Şimdi Ara

Endüstri Mühendisi Maaşı Ne Kadar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
7
Favori
120.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • endüstri gibi var mı yan gel yat, mühendislikteki en kolay bölüm bence kız oranıda kimyadan sonra en fazla olan bölüm her açıdan mutlu olursun
  • Su konuyu 2015 sartlarina gore yorumlanmak uzere tekrar yukariya almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Sektörüne göre çok değişir.
    Finans sektörü şu an için maaşları net 3.000-6.500 tl aralığında (2-3 yıl tecrübe) üretimciler ise aynı tecrübeyle net 2300-3200 tl bandında. saygılar.
  • Belki de bu yüzden kaybediyoruz. millet para için herşeyi yapıyor.
    adamın sorduğu soru bizi özetliyor aslında. Endüstri mühendisliği maaşları nelerdir?
    para için iş yapıyorsan. Trasnlar günlük 500-600 tl kazanıyor tavsiye ederim.
    işini parası yüzünden seçen adam daha fazla para için her şeyi yapar. şu an ülkenin durumu.
    Herkez Herkezi para olarak görmekte. dolandırıcılık hat safhada. parası yüzünden meslek seçme pişman olursun.
    yapmak istediğin yada yapabileceğin mesleği seç. ve herzaman dürüst çalış. Uluslar arası çalışma prensibini edin.
    işini koru kendinden ödün ver, yalan atma. vsvs para gelir.
    ayda 17 bin tl kazanan arkadaşlarım var adam ne hallelere giryor. şu an cebinde parası yoktur.
    ama 1000 lira alan arkadaşımın cebi para doludur şimdi. o yüzden dürüst olun, ahlaklı olun. para gelir. Gelmezsede elhamdülillah.




  • Bu arada bu soruyada cevap vermek lazımgelir. Endüstri mühendisleri 1000 - 1500 başlangıcda alırlar küçük firmalarda ama. büyük firmalarda temizlikciler bile 1500 alıyor zaten.

    sonra artar5000-1000-15000-20000-25000-30000-35000 karakter meselesi birazcık
    endüstri mühendisleri arasında SAP danışmanlığı revacda bu aralar. 1500 tlye başlarsın 2 sene sonunda 4-5000 maaş almaya başlarsın. finans yönetimine göre bu kazancı ayda 5000 de yapabilirsin 50000 binde yapabilirsin. tamamiyle doğru adımlar atman lazım ve yabancı dili kesinlikle öğrenmen lazım. İngilizcesiz yada almancasız bir endüstri mühendisliği işe yaramaz.
    hayırlı işler
  • Çalışınca oluyor yaf. Ne kadar bu iş için uğraşırsan o kadar emeği alırsın. Tanıdığım şuan Apple'da 50 bin dolar aldığını söylüyor endüstri mühendisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir kurumsal alman firmasında endüstri mühendisi olarak çalışıyorum, maaş aralıkları 2000 - 4000 arasında müdür olduğunda 10000 leri görürsün, endüstri mühendisliği en iyi mühendisliktir her sektörde iş yapabilirsin siz makinacılara bakmayın fabrikalarda hep endüstriciler olur çünkü insan odaklı ve makina odaklı çalışırlar, bizi işletmeden farklı kılan makina bilgimiz makinacılardan farklı kılan insan ilişkilerimizdir, meslek seçecek arkadaşlara tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Büyük bir kurumsal alman firmasında endüstri mühendisi olarak çalışıyorum, maaş aralıkları 2000 - 4000 arasında müdür olduğunda 10000 leri görürsün, endüstri mühendisliği en iyi mühendisliktir her sektörde iş yapabilirsin siz makinacılara bakmayın fabrikalarda hep endüstriciler olur çünkü insan odaklı ve makina odaklı çalışırlar, bizi işletmeden farklı kılan makina bilgimiz makinacılardan farklı kılan insan ilişkilerimizdir, meslek seçecek arkadaşlara tavsiye ederim.

    Peki endüstri mühendisleri ne yapar?(yazmayı düşünüyorum)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Çukurova Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda açıktan iş sağlığı bitirdim.Bildiğiniz üzere bölümün iş alanları oldukça geniş bunun da haricinde departman olarak da satın almadan üretim planlamaya insan kaynaklarından lojistiğe çalışma imkanlarımız var. Bu doğru alana yönlenmeyi başarabilen için çok büyük bir avantaj.Biraz konu dışı olacak ama ben de size bu konuda danışmak istiyorum.Sektörden ziyade hangi birimde çalışmalıyım nasıl karar verebilirim? Şimdilik üretim planlama düşünüyorum bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.