Bildirim
İnternet Tarayıcıları Çöküyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
virüs değil. peki hiç bilgisayarını resetledin de denedin mi?
Ben laptopumu uykudan uyandırınca böyle nadiren geliyor. videoda play tuşuna basar basmaz tarayıcı donuyor.. Restart at, bir de öyle dene. (düzelmezse flash playeri sil tekrar kur)_____________________________ Hello...This is Barbariansss
...(The GREAT)
Bana kısaca "Barbar" diyebilirsiniz =) -
denedim ama olmadı _____________________________ -
bilgisayarın SOny mi? _____________________________ Hello...This is Barbariansss
...(The GREAT)
Bana kısaca "Barbar" diyebilirsiniz =) -
sen nolur nolmaz bi tarat bilgisayarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 28 Haziran 2009; 21:11:29 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bendede oluyordu bi ara resetle filan düzeliyordu benimki _____________________________ -
uff düzelmedi _____________________________ -
sistem geri yükleme yaptın mı _____________________________ -
hayır yapmadım açıkcası nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kajmeran48
hayır yapmadım açıkcası nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok
Başlat Programlar Donatılar Sistem Araçları Sistem Geri Yükleme
Sistemini geçmiş tarihe yükle fazla geçmiş olmasın ama sorunun olmadığı koyu renkli bir tarih geri al._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: @LBrDBrDnYk
quote:
Sistemini geçmiş tarihe yükle fazla geçmiş olmasın ama sorunun olmadığı koyu renkli bir tarih geri al.
yaptım ama düzelmedi:(_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Sistemini geçmiş tarihe yükle fazla geçmiş olmasın ama sorunun olmadığı koyu renkli bir tarih geri al.
yaptım ama düzelmedi:(
Format . ._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
quote:
quote:
yaptım ama düzelmedi:(
Format . .
ya format atacam ama vistayı denemek istiyorum internette baktım ama dvd hepsi bendede dvd yazıcı yok:(
acaba 2cd ye bölünebilirmi veya usb bellekten yüklene bilirmi?_____________________________
-
Flash playerına kaldırıp restart edip güncel sürümünü yüklemeyi denedinmi hocam? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20
Flash playerına kaldırıp restart edip güncel sürümünü yüklemeyi denedinmi hocam?
denedim ama olmadı_____________________________ -
Açıkcası bende bugün dolaşırken chrome da hata ile karşılaştım. Kaç aydır kullanıyorum hiç olmamıştı. Önemsememiştim.
Birde şunu denermisin.
http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/tm.htm_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20
Açıkcası bende bugün dolaşırken chrome da hata ile karşılaştım. Kaç aydır kullanıyorum hiç olmamıştı. Önemsememiştim.
Birde şunu denermisin.
http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/tm.htm
buda olmadı:(
biraz daha bekliyim işe yarara bişe bulamassam format atcam artık_____________________________ -
Sanırım bilgisayarın biraz eski dvd olmadıgı için.tam olarak özellikleri nedir.Vistayı desteklemeyebilir.İlk başta virüs taraması yaptır bulursa sil.Eğer yine düzelmezse format atmanı öneririm. _____________________________ AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti -
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Sanırım bilgisayarın biraz eski dvd olmadıgı için.tam olarak özellikleri nedir.Vistayı desteklemeyebilir.İlk başta virüs taraması yaptır bulursa sil.Eğer yine düzelmezse format atmanı öneririm.
pentium D 2.80 GHz işlemci
1.5 gb ram
ati hd2600pro 512 mb(128bit) ekran kartı_____________________________ -
İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsun hocam. İnternet explorer versiyonun nedir? Ve kullandığın antivirüs ve diğer güvenlik yazılımları neler? _____________________________
Benzer içerikler
- android teyp yazılım indir
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil hatası
- video scheduler internal error
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- video boyutu küçültme
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- internet yavaş
- telefon wifiye bağlanmıyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X