Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Formula dağılıyordu, devam ediyordu derken, dün Codemasters'ın lisansı elinde patladı şeklinde haberler ortaya çıktıktan sonra bugün bu iki resim beni resmen büyüledi. Eğer cidden böyle bir oyun gelecekse bir an önce çıksın da oynayalım. Resimler için yorumsuz diyorum, gerçek olamayacak kadar güzeller, inşallah oyun da böyle olur...

Kaynak...

Haberin tamamı...
    quote:

F1 2010 - First Screenshots?

We’ve talked about Codemasters’ Formula One title before, and whilst we’ve already confirmed that there’ll be a PSP and Wii title for the 2009 season, we think this is the first time we’ve had official confirmation that there’ll be a 2010 title for the PlayStation 3 and Xbox 360. On the weekend of the Silverstone race, Famitsu has released the two images below, promising more details in the next issue of the magazine due on the 3rd of July.

The best bit? It looks like Sumo Digital are developing the game. Hopefully there’ll be a UK press release tomorrow and we’ll have some new information because all we’ve got to go on just now are these EGO-powered renders, and very little information, and whilst Codemasters’ first party games tend to look amazing in motion, this appears to mark something of a visual step up for the arcade-experts at Sumo - we’ve not seen them use motion blur before, for starters.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Rüyamız gerçek olacak heralde.

Yanlız iki görüntüde artwork'e benziyor.
  • GT nin lisanssız F1i bunu tokat manyaa yapacak.
    2009 takvimi kullanıyordur.. büyük ihtimalle. O yüzden elinde patlamaz kanımca..

REsimler artwok evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 21 Haziran 2009; 23:46:37 >
  • Wooww resimler harıka
  • Ben de başta pek gerçek olabileceğini düşünmedim ama Neon motorunda hem Dirt'ün, hem de Grid'in sunduklarını düşününce ikisinin karışımını ben bu resimlerde görüyorum. Gerçek olması da muhtemel... Peşin fikirli olmamak lazım.

@Özgür

Abi GT'nin yeri ayrı, hiç bir oyun ona kıyas kabul edilemez düşüncelerimizde...

Ekleme: Yalnız ikinci resimde tribünlerdeki ambiyansa dikkat. Oyun da böyle olursa dehşet olur, bugüne kadar hiç böylesi olmamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 21 Haziran 2009; 23:51:02 >
  • Birde bu oyunun şu avantajı var araç sayısı belli şimdi 100 araca poligon dağıtmak var 22 aracı tasarlamak var.Bende sağlam bir oyun bekliyorum.Brawn'ı sürmek ekranda görmek müthiş olacak.
  • f1 championshipteki kariyer modu çok hoşuma gitmişti ama zorluk seviylerinde sorun vardı. Fiyatı düşerse alırımn bunu. AMA F1 lerin kolay kolay devamı gelmedikçe fiyatı düşmüyor. bence F1 2011i alın daha tecrübeli olacaklar. İlk oyunlarında tökezlerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saglam grafikli f1 bekliyorum. onceden EA yapardi severek oynuyordum hatta ucgene basinca yaris icinde bir 10 saniye replay verirdi bayilmistim o olaya
  • Codee'ler yarış oyunlarında eskidir. Gerçi bugüne kadar F1 yaptıklarını hatırlamıyorum ama Touring Cars ve Rally'de söz sahibi firmadır. Son dönem oyunlarındaki arcade hava bir çok takipçisinin moralini bozsa da Dirt 2'nin izlediğimiz videoları sim'e yakın bir tadta olduğunu gösteriyor. Açıkçası bu da beni Formula One konusunda cesaretlendiriyor. Bu oyunu iyi değerlendirirlerse uzun zamandır multi platform Formula açlığı çeken oyuncular bu oyuna resmen saldıracaklardır. Fenomen bile olabilir bu oyun...
  • çizimler başarılı.. oyunun görüntülerini merakla bekliyoruz :)
  • klasik ve harika bi oyun
  • Arkadaşlar lütfen konu maksadı dışına taşmasın. İsteyen arkadaşlar XBox bölümüne konu açmakta özgür. Yok merak ediyorsanız ne yazıyor bunlar diye, konu dışında yorumlar yapmayalım. Maksadını aşan mesajlar itina ile şikayet edilecektir...
  • f1 dağıldı artık bu oyundan ümitlerimi kesmem.f1 in başında 2 moruk etti içine f1 in.
  • Inanmazsan inanma.Bu arada dogru duzgun okumadiysan ben napayayim;1920x1200 baska bilgisayarla bitirdim(abiminki);8800gt benim bilgisayarimda var.O yaziyi tekrar oku istersen.
  • Formula One'daki çözülme inşallah bu oyunu çok olumsuz etkilemez. Sanırım 7 takım Bernie'nin organizasyonundan ayrılmak istiyormuş. Dilerim Formula böylesine talihsiz bir şekilde dağılmaz. Yoksa Codee'lerin işi cidden çok zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Formula One'daki çözülme inşallah bu oyunu çok olumsuz etkilemez. Sanırım 7 takım Bernie'nin organizasyonundan ayrılmak istiyormuş. Dilerim Formula böylesine talihsiz bir şekilde dağılmaz. Yoksa Codee'lerin işi cidden çok zor...

7 takımda en önemli takımlar abi ya bitti f1 davası.ferrari olmasın yinede biter.öyle bir marka olmassa.....
  • Ferrariyle Mclaren Mercedes rakip olmasina ragmen en sevdigim iki F1 takimidir.Insallah o salak butce isini duzeltirlerde takimlar kalir.Yoksa F1`in sadece "adı" kalır.
  • Yedi takım gitti ama acaba yeni bir oluşumun içine girebilecekler mi? Cidden bu işin sonu ne olacak merak ediyorum. Eskiden F1'i takip ederdim ama son bir kaç yıldır tadı tuzu kalmamıştı. Ancak herşeye rağmen F1, F1'dir... Dilerim bir şekilde devam eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Formula One'daki çözülme inşallah bu oyunu çok olumsuz etkilemez. Sanırım 7 takım Bernie'nin organizasyonundan ayrılmak istiyormuş. Dilerim Formula böylesine talihsiz bir şekilde dağılmaz. Yoksa Codee'lerin işi cidden çok zor...

7 takımda en önemli takımlar abi ya bitti f1 davası.ferrari olmasın yinede biter.öyle bir marka olmassa.....

ben sahsen son yarısta ferrarileri takip etmiyorum ferrarisizde olur bir takım koskoca f1in onune gecemez
    zaten ferrari o kadar kotukı bu sene saldıracak yer arıyorlar
    o pilotlarla olmaz zaten blof yapmak ıcın harcadıkları zamanda yenı bır pılot bulsunlar schumaierden sonra bunlar taksi soforu kalıyor

• Iki resim de concept-art benim gordugum kadariyla...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.