Şimdi Ara

5800 Neden kapanıp açılınca sürekli Saat soruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TElefonu kapatıp açınca neden sürekli saat tarih ayarı istiyor
    Tümündemi böyle yoksa banamı denk geldi
    Nasıl iptal ederim sormasını istemiyorum

• içindeki pil bitmiştir.içinde tarih ve saat için pil var.bilgsayarlardaki b ios pili gibi.
  • ayarlardan otomatik tarih ve saat güncellemesini aç o zaman sormaz
  • turkcell kullanıyorsan saat tarih oto güncellemesini aç ve eğer pin kodun yoksa pin kodunu aktif hale getir hepsi bu

diğer hatların hiçbirinde bu yöntemi yapsan dahi sonuç alamazsın. ya pili değişecek ya turkcel ve pin kodu olacak

tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

turkcell kullanıyorsan saat tarih oto güncellemesini aç ve eğer pin kodun yoksa pin kodunu aktif hale getir hepsi bu

diğer hatların hiçbirinde bu yöntemi yapsan dahi sonuç alamazsın. ya pili değişecek ya turkcel ve pin kodu olacak

tecrübeyle sabittir

kelmiker kardeşim bebde 5800 kullanıyorum hattım turkcell dediklerini yaptım ama olmuyor ne yapmam lazım şimdi yardımcı olabilirmisiniz pili değişecekse teknik servismi değiştiriyor nasıl oluyor fazla anlayamadım cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenge -- 22 Ağustos 2009; 5:37:54 >
  • çözüm bulan yok mu?
  • garip problem ben bataryayida cikariyorum ama saat tarih sormuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattım Turkcell ve Otomatik Saat Güncellemesi Kapalı olduğu halde bende sormuyor. En iyisi hepiniz telefonunuzu servise verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Hattım Turkcell ve Otomatik Saat Güncellemesi Kapalı olduğu halde bende sormuyor. En iyisi hepiniz telefonunuzu servise verin.

Benimde hattım tcell :)
  • kapanıp açınca sormuyor da bataryayı çıkartıp takıca soruyor.benim eski nokia da otomatik ayarlıyordu.sebebini bulamadım.otomatik tarih ve saat güncellemesini açık
  • arkadaşlar bendeki sorunu çözdüm. meğer bu sorun operator internet wap GPRS ayarlarını silmemden kaynaklanıyormuş. onları geri getirdiğimde bu sorun ortadan kalktı. bataryayı söküp taktığımda saati yine soruyor ancak saat girmeden tamam desem bile doğru saati güncelliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.