FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.
FIFA'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. Ve koca TÜRKİYE 'de o ışık bir İSTANBUL birde TRABZON'da yanar.
ARKADAŞLAR FORMALARI TS CLUB'A GİDİP GÖRDÜM . FORMALARIN GEÇEN SENEDEN BİR FARKI YOK . SADECE ÇİZGİLİ FORMA GELMİŞ . AYRICA TÜRK TELEKOM YAZISI BERBATIN BERBATI OLMUŞ . UMDUĞUM GİBİ DEĞİLDİ KESİNLİKLE BMN DEKİ TASARIMLARA BAKINCA ..
Fikrim değişmeye başladı . Formalar aynı olsada küçük detyalrla gözüme daha hoş geldi . Ama şu Türk Telekom yazısı yine hoşuma gitmedi . Neyse formalar takıkımz için h.olsun
Bizim formaların reklamıda böyle olur bütük ihtimalle.
Beyaz forma güzel
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
Bizim formaların reklamıda böyle olur bütük ihtimalle.
Beyaz forma güzel
Gsliysen evet Beyaz geçen senekinin aynısı çizgili ve turuncu iyi bence turuncu değişik olmuş
Turuncu daha öncedende vardı Trabzonda ama bu senekini beğenmedim.Şortla beraber kötü duruyor ve beyaz Telekom yazısı hoş durmamış bence
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
Şimdiye kadar yapılan en kral turuncu forma bu: Nedense her yerdede szymekin fotoları var turuncu formayla
Bundan bende bir tane var ama küçük oluyor, bulsam satan bir yer hiç düşünmeden alırım. Çok hoşuma gidiyor bu formalar.
• İsim : Birkan GENÇ • Araç : Grande Punto 1.3 75 HP Multijet Active - 2006