Şimdi Ara

HP Kurtarma Diski ve Disk Bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP marka ve Pavilion Dv6755et model dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayarı ilk aldığımda 2 sürücü vardı. Biri normal 140gb'lık C sürücüsü ve diğeri ise 10gb'lık kurtarma bölümü. Ben daha sonra bilgisayarıma Xp kurdum. Kurarken de 2 sürücüyü de biçimlendirdim ve kurtarma bölümünü sildim(Kurtarma disklerini daha önce oluşturmuştum). Ve kendim 2 ayrı bölüm oluşturdum(C:30gb, D:120gb).

--> Ve şimdi de tekrar Vista'ya dönmek istiyorum. Fakat kurtarma disklerini kullanarak Vista'ya dönersem, oluşturduğum bölümler silinip eski haline döner mi?
    --> Eski haline dönüyorsa, Vista Ultimate kursam driver sorunu yaşar mıyım?(Xp'ye döndüğümde webcam driver sorunu yaşamıştım. HP'nin sitesinde ne Xp için, ne de Vista için Webcam driver'ı bulunmamakta).

Şimdiden Teşekkür Ederim!!!

• Hp'den anlayan pek yok burada maalesef :(
  • Şansıma inş. anlayan biri çıkar. :) Çünkü bilgisayarın harddiski 150gb tamamen dolu ve içerisinde de çok önemli bilgiler var. Dvd'ye yazmak istemiştim ama Verbatim marka Dvd kullanmama rağmen sorun çıkıyor. Bu yüzden Vista'ya sorunsuz geçmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.