Şimdi Ara

SONY CYBERSHOT DSC H20 (Örnek Fotolar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SONY CYBERSHOT DSC H20 (Örnek Fotolar)

Sony Cybershot H20 dijital fotoğraf makinesi : Sony, CyberShot ürün serisinin kompakt ve kolaylıkla taşınabilir gövde yapısında yüksek performans sunan yeni üyesi Sony CyberShot H20 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Sony CyberShot H20 dijital kamerada 10x optik zum ve HD kalitesinde video kayıt özellikleri bulunuyor. 10.1 megapiksel çözünürlük, Carl Zeiss 10x optik zum lens ve 3 inç büyüklüğünde LCD ekran Cybershot H20'nin dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor. Sony CyberShot H20 dijital fotoğraf makinesindeki yüz hatırlama fonksiyonu fotoğraf karesindeki ana kişiye odaklanıyor ve bir sonraki sefer görüntüde insan yüzü öncelikli tercihi tespit ettiğinde otomatik olarak bu kişiye odaklanıyor

Sony CyberShot H20 ile HD kalitesinde video kayıt
    Sony CyberShot H20 dijital kamera saniyede 30 kare çekim hızı ile 720p High Definition yüksek kalitede video kayıt yapabiliyor. Kamera eşliğinde 4GB kapasiteli bir MemoryStick hafıza kartı kullanıldığında HD görüntü kalitesinde ve stereo ses ile 60 dakika kesintisiz video kayıt yapılabiliyor. Kullanıcılar Sony CyberShot H20 kamerayı HD uyumlu herhangi bir televizyona veya BRAVIA TV'lere takarak fotoğraf ve video görüntüleri yüksek kalitede izleyebiliyorlar.

Sony DSC-H20 rötuş fonksiyonu
    Sony CyberShot DSC-H20 dijital fotoğraf makinesinde fotoğraflar üzerinde düzenleme, arşivleme ve paylaşma özellikleri de bulunuyor. Sony'nin yeni modelinde kırmızı göz etkisi düzeltme ve binlerce fotoğrafı takvim veya albüm görünümünde kolayca idare etmeye yarayan yönetim sistemi de mevcut. Kullanıcılar fotoğrafları en beğendiklerine göre veya bebek, yetişkin şeklinde insan yüzlerine göre gruplandırabiliyorlar. Sony H20 fotoğraf makinesinin PhotoMusic özelliği sunduğu HD slayt şov modu ile müzik ve görüntüler arasında geçiş efektleri ile kamera ekranında veya televizyonda bunların izlenmesini sağlıyor.

Sony CyberShot H20 yazılım
    Sony CyberShot ürün serisinin yeni üyesi DSC H20 fotoğraf makinesi Picture Motion Browser 4.0 yazılımı ile birlikte geliyor. Sony'nin bu görüntü yönetim uygulamasının son versiyonu bilgisayar ortamındaki fotoğraflar ve video görüntüler üzerinde sıralama, görüntülenme ve arama işlemlerini kolaylaştırıyor. Kullanıcıların CyberShot H20 fotoğraf makinesinin sunduğu imkânlardan daha çok yararlanmasını sağlayan çeşitli Opsiyonel aksesuarlar da mevcut.

Sony CyberShot aksesuarları - Deri taşıma çantaları
    Fotoğraf makinelerini toza ve çizilmeye karşı korumak üzere üç farklı tasarımda deri taşıma çantaları da tanıtıldı. Bunlardan ilki olan LCS-CSVA siyah kırmızı ve kahverengi - beyaz renk seçenekleriyle özel bir deri taşıma çantası. Preslenmiş deriden üretilen ikinci model olan LCS-CSVB çanta siyah, mavi ve yeşil - pembe renk seçenekleri sunarken üçüncü model olan LCS-CSVC de siyah, yeşil, gümüş, pembe ve kahverengi - mavi renk opsiyonlarına sahip.

Sony CyberShot DSC-H20 ve GPS birimi
    Yeni geliştirilen GPS-CS3KA GPS birimi Sony CyberShot H20 ile çekilen fotoğraflara coğrafi konum bilgileri eklenmesini sağlıyor. 'Geotag' olarak anılan coğrafi konum bilgileri eklenmiş olan bu fotoğraflar daha sonra Google Earth gibi yazılımlarla harita üzerinde izlenebiliyorlar ve paylaşım sitelerine yüklenebiliyorlar. Önceki modele kıyasla cihazın geliştirilen özellikleri arasında daha yüksek hassasiyet, entegre hafıza kartı ve SD yuvaları ile esnek kullanım için LCD ekran yer alıyor.

Sony Cyber-shot H20 özellikleri
    • 10.1 megapiksel efektif çözünürlük
    • Carl Zeiss 10x optik zum objektif
    • 720p HD kalitesinde videokayıt
    • SteadyShot görüntü sabitleme sistemi
    • Gelişmiş Yüz Tanıma Teknolojisi

Sony Cybershot H20 fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi
    Sony CyberShot DSC H20 dijital fotoğraf makinesinin 2009 yılı Nisan ayı sonuna doğru raflardaki yerini alması bekleniyor. Cihazın satış fiyatının ise 280 USD civarında olacağı tahmin ediliyor.

ÖRNEK FOTOLAR İÇİN

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_h20_review/sample_images/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 24 Haziran 2009; 15:47:38 >

• Bugün bu makineyi aldım.Bütün özelliklerini incelemedim ama kamera kaydı süper. Evde Canon kamera var.Bunun görüntüsünden sonra Canonu yanına yaklaşmam.
    Çekim yaparkewn zoom yapabilmesi harika bir özellik.720 p HD görüntü çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 23 Haziran 2009; 23:39:48 >
  • İnceleme:

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_h20_review/

Highly Recommended.

Örnek fotolar:

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_h20_review/sample_images/

Video:

http://img.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_h20/sample_images/sony_cybershot_dsc_h20_01.mp4

İlgilendiğim 1 cihazdı. TZ7 ile benzer özelliklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Haziran 2009; 22:11:57 >

• hocam hayırlı olsun nereden ne kadara aldın bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: igür

hocam hayırlı olsun nereden ne kadara aldın bilgilendirirsen sevinirim.

Ankara'da elinde olsun olmasın tüm mağazalar 967 TL fiyat çekiyorlar. Ben intrnetten 759'a aldım.1Yıl garantili

TEKNOSA = 969 TL
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171933&CS_Category=_SBA_873_1662_782_4040&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

VATAN = 970 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38483

MAVİ BİL. = 978 TL
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/13671

BİMEKS = 967 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1107&uid=105837

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 23 Haziran 2009; 22:42:48 >

• Piyasaya çıkışı 25 şubat 2009, H20 olunca sanki H50'den önce çıkmış gibi fakat ondan 1 yıl sonra piyasaya sürülen bir model.
    Biraz kenarda kalmış nedense, halbuki HD video da var.
    Sanırım fiyatı yüksek ondandır.
    Bu arada fotoları simage yaparsanız tarayıcımız kafayı yemez
  • fotolarda aşırı noise var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da benden olsun. Fotoğraf çekiminde acemi olduğumu belirteyim.

• Bugun itibari ile bende DSC-H20 sahibiyim, arkadaşıma amerikadan sipariş etmiştim, bugun elime ulaştı. 210 dolara almış oldum. Ürün resimlerinde biraz büyükmüş gibi gözüksede çok rahat yanınızda taşıyabileceğimiz boyutlarda. Zoom gerçekten başarılı. Bazı cihazlar da böle yakınlaştırıyor ama çekilen görüntü pek işe yaramıyor. Bu üründe ise sonuna kadar zoom yapmana rağmen gerçekten kaliteli resimler ortaya çıkıyor. Akşam bikaç deneme çekimlerimi eklerim. Şimdilik olumsuz bi kanıya varmadım, bakalım günler neyi gösterecek..
  • güzel-hoş makinede dış görünüşünde estetik diye bir şey yok. dış görünüşü itibariyle bana filmli makineleri hatırlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

güzel-hoş makinede dış görünüşünde estetik diye bir şey yok. dış görünüşü itibariyle bana filmli makineleri hatırlatıyor.

Bana görede güzel yanı bu mesala.
  • Başarılı cihaz bencede örnek fotolarına epey bir bakmıştım çok keskin ve detaylı carl zeiss ve leica lensler fotoda keskinlik konusunda şu anda kompaktlarda en iyileri bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

fotolarda aşırı noise var

Benimde dikkatimi çekti.
  • 10 X zoom ile yapılan çekim oldukça başarılı.
    Gece yapılan çekimde flash kullanılmammıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

10 X zoom ile yapılan çekim oldukça başarılı.

10x zoom ve gece çekimi çok iyi.

bir aksilik olmazsa alacağım bu aleti.

• bu paraya göre bu gece zoom rezalet ! 800tl vereceksem gece zoom u bu olan bir makine için vermem. zaten gece fazla fotograf cekmiyorum ama benim adi makine bile daha iyisini beceriyor. zaten profösyönel amaçla kullanılmayacaksa gece zoom yapmaya ne için ihtiyaç olabilir ki ?

Bence ihtiyaçlarınızı belirleyin... sonuç olarak ödediyiniz para ülke ekonomisine zarar olarak dönüyor.

saygı ve sevgiler...
  • bu arada bilgiler için teşekkürler ve hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

Konu hortlamış ama dayanamadım görünce. Yawfffff gece çekiminin neresi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

Konu hortlamış ama dayanamadım görünce. Yawfffff gece çekiminin neresi iyi.

Ne beklediğine bağlı

• konu hortladı gibi görünsede, feyk123 arkadaş ile makina hakkında özelden mesajlaştık. kullanıcı olarak sağolsun bir hayli yardımcı oldu.
    baktığım kadarı ile de makina beklentilerimi karşılayacak özelliklerde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.