Şimdi Ara

Daha Hızlı Bir Dashboard'a Hazır Olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok daha keyifli bir oyun ve medya ortamı oluşturmak için çalışmalarına durmaksızın devam eden XBox Live ekibi şimdikinden çok daha hızlı bir dashboard için çalışmalarına devam ediyor.

Zaten mükemmele yakın olan altyapı üzerine daha fazla eklentiler ile sonbaharda yeni güncelleme olarak karşımıza çıkacak olan XBox Live arayüzü eskisine nazaran çok daha hızlı bir yapıya sahip olacak.

E3'te gösterilen yeniliklerin sisteme çok iyi bir şekilde oturtulacağını belirten Major Nielsen "XBox Live ekibi şu an için sistemin performansı üzerinde çalışıyor ve mevcut altyapıya şimdiden bir çok yeniliği ekledik" sözleri ile ne kadar sıkı bir çalışma içinde olduklarını da ekledi.

Oyuncular için oldukça doyurucu bir içeriğe sahip olan XBox Live sisteminin daha ne kadar gelişebileceğini açıkçası merak ediyorum.

• İnşallah oyundan dashboard'a dönerken oluşan ses takılmalarına çare bulurlar.Mok ettiler o kısmı
  • hadi bakalım
  • hdd deki oyunu oynarken dashboarda dönene kadar biraz bekletiyor. bunu düzeltirler umarım.

ahah yakındığım derde bak.. başka derdi yok ki sistemin biz napalım.
  • Zaten çok yavaş çalışıyordu yüklemeler falan bende çok kötü durumda bir kaç kişide hiç bir problem olmadığını duymuştum ama şahsen bende tema vs kısımlarında resimlerin yüklenmesi vs çok yavaş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • microsofta bi yandan kiziyorum ama bi yandanda helal olsun demekden kendimi alamiyorum

cok iyi calisiyorlar
  • şu ülkeye bu konsolun garantili olarak zamanında gelmesini o kadar isterdim ki

aletin tek eksiği 3k, başka eksiği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 23 Haziran 2009; 0:40:16 >
  • Yeni ban dalgası başlıyor desenize.
    Valla dashboardu hızlandırsalar iyi olur. Eskisine nazaranla bu çok yavaş kalıyor ve görsel açıdan da bence o kadar iyi değil...
  • Acaba dashboad görüntüsüde değişir mi? (Hiç sevmiyorum mevcut dashboardu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Acaba dashboad görüntüsüde değişir mi? (Hiç sevmiyorum mevcut dashboardu)

değişmez

ben sevdim bu dashboardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Acaba dashboad görüntüsüde değişir mi? (Hiç sevmiyorum mevcut dashboardu)

Aynen. Eski dashboard tekrar yükleme mümkün olsa keşke.
  • arkadaş listemi açtığımda falan çok takılma oluyo yada biri mesaj attığında invite gönderdiğinde falan herkesde böyle mi yoksa benimki 2006 model ondan mı kaynaklanıo??
  • Dashboard ne kadar ram kullanıyo bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

arkadaş listemi açtığımda falan çok takılma oluyo yada biri mesaj attığında invite gönderdiğinde falan herkesde böyle mi yoksa benimki 2006 model ondan mı kaynaklanıo??

Ben,m makine 2008.6 Falcon. Bendede oluyor arasıra fakat önceki 2006 makineme göre Falcon Dashboard'da daha hızlı
  • Rezillik diz boyu. Olmaz olsun böyle dashboard.
    Akılları başlarına gelmiş sonunda.
  • Yeni dashboardda güzel fakat eskisi gibi yok eskisi tam oyun makinesi gibi duruyor acaip karizmaydı keşke geri yüklemenin bir yolu olsa..
  • valla hdd ye oyun atabildğim sürece hızıymış bilmem nesiymiş hiç umrumda değil.
    5 saniye geç kalsa ne olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

valla hdd ye oyun atabildğim sürece hızıymış bilmem nesiymiş hiç umrumda değil.
    5 saniye geç kalsa ne olur.

Kesinlikle katılıyorum Friends listesini açınca veya oyundan çıkarken yavaşlamalar oluyor ama o sinir bozucu dvd sesini duymanın yanında devede kulak kalıyor bunlar
  • valla hiç hdden oyun oynamadığım için öyle bir takıntımda yok, tek istediğim eski dashboard görünümü
  • bence de hddden oynama olayı çok gerekli bir seçenek..eski dashboardu bilmiyorum ama harddiskten oynayamıcaksak varsın bikaç saniye takılsın friends listimiz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.