Şimdi Ara

Nokia 5800 kulaklık tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
21.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokianın dandik kulaklığına artık katlanamıyorum adam gibi bi kulaklık satın alıcam.. sizce ne almalıyım? kaliteli ve yüksek ses veren bişey istiyorum. 5800 ın girişi kalın girişli.. şu ses sistemlerinin falan bilgisayara bağlandığı kısmı gibi.. 3.5 mm sanırım...
    girişi şöyle;

Nokia 5800 kulaklık tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 24 Haziran 2009; 12:47:33 >

• Sennheiser CX-300 veya CREATIVE EP630 önerileri gelecektir.Ben de 5800 kullanıyorum ve yakın bir zamanda bu iki kulaktan birini tercih etmeyi düşünüyorum.Fiyat olarak 70-80 tl civarında ikisi de.İkisinin arasında şu anlık bir seçim yapacak olursam cx-300'ü seçerdim herhalde.Ama yine de ikisini deneme fırsatı bulabilirsen süper olur.Daha iyi karar verirsin.(Tabi bunlar kulakiçi kulaklıklar,bilmende yarar var.)
  • Sennheiser tarafından iPhone ve Nokia için özel olarak geliştirilen MM 60 serisi kulaklıklar, benzersiz ses performanslarıyla kullanıcıları gerçek müzik keyfiyle tanıştırıyor.

Sennheiser tarafından iPhone ve Nokia için özel olarak geliştirilen MM 60 serisi kulaklıklar, kullanıcıları müziğin heyecan verici ritmine uymaya davet ediyor. Apple iPhone ve Nokia cep telefonlarını birer multimedya üssüne dönüştüren MM 60 serisi, benzersiz ses kalitesi ve ödül sahibi mükemmel tasarımıyla eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Sennheiser MM 60 serisi, kablo üstü entegre mikrofonu ve kullanışlı "Başlat/Bitir" tuşuyla, eğlencenin yanı sıra mobil iletişim için de maksimum kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu özellik sayesinde, müzik dinlerken gelen çağrılar anında yanıtlanıp sonlandırılabiliyor. Seride, Apple iPhone'lar için geliştirilen MM 60 iP ve Nokia'lar için geliştirilen MM 60 Nokia olmak üzere iki model bulunuyor. Her iki model de 4 kutuplu 3,5 mm jak yapısına sahipken, MM 60 iP modeli, iPhone'un yanı sıra iPod ve MacBook modelleriyle birlikte de kullanılabiliyor. MM 60 Nokia ise özellikle son dönemde oldukça popüler olan Nokia'nın Xpress Music serisindeki telefonlara tam uyum sağlayarak eğlenceyi ikiye katlıyor.
    resimler icin

http://shiftdelete.net/gercek-muzik-keyfini-sennheiser-ile-yasayin-11984.html

• cx-300 den memnunum fiyat performansı bana göre iyi
  • mm 60 gerçekten pahalı yaa.. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 24 Haziran 2009; 14:00:41 >
  • cx-200 street şiddetle tavsiye ederim fiyat/performans ürünü 69tl electroworld, media markt'ta satılmakta, electroworld'ten bonus'a 5 taksitler vade farksız satın aldım, bass sesleri uzatarak ses vermekte.....
  • cx500 ya da cx300 olabilir. ( Sennheiser)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA 5800 XM Kamera Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı kulaklık kullanan arkadaşlara bir sorum var. Bu kulaklıkları doğrudan telefona mı takıyorsunuz yoksa telefonla kulaklık arasındaki aparata mı (çağrıları cevaplamaya,müziği durdurup devam ettirmeye falan yarayan aparat) takıyorsunuz? Bu aparat ses kalitesini düşürüyor mu?
  • Valla direk kulaklığı bağlarsan daha kaliteli ses alırsın. Ama ben mikrofonu, müzik aç kapayı falan da kontrol etmek isterim dersen altın girişi olmadığı için biraz ödün vericeksin.
  • Beyler kendi kulaklığının neden beğenmiyorsunuz ? takın bakalım bi açın son sese kadar.. stereo genişletme ve ses yüksekliği ile bas güçlendirici yapın deneyin sesi mi artırmıyorsunuz yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyüksel

Beyler kendi kulaklığının neden beğenmiyorsunuz ? takın bakalım bi açın son sese kadar.. stereo genişletme ve ses yüksekliği ile bas güçlendirici yapın deneyin sesi mi artırmıyorsunuz yoksa ?

Nokianın orjinal kulaklıkları hakkaten çok kötü oluyor. Gidip 15 lira verin "en azından" başka bir kulaklık alın. Ama adam gibi müzik istiyorum diyorsanız cx200 den başlar...
  • creative ep 630 izalasyon çok iyi baslar harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orijinalden alıntı: aliyüksel

Beyler kendi kulaklığının neden beğenmiyorsunuz ? takın bakalım bi açın son sese kadar.. stereo genişletme ve ses yüksekliği ile bas güçlendirici yapın deneyin sesi mi artırmıyorsunuz yoksa ?

Nokianın orjinal kulaklıkları hakkaten çok kötü oluyor. Gidip 15 lira verin "en azından" başka bir kulaklık alın. Ama adam gibi müzik istiyorum diyorsanız cx200 den başlar...

w810i kulaklığıyla denedim ses seviyesi aynı ama o w810i kulak ici olduğundan daha kaliteli
  • Bende W810i kulaklığı ile kullanıyodum ama o da yetersiz kalıyo xpress music e... Jays J Jays aldım. Daha deneme imkanım olmadı ama denedikçe yazarım görüşlerimi...
  • Cx300-II ile Cx400-II arasinda kaldim.. Yardim edebilecek var mi? Hangisi daha iyidir? veya başka bir tavsiyeniz varsa onlarida dinleyebilirim.
  • Arkadaşlar Jays var bende. Mp3 çalarlarda bassları harika ama 5800'da biraz sönük kalıyo nedeni nedir acaba?
  • CX seriside çok pahalı. Ben şu an Philips SHE2610 kullanıyorum ve gayet mutluyum.
  • Bende cx-400 var ve hiç denemedim nasıl oluyor bu telefon ile. K790 da kullanıyodum ve çok memnundum. Direk olarak telefona takılabilicek herhalde bi dönüştürücü olmadan. Birazdan denerim.
  • ben de bluetooth kulaklık var 5800 ün yanında verilen kulaklıklığından daha güzel ses veriyor memnunum ses işliyor sanki içime
  • cx300 ler çok farklı orjinal kulaklıklardan sonra ama ben cx300'lerimle SOny NW-A1000 ses kalitesini alamadım bu telefondan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.