifreleri neden bedava vermiyorsun diye sorabilirsiniz ama öğrenciyim ve burslarımın kesildiği bu yaz zamanında kontöre ihtiyacım var
ben bu şifrelerden ihtiyacı olanlara şifreleri veririm ve kendileri ise benim vodafone hattıma isterlerse kontör transferi yaparlar veya vodafone hattımı başka bir operatörden ararlar, bende ceparan sayesinde kontör kazanırım, kısacası vodafone kontör istiyorum, transferle veya aranarak.
aynı şekilde başka kampanyalardan şifresi olan ve takas sistemi şeklinde kontör ihtiyacı olanlar bu başlık altında şifre paylaşımı yapabilirler diye düşündüm
kullanamadığımız şifrelerin paylaşımını sağlayarak ziyanını önleme açısından , takası sayesinde bu başlığın forum açısından faydalı olacağını düşünüyorum,
forumdaki yönetici arkadaşlar bu başlığı silmez ve yerini değiştirmezse sevinirim
diğer kampanyalardan varsa şifre paylaşımını da buradan yaparsak cebimiz açısından faydalı olabilir,
not:bana vodafone kontör lazım olduğu için vodafone kısmına açtım ama sorun olmayacağını umuyorum, saygılarımla
ordan da devam edılebılrı aslında ben de elımdekılerı yazıyorum oraya