Şimdi Ara

ECS eJIFFY: Entegre Linux sistemiyle sadece birkaç saniyede online olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden ECS, eJIFFY adı verilen yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Asus'un ExpressGate ve MSI'in Winky teknolojilerine benzer bu özellik ile kullanıcıların ana işletim sisteminin açılışını beklenmeden sadece birkaç saniye içerisinde Linux tabanlı özel işletim sistemini çalıştırmaları ve hızlı bir şekilde çevrimiçi olmaları hedefleniyor. İlk etapta netbook'larda kullanılması beklenen bu özelliğin daha sonra firmanın yeni nesil anakartlarında da kullanılması bekleniyor.


    Donanimhaber.com olarak deneme şansı bulduğumuz eJIFFY teknolojisi ile örneğin havaalanlarında sistem açılışı ile zaman kaybetmeden Linux tabanlı entegre sistemi çalıştırarak saniyeler içerisinde internete bağlanabilmek ve örneğin elektronik postaları kontrol edebilmek mümkün olacak.


    ECS'den aldığımız bilgilere göre firma eJIFFY teknolojisine büyük önem veriyor ve henüz geliştirme aşamasında olan sistemi yeni özelliklerle geliştirmeyi planlıyor.








  • Evet bu konudaki çalışmalar güzel gözüküyor.
    İlerde zanedersem tüm anakartlarda entegre linux tabanlı bir işletim sistemi olcak.
  • Niye havaalanları :?: :D neyse güzelde aslında biz ev kullanıcılarının direk olarak kendimizinde bu sekilde bir şeyler yapabilir halde olması lazım yani bununla ilgili direk gömülü değilde hdd ye baglı ona gömülü gibi yapabilecegimiz bir sistem olsa iyi olur ;)
  • alttaki menu neredeyse benim p6t deluxe anakartımda olan expressgate ile aynı
  • Hasnuke, haberi okursan zaten ASUS ve MSI'dan da bahsediliyor...
  • Arkadaşlar ben BIOS u güncelledim eJIFFY uyumlu bir anakartta. Sitesinden programını da indirip kurdum. BIOS tan özelliği de ENABLE ettim ama başlamıyor :S dual boot kullanıyorum ondan mı acaba XP + VISTA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.