Bu forumda verildi mi bilmiyorum ama www.ingilizanahtari.com sitesindeki geYiq adlı arkadaşımız jailbreak için resimli anlatım yapmıştır. Emeğe saygı için onun yazdıklarını kopyalayıp burada alıntı yapmak istemiyorum. Direkt konunun linkini koyuyorum.
1-) yurtdısı turbosimli 3g 2.2.1 cihazım var turbosimsiz kullanmak icin adım adım ne yapmalıyım once 3.0 a yukseltip sonra mı bu işlemi yapmalıyım linklerini verip verip adım adım ne yapmam gerektgini soyleyebilir misiniz?
2-) bu işlem 3g s için de unlock sağlıyormu?
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: cihatdursun
beyler iki sorum var:
1-) yurtdısı turbosimli 3g 2.2.1 cihazım var turbosimsiz kullanmak icin adım adım ne yapmalıyım once 3.0 a yukseltip sonra mı bu işlemi yapmalıyım linklerini verip verip adım adım ne yapmam gerektgini soyleyebilir misiniz?
2-) bu işlem 3g s için de unlock sağlıyormu?
Teşekkürler...
1-)Burada yapacağın işlemleri sırası ile yazıyorum. 1- Telefonunu 3.0'a yükseltin. 2- redsn0w ile jailbreak yapın. (Nasıl jailbreak yapacağınız konunun üstündeki linkte.) 3- Cydia'ya "repo666.ultrasn0w.com" adlı source'i ekleyin. 4- Bu source deki ultrasn0w'u kurun. 5- Telefonu kapatıp açın. Hayırlı olsun!