yaklaşık 1 hafta önce avea faturasızdan vodafone faturasıza geçmek için başvuruda bulundum.bugün avea hattımı vodafone aradı ve geçiş işleminin başarısız olduğunu en yakın vodafone shop a gitmem gerektiğini söylediler.neden geçiş işlemi başarısız olmuş olabilir?
yaklaşık 1 hafta önce avea faturasızdan vodafone faturasıza geçmek için başvuruda bulundum.bugün avea hattımı vodafone aradı ve geçiş işleminin başarısız olduğunu en yakın vodafone shop a gitmem gerektiğini söylediler.neden geçiş işlemi başarısız olmuş olabilir?
ertugbilgin
Kimlik Bilgileriniz Eksik Veya Hatalı giriş yapılmış olabilir Hangi Operatörden Gecicekseniz O GMS operatörünün Bayisine Gidip Kimlik Güncellemesi yapıcam Diyin güncelleme yaptiktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Arkadaşlar tarifemin sınırsız tarifelerdenmi olması gerekiyor her ay 250 dk kazanmak için. yoksa tarife farketmiyormu?
Hayır Gerekmiyor Faturalı Geçiş Yapıcaksanız Cep Konuş 150 DK veya Cep Limitsiz 30,40,50 Tarifelerinden Birine Gecerseniz 6 ay Boyunca Her Ay 250 Dk Heryöne Görüşme Hakkı Kazanırsınız Kontörlü geçiş düşünüyorsanız Geçtikten Sonra Her ay 50 Kontor Yüklemeniz Gerekiyor.
numaramı aveadan vodafone taşıdım hattım kullanıma açıldıktan sonra 150 kontor yukledim ama 1500 dk hediye kontor gelmedi ayrıca 39 kontorumu aldı vodafone hediye dk gelmesi için ne yapmam lazım ? ve gide 39 kontoru nasıl geri alabilirim
numaramı aveadan vodafone taşıdım hattım kullanıma açıldıktan sonra 150 kontor yukledim ama 1500 dk hediye kontor gelmedi ayrıca 39 kontorumu aldı vodafone hediye dk gelmesi için ne yapmam lazım ? ve gide 39 kontoru nasıl geri alabilirim
Giden 39 kontör için müşteri hizmetlerini arayabilirsin.Senin bilgin dışında kontör düşülmüşse veya bir paket aboneliğin yoksa geri gönderirler.
Ayrıca 1500 dk hediye 6 aya bölünür ve her ay 250 dk. ilk 150 veya 100 kontör yüklemende gelir!
1500 dakika hediye kontör ne demek bu arada ? Hem dakika hem kontör enteresan olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmayan -- 20 Eylül 2009; 11:42:23 >
Arkadaşlar ben bir ay kadar önce vodafone ' un her yöne 6 * 250 kampanyasına katıldım.İlk Ay 50 kontör yükledim ve 250 dk boyunca 1 ay sorunsuz konuştum .Ancak Bu ay vodafone hattıma kontör yüklemeyi düşünmüyorum.Sizce bir ay kampanyadan yararlanmayıp kontör yüklemezsem kullanmadığım halde kalan 5 ayımdan bir ay daha eksilir mi ?
kamu 1200 değişikliği nedeniyle hattımı taşıdığım vodafone'na bugün geçtim. konturu yükledim. hediye dk geldi. teşekkürler vodafone. çekmediği yere henüz denk gelmedim 1 gündür kullanıyorum
Orijinalden alıntı: s.volkan Bugün numarasını vodafone faturalıya taşımış bir abim geldi işyerine. ben taşıtmıştım.
memnunmusun dedim
hayırt dedi niye dedim
çekmiyor dedi :)
malesef vodafone halen istenilen seviyede olmadığını anladım
Cuma gününden bu yana vodafonun çekmedigi köyümdeyim. Halen vodafone yok. Turkcell edge ile internette cirit atıyorum. Şehir merkezinde komşumuzun turkcell hattını vodafona taşımıştık. Köyde karşılaştık. Dalga geçmek için, nerelerdesin sen, kaç gündür ulaşamıyoruz sana dedim, sorma ya falan dedi. Bir tane turkcell alacağım ilk iş olarak, nişanlım ile babamın hattı üzerinden konuşmak zorunda kaldık dedi. Bu arkadaşın hattını kampus tarifesinde yapılan değişiklikten sonra tepki amacıyla vodafona taşımıştık. Bir kargo şirketinde araç şoförlüğü yapıyor. En büyük şikayeti sürekli olarak araç radyosundan gelen sesmis. Sürekli baz değiştirdiği için radyodan gelen cızırtıdan rahatsız oluyormuş....
Çoğunluk tam tersini düşünüyor ama ben an itibariyle 3g'de de Turkcell'in artık önde olduğunu düşünüyorum (en azından kapsama olarak. Performansını hiç denemediğimden bilemiyorum)
Orijinalden alıntı: SeTha Çoğunluk tam tersini düşünüyor ama ben an itibariyle 3g'de de Turkcell'in artık önde olduğunu düşünüyorum (en azından kapsama olarak. Performansını hiç denemediğimden bilemiyorum)
merhaba arkadaşlar..vodofone 1500 dakika hediye kampanyasına katılmak istiyorum bende..aylık 100 kontor yükleme başlamış sanırım..acaba bir hattan 100 transfer edilse geçerli olacak mı bu..biliyorsunuz 20 kontor transfer edildiğinde en az aktif süre uzuyor..100 kontor de transfer edildiğinde belki istifade ediliyordur deneyen var mı bu durumu..çünkü tek seferde 100 kontor transfer etme hakkımız mevcut..
Hayır sistemden veya kontör karttan yüklemen gerek.
kesin emin misiniz acaba denediniz bu durumu..eğer öyle ise almamayı düşünüyorum da
14 Ekim 2009, 14:47:20
herhalde eminiz kontör almayıp transferle 6 ay bedava kullanıcan yok öyle 100 kontörde yükleyiver artık...nerde beleş oraya yerleş mantığı sebebiyle aveanın düştüğü durum ortada...
quote:
Orijinalden alıntı: omer14
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
kesin emin misiniz acaba denediniz bu durumu..eğer öyle ise almamayı düşünüyorum da
herhalde eminiz kontör almayıp transferle 6 ay bedava kullanıcan yok öyle 100 kontörde yükleyiver artık...nerde beleş oraya yerleş mantığı sebebiyle aveanın düştüğü durum ortada...
quote:
quote:
siz vodofone savunucusu musunuz..yıllardır kanımızı emdi bu şirketler..bırakın da nerde beleş oraya yerleşsin halk..vodofone dan zengin değilim ben
quote:
quote:
siz vodofone savunucusu musunuz..yıllardır kanımızı emdi bu şirketler..bırakın da nerde beleş oraya yerleşsin halk..vodofone dan zengin değilim ben
quote:
quote:
quote:
quote:
Transferi de vodafone yapsın ister misin?
isterim evet.. siz , istemez misiniz?
arkadaşım tamam anlıyorum seni durumun yoktur kontör alamıyorsundur bir yardımım olursa özelden veya buradan sorununu söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım.
insan gibi cevap ve bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkür ederim ama bazı aylaklar mesaj yazmak için yazıyor..hiç hoş değil verdiğiniz cevaplar..mesajı alanlar almıştır.. yerli sermaye bilinciniz artsın biraz....herşey basitten karmaşığa gider..kontor diyip küçümsemeyin..kontor alacak fazlası ile param var..ama boşa harcayacak param yok.ülke topraklarında sömürülmeye alıştırmayın kendinizi..hele ki ingilizlere hiç..tarih bilincimiz artsa keşke biraz...
quote:
quote:
arkadaşım tamam anlıyorum seni durumun yoktur kontör alamıyorsundur bir yardımım olursa özelden veya buradan sorununu söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım.
selametle..
mustafa kardeşim nick inizden yaşınızın benden çok küçük olduğu kanaatine vardım..belki de öğrencisin..param ve durumum var..niyetinin halis olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
alma arkadasım. kaydol 7506dan cep arana , gelen aranma kontörleriyle konuş gitsin
şu an cep aran a abone kabul etmiyor vodofone malesef
BEnde ceparana kayıt almıyorlar diye biliyordum dün gece aradım kabul ettiler. sanırım alımlar başladı yine...
15 Ekim 2009, 8:49:48
sömürülmek demişsin senin yaptığın ne sömürmek değilmi....sömürülmemek için önce sömürmemeyi öğrenmelisin... hizmeti yabancı veriyor diye kullanmayalım mı yani türkiye de hangi gsm operatörü TÜRK? mustafa'ya yaşın benden küçük demişsin, anladığım senin yaşında benden çok genç ...yani senin deyiminle tam aylaklık yaşındasın...
quote:
insan gibi cevap ve bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkür ederim ama bazı aylaklar mesaj yazmak için yazıyor..hiç hoş değil verdiğiniz cevaplar..mesajı alanlar almıştır.. yerli sermaye bilinciniz artsın biraz....herşey basitten karmaşığa gider..kontor diyip küçümsemeyin..kontor alacak fazlası ile param var..ama boşa harcayacak param yok.ülke topraklarında sömürülmeye alıştırmayın kendinizi..hele ki ingilizlere hiç..tarih bilincimiz artsa keşke biraz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 15 Ekim 2009; 8:50:11 >
quote:
quote:
selametle..
mustafa kardeşim nick inizden yaşınızın benden çok küçük olduğu kanaatine vardım..belki de öğrencisin..param ve durumum var..niyetinin halis olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
Tabii ki niyetim halis kesinlikle art niyet yok bu söylediklerimi nasıl yanlış anladın şaşırdım doğrusu.sevgili forum üyeleri arkadasin üzerine gereksiz geliyorsunuz isteyen istediği kullanır ne istiyorsa.