nerden buluyorlar bu numaramı bunlar ya, daha alalı 1 ay olmuştu
arkadaşım bu gibi 3.parti şirketler 3 operatörede mesaj çekiyorlar. kullandıkları sistem aynen şu. örnek 541200000-5419999999 arasına toplu msj yolluyor. ki zaten toplu sms te başarısız smsler ücretlendirilmediği için zararıda yok.
vodafonedan henüz cevap gelmedi bakalım ne yazacaklar merak ediyorum cevap gelirse buraya yazarım
Sayın abonemiz ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Sorununuz ilgili birime aktarılmıştır. Daha detaylı bilgi için lütfen 4440542 numaralı çağrı merkezimizi arayınız.
Teşekkürler Vodafone A.Ş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 29 Haziran 2009; 11:39:49 >
Sayın abonemiz ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Sorununuz ilgili birime aktarılmıştır. Daha detaylı bilgi için lütfen 4440542 numaralı çağrı merkezimizi arayınız.
vodafonede adamına göre uygulamaya başladı kurumsal hat adına mail atınca i ilgileniyorlar dört dönüyorlar kendi bireysel hatta söyle yapın sunu deneyin bizi arayın 2.sınıf muamele yapmaya başladı
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
Vodafone bünyesinde bulunmayan ancak Vodafone abonelerinin de faydalanabileceği, farklı firmalar (CE, MCD, Azenet, Unimobil ...vb) tarafından hizmete sunulmuş bir çok özel servisin ( Ringofon, Bilinko, Cepkül...vb) bulunduğunu belirtmek isteriz.
Vodafone şebekesi sadece hattın kullanılması yönünde hizmet vermekte olup, özel servislerin farklı firmalar tarafından hizmete sunulduğunu hatırlatmak isteriz.
054.......... numaralı hattınız ile ilgili yapılan kontrollerde numaranızın herhangi bir özel servis kapsamında sunulan melodi,logo,fal..v.s. servis üyeliği tespiti yapılamamıştır.
Bu bağlamda CE Firmasının sunmuş olduğu servislere yönelik sorunlarınız ya da detaylı bilgi talepleriniz için, 02122769276 numaralı CE Firmasına ait Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmenizi rica ederiz. (Tüm hafta süresince 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedirler. )
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.