xXx Harder Better Faster Stronger xXx iPhone 3g black 8GB+sennheiser cx400 white+shazam Toshiba Satellite A200-1AH Playstation 3 40 GB Nokia 3500 Sony BRAVİA
killsomething
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 7 günü kaldı.
23 Haziran 2009, 20:58:27
boom boom pow da değil diğeri de değil. hızlı söylüyo biraz rap gibi bişeyler söylüyo sonra da run run run diyo " ran ran ran " diyo yani tam bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 23 Haziran 2009; 20:59:04 >
mydonose fm in sitesinde o an radoyada çalan şarkının ismi de yazıyor. bu şekilde hoşunuza giden şarkıyı hemen bulup indirmeniz çok kolay oluyor. bu yönden tebrik etmek lazım.
killsomething
23 Haziran 2009, 21:00:53
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
mydonose fm in sitesinde o an radoyada çalan şarkının ismi de yazıyor. bu şekilde hoşunuza giden şarkıyı hemen bulup indirmeniz çok kolay oluyor. bu yönden tebrik etmek lazım.
evet maydonose öyle .metroda yok bulamadım şarkıyı daha yeni ama
bu arada belirttiğin şarkıyı indirdim, çok hızlı olmasa da güzel bir şarkı
killsomething
23 Haziran 2009, 21:38:35
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: killsomething
quote:
bu arada belirttiğin şarkıyı indirdim, çok hızlı olmasa da güzel bir şarkı
arkadaşlar bu arada banada boom boom pow tarzı şarkı tavsiye edebilirmisiniz o şekilde baslı gaza getirici falan olsun öyle lay lay lom hadi dans edelim gibisinden bir şarkı olmassa sevinirim
23 Haziran 2009, 21:45:44
akon falan değil ztn o herifin sesi çok uyuz .. metro fm de dinleyen kesin bilir ya ..
killsomething
arkadaşlar bu arada banada boom boom pow tarzı şarkı tavsiye edebilirmisiniz o şekilde baslı gaza getirici falan olsun öyle lay lay lom hadi dans edelim gibisinden bir şarkı olmassa sevinirim
Pitbull - Room Service Hotel Room Juvinile - Whats Happening(Dirty) Ricky Lee Ft. Nicola Fasano - Wiggle It