Diyet Başlangıç: 7 Ekim 2009 Kilo Başlangıç: 123 Kg Boy Başlangıç: 175 Cm ---------------------------- Güncel Durum; Kilo Durumum: 118,5 Kg Boy Durumum: 175 Cm
gerçi bir ara adamı yazık sübyancı diye sapık diye iftira atıp suçlamışlardı ve o dava ne oldu bilmiyorum ama!
her ne olursa olsun her albümünü , şarkısını 100 lerce kez , flimini Thriller” ve “Moonwalker” 10 larce kez izlemişimdir!
Elvisden sonra bu adam bir efsaneydi benim gözümde buna ek olarak Barış Manço abimizi de aynı şekilde
Islami sectigi anlasilinca , hristiyan cevrelerce cikarilan bir karalamaydi bu ! Amerika iste ne bekliyorsun , simdi olumunden rant etme derdinde .
bu arada ilk defa micheal jacksonun 15 yasindaki halini gosterdiler . Su teknoloji ne kadar kotu bisey ya , ailesi gbaktiginda ne acilar yasiyacaktir ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 26 Haziran 2009; 1:53:00 >
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
En sevdiğimdi. İnanamıyorum. Gelmiş geçmiş en büyük süperstar. Dansları, sesi, şarkıları, barış için çabaları.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Diyet Başlangıç: 7 Ekim 2009 Kilo Başlangıç: 123 Kg Boy Başlangıç: 175 Cm ---------------------------- Güncel Durum; Kilo Durumum: 118,5 Kg Boy Durumum: 175 Cm
CNN International'da Beat it gösteriliyor şu anda.
Sevgili [sm =You_Rock_Emoticon.gif],
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
Şimdi öyle kararsız öyle masumum ki. Ne yapıp ne yapmadığımı sorguluyorum. İçimde tuhaf bir cahillik, kendini henüz bulamamanın rahatlığı, tarihsizim sanki, hiç birşeyim.. Sonra kavramım intahar ediyor, öncelerin canı ceheneme.. Kaybolmuş bir anahtar, kovalanmayan bir firari gibiyim. Konuş deseler dile gelmem, düş olsam düşemem hayatın içine.. Saçlarımdaki parmak izleri kayıp, sözcüklerim çaresiz, anlatışlarım vicdansız bir de.. Görebilse birileri.. Cömert geceler hala karanlık bak. Dudaklarımda sistem dışı bir hüzün, az sonra hıçkırıklara boğulanacağımın ıspatı. Yanmış bir apartman yıkıntısı, yada terkedilmiş bir kasaba ıssızlığındayım belli belirsiz..
rahmet sadece müslümanlara mı? her yerde aynı saçma sapan sözlerin sahibisin futbolda da burda da...
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
Allah rahmet eylesin mi müslüman mı olmuştu ?
ben senin üslubunla cevap vermeyecem ... müslüman değilse rahmet okunmaz ...
Rahmeti sen kendin karşı tarafın cennet-cehennemde rahat olması için ediyorsun. Karşı taraf ateist olsa ne olacak ? Bizim inancımıza göre herkes cennet ya da cehenneme gitmiyor mu ?
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
rahmet sadece müslümanlara mı? her yerde aynı saçma sapan sözlerin sahibisin futbolda da burda da...
quote:
Mekanı cennet olsun o zaman ölürse. *********************************** Adam ölmeden öldürdünüz be. Yuh
Adam komada şuan ölürse haberiniz olur.
Rahmeti sen kendin karşı tarafın cennet-cehennemde rahat olması için ediyorsun. Karşı taraf ateist olsa ne olacak ? Bizim inancımıza göre herkes cennet ya da cehenneme gitmiyor mu ?
Önemli olan niyettir.Boşverin formaliteleri.
Adamı bitirmek için herşeyi yaptılar. Çok saf ve temiz insandı. Bunu insanlık için bedavaya yaptığı çalışmalardan anlayabilirsiniz. Ama Amerika' da ki beyaz kaymak tabakası onu bitirdi. Önce rengini değiştirtiler, daha sonra olmadık iftiralarla yargılattılar!
Egoism dictates human relation, a world where fashion outshines morality.. Here success is written in blood-red colours, designed by the thirst for power..
When a men lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this i cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation take me home!
Bu efsaneyle dalga geçen cahil arkadaşlar için 2 link veriyorum. Eğer baştan sona okuyabilecek kadar üşengeç değilseniz buyrun. Hepsini okuyun eminim hepinizin ona karşı bakış açısı değişecektir...
Buda hastalığı ve neden Siyahtan beyaza döndüğünün sebebidir..
Adamı bitirmek için herşeyi yaptılar. Çok saf ve temiz insandı. Bunu insanlık için bedavaya yaptığı çalışmalardan anlayabilirsiniz. Ama Amerika' da ki beyaz kaymak tabakası onu bitirdi. Önce rengini değiştirtiler, daha sonra olmadık iftiralarla yargılattılar!
Dünyada tüm insanlar tarafından tecavüz edilip kendisine tecavüz davası açılan ilk kişi galiba,umarım çocuklarına verdiği albümleri çocuklar yardım amaçlı kullanır.
Michael bir kalp tutuklama daha önce bu öğlen ve paramedics onu canlandırmak koyamadık yaşadı. Biz ne zaman paramedics Jackson geldi söyledim ettiğiniz herhangi bir darbe oldu ve tekrar bir darbe aldım asla.
Michael üç çocuk: Michael Joseph Jackson, Jr, Paris Michael Katherine Jackson ve Prens "Battaniye" Michael Jackson II hayatta olduğunu.
DualCore Intel Core 2 duo E8400,3000 MHz(9 x 333) 3.00GHz - Asus 95QL SE - NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB) GDDR3 - 2 GB DDR2 RAM - Samsung SyncMaster 740N [17" LCD] - Creative INSPİRE M2600 2 + 1 ses sistemi - Logitech G25 Direksion set
Şu SS'leri atmaktan vazgeçin artık.Görmüyor musunuz LA Times yazıyor.Ayrıca tüm öldü haberi ise asparagas haber sitesi olan tmz.com'dan yayılmış durumda ve ona uyarak öldü demeyen tek kanalsa Cnn.