'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35642 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bilgi Yönetimi Programı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı Dış Ticaret Programı Ev İdaresi Programı Halkla İlişkiler Programı İlahiyat Programı İngilizce Öğretmenliği Programı Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Muhasebe Programı Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Sosyal Bilimler Programı Tarım Programı Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Yerel Yönetimler Programı İşletme Fakültesi-İşletme Bölümü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü İktisat Bölümü Kamu Yönetimi Bölümü Maliye Bölümü
Gelen Yeni Bölümler
Lisans:Felsefe, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Konaklama ve İşletme Yönetimi
Ön Lisans:Menkul Kıymetler, İşletme Yönetimi, Spor Yönetimi, Adalet, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Elektrik Enerji Üretim, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Lojistik, Medya ve İletişim, Radyo ve TV Programcılığı.
Açıköğretim bölümleri olarak bunları buldum, hangilerinin iş imkanları ileride daha iyi olur? Hangileri seçilmelidir, bölümlerin avantajları ve dezavantajları nelerdir? Bu konuda paylaşabiliriz.
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Eroğlu -- 12 Temmuz 2009; 15:37:41 >
insan kaynakları diye bir bölüm var ona giricem bende
ekleme: ingilizce öğretmenliği bölümünde bir süre örgün bir okula gidip eğitim alıyorsunuz yani 4 sene açık değil o yüzden kontenjanlı dolayısıyla puan barajı olan bir bölüm duyurulur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 22 Haziran 2009; 12:10:02 >
Benim puanım say1 230+80 civarı. Ne yapsam diye çok kararsızım, meslek lisesi olduğundan sadece bilgisayar öğretmenliği seçebiliyorum. Bu puana anadolunun herhangibir yerinde 4 yıllık bilg. öğretmenliği bulursam giderim. 2 yıllığa da gitmek istemiyorum. Olmazsa açıköğretim falan mı yapsam diye düşünüyorum. Önerileriniz var mı?
okulun değil senin puanın düşüp düşmeme meselesi var....
açıköğretime yazılıp sonraki sene tekrar tercih yaparsan senin yerleştirme puanın düşmez.
ama örgün bir okulu kazanıp da seneye tekrar tercih yaparım dersen senin puanında ciddi bir düşme oluyor...
Dostum ben sana şöyle sorayım.
Şimdi lisede 2 kısımlı tercih yapma şansımız vardı. 2.si 1 hafta sonra mı neydi. 1.den kazanamazsan biryeri 2. tercihten boş kontenjanlardan girebiliyordun. Ve ikinci tercihleri yaptığında okulların puanları 5-10 puan arası düşüyordu.
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü İktisat Fakültesi Maliye Bölümü İktisat Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü
İşletme Bölümü mezunlarının çalıştığı alanlar:
Özel ve Kamu kuruluşlarda her kademede yöneticilik Bankacılık ve Sigortacılık Borsa ve Aracı Kurumlar Maliye Müfettişliği Kaymakamlık Mali Müşavirlik İdari Hakimlik Akademisyenlik İnsan Kaynakları Uzmanlığı Üretim ve Hizmet Planlaması Pazarlama Uzmanlığı Yatırım ve Finans Uzmanlığı Maliye Hesap Uzmanlığı Danışmanlık
Böyle bilgiler buldum diğer açık öğretim bölümlerinin çalışabileceği alanları bulup paylaşırsanız sevinirim.
Hukuk,Muhasebe,Matematik,İşletme,İktisat,Sosyoloji,Tarih,Türkçe,İngilizce dersleri görürsün ilk sene.Sadece muhasebede zorlanırsın.Diğerleri kolay ve zevklidir.
Hukuk,Muhasebe,Matematik,İşletme,İktisat,Sosyoloji,Tarih,Türkçe,İngilizce dersleri görürsün ilk sene.Sadece muhasebede zorlanırsın.Diğerleri kolay ve zevklidir.
Hukuktan nefret ettim..İlk sene hukuka giriş 2.sene ticaret hukuku 3.sene iş hukuku ooooooffffffff
Hukuktan nefret ettim..İlk sene hukuka giriş 2.sene ticaret hukuku 3.sene iş hukuku ooooooffffffff
aynen arkadaşım.. ayrıca hukuk çok da kolay değil..
Lisans:Felsefe, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Konaklama ve İşletme Yönetimi
Ön Lisans:Menkul Kıymetler, İşletme Yönetimi, Spor Yönetimi, Adalet, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Elektrik Enerji Üretim, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Lojistik, Medya ve İletişim, Radyo ve TV Programcılığı.
Açıköğretime yeni eklenecek programlar,bu sene açılacakmış hayırlı olsun
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim burada sorayım . Şimdi ben bu sene 4 yıllık bir bölüm kazandım. Aynı anda açıktan işletme de okuyabilir miyim ? Yoksa seneye tekrar sınava girmem mi gerekiyor ?
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim burada sorayım . Şimdi ben bu sene 4 yıllık bir bölüm kazandım. Aynı anda açıktan işletme de okuyabilir miyim ? Yoksa seneye tekrar sınava girmem mi gerekiyor ?
Aynı anda açık ve normal okuyabiliyorsun ama, bu sene 2'sini birden seçebilir misin tam bilmiyorum.
arkadaşlar birşey soracaktım. şimdi ben bu yıl tercih yapacağım 4 yıllık bir bölüme inş yerleşeceğim.ben bu yıl ek yerleştirme de vs yeniden tercih yapıp açıköğretime de girebilir miyim ? gecen sen bole birsey duymustum tv'de ayrıntılı bilgim yok.bilen varsa yazabilir mi ?? aynı yıl icinde hem 4 yıllık uni hem acık ogretim kazanılabilir mi??
istanbul olmazsa marmara üni halkla ikişkiler ve tanıtıma gidicem bu sene bir aksilik çıkmazsa,yanına hangisi gider bunlardan ayrıca eskiden kalan kamu yönetimi var onu nasıl iptal ederim