www.freehostia.com sitesinde ücretsiz hosting dağıtılıyor bunu çoğu kişi biliyordur . Bugün smf yükleyip mod ekleyerek zaman geçireyim dedim . Bu sitede ücretsiz olarak smf , phpbb2 phpbb3 , smf , wordpress , joomla , php-fusion , photo gallery ve daha fazlasını ftp den kendi yüklediğini gördüm ve ftp mysql adreslerini veriyor yani yükledikten sonra istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Sizi ftpden dosya yükleyip kurulum yapmaktan kurtarıyor ve size sadece içini doldurmak kalıyor.
Ücretsiz kurmak ve öğrenmek isteyenler için birebir . Bir deneyin derim .
Kurduğu sistemler.
www.freehostia.com sitesinde ücretsiz hosting dağıtılıyor bunu çoğu kişi biliyordur . Bugün smf yükleyip mod ekleyerek zaman geçireyim dedim . Bu sitede ücretsiz olarak smf , phpbb2 phpbb3 , smf , wordpress , joomla , php-fusion , photo gallery ve daha fazlasını ftp den kendi yüklediğini gördüm ve ftp mysql adreslerini veriyor yani yükledikten sonra istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Sizi ftpden dosya yükleyip kurulum yapmaktan kurtarıyor ve size sadece içini doldurmak kalıyor.
Ücretsiz kurmak ve öğrenmek isteyenler için birebir . Bir deneyin derim .
Kurduğu sistemler.
güzel paylaşım. byethost.com da aynı imkanı veriyor size. fantastico ile. bir zamanlar install.php yi filan kendimiz yapardık. artık onu da kendisi yapıyor
Due to the increased volume of illegal signups and abusive behavior originating from IP addresses within your country, we have had to temporarily disallow new signups from your location. Please note that this restriction will not affect existing customers.