Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
iPhone 3GS aldım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> iPhone 3GS aldım Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barbee

19 Haziran 2009, 23:07:14  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,
Çok uzun zamandır yazamıyordum Donanım'a,

Merak edenleriniz için, 3GS macerasını anlattım, ilk göze çarpanlar, kurulum vesaire.

Eğer sorularınız varsa seve seve cevaplarım.

Şimdilik verebileceğim bilgiler;

3GS, 3G'den epey epey daha hızlı
Kamerasının kalitesi oldukça iyi
Video kalitesi idare eder. Eğer iPhone'dan YouTube'a yüklüyorsanız kalitesi biraz daha düşüyor, bilgisayara atıp YouTube'a yüklerseniz kalitesi daha iyi.
Telefonun çalma sesi epey yükselmiş ama çızırtılı... (saçma biraz değil mi?)
Çok ısınıyor
Ekran parmak izi göstermiyor. Bu açıdan çok güzel olmuş.
Pil ömrünü deneyecek vaktim olmadı henüz
Voice Command inanılmaz başarılı çalışıyor.
Pusulayı ilk açtığınızda telefonu sonsuz işareti yapacak şekilde havada hareket ettirmenizi istiyor.

iPhone kuyruğu vesaire bilgiler için siteme bakabilirsiniz.

3G'den geçmeye değer mi diyenler için cevabım, evet değer.
Ama geçmezseniz ne olur? Hiç bi şey olmaz.

www.iPhonedo.com
Alden

19 Haziran 2009, 23:16:46  

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Iphone 3G 16GB Black
[KEO]

Sisteme Gözat

19 Haziran 2009, 23:17:06  

Living in the Usa ?

barbee

19 Haziran 2009, 23:18:17  

Teşekkür ederim Alden. :)
[KEO] Evet :)

www.iPhonedo.com
mavs

19 Haziran 2009, 23:40:52  

bende istiyorum

şaka bi yana hayırlı olsun kardeş bir tanıdık gitti benim de söyledim arka sokaklara baksın diye kontratsız bulursa alcak ki i.m.k.a.n.s.ı.z olduğunu biliyorum

barbee

20 Haziran 2009, 12:40:05  

Evet sözleşmesiz almak epey zor. Ayrıca hattı ile beraber alayım sonra hattı iptal ettiririm deseniz bile fiyat epey fırlıyor. Türkiye'ye ne zaman geliyordu, keynote'da söylemişlerdi unuttum.

www.iPhonedo.com
m_carleone82

20 Haziran 2009, 2:06:08  

Selam , acaba nerede yasiyorsunuz?

murtezacan

20 Haziran 2009, 3:04:45  

Dostum hayırlı olsun.

Biz de ağustos'u bekliyoruz bakalım

sylargray

20 Haziran 2009, 3:20:26  

Hayırlı olsun barbee.

Seni tekrar burada görmek güzel.

When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
-Twitter
Kuray

20 Haziran 2009, 5:15:29  

New York Store da guttim siraya girdim.Sembolik aolarak.

Kasa: AMD Phenoim 9550 Quad 2.20 GHz - 5 GB Ram - ATI HD4830-160+320 GB HDD - Win 7 Ultimate
MacBook Pro:Aluminium 2009-2.53 GHz Core 2 Duo - 4 GB Ram - NVideo GeForce 9400 - 250 GB HDD -Leopard - Snow Leopard
iPhone 3G, Creative 4+1 Ses Sistemi, Regal HD TV, XBox 360 PRO, 1.5 TB HARD DISK
m_carleone82

20 Haziran 2009, 6:46:36  

Ben Miamideyim, Burda isim yazdiriliyor.

OMNİA

20 Haziran 2009, 9:24:37  

hayırlı olsun...ses cızırtılı ole mı pekı kulaklık sesı nasıl bass felan?
quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Merhaba,

Merak edenleriniz için, 3GS macerasını anlattım, ilk göze çarpanlar, kurulum vesaire.

Video kalitesi idare eder. Eğer iPhone'dan YouTube'a yüklüyorsanız kalitesi biraz daha düşüyor, bilgisayara atıp YouTube'a yüklerseniz kalitesi daha iyi.
Çok ısınıyor
Pusulayı ilk açtığınızda telefonu sonsuz işareti yapacak şekilde havada hareket ettirmenizi istiyor.

marikanwap

20 Haziran 2009, 9:31:54  

Hayırlı uğurlu olsun...

Apple iPhone 3G 8Gb 3.1.2 | Gogo Royal Black
Invisible Shield İnceleme ve Uygulama Rehberi
97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic || Sony Cyber-Shot W50 || HP Compaq CQ60 125ET || Toshiba Satellite A210-15K
My Ex-mobiles: SE K850i - SIEMENS A70|C45|C55|S55|SXG75 - SAMSUNG E250|E900|S5233A Star - NOKIA 2100|1600|2630|8910|6500s|E63 - Apple iPhone 1G 8GB
Sen Hayal Et! Biz Gerçekleştirelim! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektrik Öğretmenliği
tokbey

20 Haziran 2009, 10:06:54  

hayırlı olsun barbee

bu yeni iphone'de radyo ve gps varmı ?

Beytullah Tokgöz

Nokia 3310->Nokia 8210->Siemens Sx1->SE 990i->Siemens Sx1->HTC Diamond->HTC HD->HTC HD2(Nasipse)
engin9103

20 Haziran 2009, 10:12:47  

gps e uyumlu fakat radyo yok..

iPhone 3G 8GB BLACK
dhaydar

20 Haziran 2009, 10:50:43  

hayırlı olsun barbee

Apple İphone 3Gs 16gb 3.1.2 TR.
Seytan Kobra

Sisteme Gözat

20 Haziran 2009, 11:49:48  

Yeni telefonun hayırlı olsun.

3Gs'e geçmezsek ileride çıkan uygulamalarda iphone 3g'miz baya kasıcak galiba...

Eski nick:izmirli mert
llDenon AVR-1907 ll JBL SCS200-5 5.1 Ev Sinema Seti ll JBL E-60 kolon(2 adet) ll Philips dvd oynatıcı ll Samsung 32R71B lcd tv ll

painkill

20 Haziran 2009, 16:10:21  

makro yazı çekimi örneği de isteriz.
_KadirşinaS_

20 Haziran 2009, 22:44:58  

Bu zamana kadar iphone'dan nefret ediyordum. Ama bu modeli ben de çok beğendim. Daha detaylı yorumlarını merakla bekliyoruz. Bu arada hayırlı olsun

iPhone 3GS 32GB BLACK
CanTasci

Sisteme Gözat

20 Haziran 2009, 23:47:29  

Sözleşmesiz satılmıcak mı yahu bu velet?
Arkadaşlar biliyorum komik gelecek ama sözleşmesiz fiyatın Türkiye'de 900 Euro'dan aşağı olması (tabi eğer sözleşmesiz satılacak olursa) beklenilmiyor.

Kerem1905

21 Haziran 2009, 1:16:30  

32 GB için bile fazla 900 Euro biraz daha düşük fiyatla çıkar sanırım.

Samsung i8910 HD
10URGFB

21 Haziran 2009, 1:18:25  

ağustosta alıcam inşallah para hazır hayırlı olsun...

Kasımpaşalı
barbee

21 Haziran 2009, 2:21:36  

Öncelikle hayırlı olsun diyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Darışı başınıza arkadaşlar. :)

quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

Selam , acaba nerede yasiyorsunuz?

Merhaba, Los Angeles'tayım :)

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Hayırlı olsun barbee.

Seni tekrar burada görmek güzel.

Sylargray çok teşekkür ederim, epeydir uğrayamadım, çok yoğundum, bi 15 gün rahatım şimdi, sonra tekrar yoğunluk başlayacak :)

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

New York Store da guttim siraya girdim.Sembolik aolarak.

Arkadaşlar bir tavsiyem var. Benim çok işime yaradı, eğer cidden sıraya girecekseniz. Ben şahsen bu çılgınlığı görmek adına gidip geceden kalmak istiyordum ama Apple mağazasındaki arkadaş, alışveriş merkezinin gece kalınmasına izin vermediğini söyledi. İşte o zaman jeton düştü bende. Sabah 7'de açıyorlardı dükkanı ben 7.15 gibi ordaydım ve önümde 25 kişi vardı. Çünkü kimse geceden sıraya giremedi o mağaza için. Sıra bize geldiğinde arkamızda 13-15 kişi falan vardı. 8.30'da çoktan telefonu almış, acaba ne kılıf alsam diye geziniyordum. Daha sonra internetten gördüm başka mağazaların önündeki kaosu. Esasında kaosu da yaşamak keyifli olabilir çünkü sıradaki insanlarla kocaman bir ortak noktanız var ve muhabbetin sonu gelmiyor. Ama bir an önce alıp kurcalamak adına bu çok daha hızlı ve zahmetsiz bir yöntem oldu.

Seneye yine aynı mağazaya yine aynı şekilde gitmeyi düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

Ben Miamideyim, Burda isim yazdiriliyor.

isim yazdırmak çok eğlenceli fakat satmak isterseniz sorun olabilir. laser etching ile yazıyorlar yazıyı. Ben olsam güzel bir kılıf bulur kılıfa istediğimi yazdırırım. Telefon orijinal kalır böylece. :)

www.iPhonedo.com
barbee

21 Haziran 2009, 2:30:54  

quote:

Orjinalden alıntı: OMNİA

hayırlı olsun...ses cızırtılı ole mı pekı kulaklık sesı nasıl bass felan?

Kulaklık sesi aynı eski iPhone, onda bir değişiklik yok. Herşeyi aynı diyebilirim sadece parmak izi göstermeyen kaplaması, işlemci, ram ve yazılımsal ek özellikleri dışında. Pusulası çok çok keskin değil. Genellikle kafası karışıyor ve telefonu havada 8 çizecek şekilde gezdirmeniz gerekiyor. Mesela iPhone'a kalsa dün ana caddede yan yan gidiyorduk. :) Çalma sesindeki cızırtı her melodide olmuyor, ama mesaj sesinde özellikle duyuyorsunuz çıtırtıları.

quote:

Orjinalden alıntı: tokbey

hayırlı olsun barbee

bu yeni iphone'de radyo ve gps varmı ?

GPS var, Aynı 3G'deki gibi. Radyo yok ama internet üzerinden yayın yapan radyolar, biz sıradayken broşür dağıttılar. Tabii aynı şey değil. Özellikle AT&T'nin Edge protokolü eski olduğu için telefonunuz 3G yerine Edge ile bağlanırsa internete, birisi sizi aradığında ya da mesaj attığında bu size ulaşmıyor. Karşı tarafa telefon çalışyormuş gibi sinyal veriyor olmasına rağmen böyle bir saçmalık var. O yüzden internet üzerinden dinlenecek radyoyu çok tercih edeceğimi sanmıyorum ki, gerçekten burada telefonun çektiği yerler Türkiye'ye kıyasla epey az. AT&T kadar kötü bir operatör Türkiye'de hiç olmadı öyle diyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Yeni telefonun hayırlı olsun.

3Gs'e geçmezsek ileride çıkan uygulamalarda iphone 3g'miz baya kasıcak galiba...

Kesinlikle öyle. Amaçları da o zaten. Bize sattıkları telefonu eskitmek. Yoksa MMS'i birinci nesil iPhone desteklemiyor gibi bir palavrayı afedersiniz niye sallasınlar. Yahu, hani hiç bilmiyor olsak neyse de, taa birinci nesil iPhone ile MMS almış atmış bir manyak kesime anlatıyorsun yeni yazılımını, biraz utan bari. Ama Apple bu işte. Birden bire daha az ısınınan ve bütünleşik pilli MacBook'ları da piyasaya öyle sürdüler ya. Garip. Ama alan memnun veren memnun. 3GS'in açıklandığı gün Apple Store'a gittim 5 dakika içinde 3 kişi gördüm eski iPhone'u satın alıyordu. Apple'ın suçu ne şimdi :)

quote:

Orjinalden alıntı: painkill

makro yazı çekimi örneği de isteriz.

Hayhay efendim. Birazdan siteme eklerim. :)

www.iPhonedo.com
barbee

21 Haziran 2009, 2:40:00  

quote:

Orjinalden alıntı: KACA52

Bu zamana kadar iphone'dan nefret ediyordum. Ama bu modeli ben de çok beğendim. Daha detaylı yorumlarını merakla bekliyoruz. Bu arada hayırlı olsun

Şimdilik inceledikçe yazıyorum, sonra hepsini bir araya toplayacağım. Pil ömrünü çok merak ediyordum dün aldıktan sonra haliyle epey epey kurcaladım, bugün şu anda %30 civarlarında pil. Ekran ışığı tam ortada. Push ve 3G bağlantısı açık.
Bana çok hızlı ve fazla ısınıyormuş gibi geldi emin olamadım henüz. Isınmasından dolayı biraz tedirginim çünkü 3G'nin WiFi'ı 2.2.1 güncellemesinden sonra oluşan ısınmadan dolayı bozuldu. Gerçi şimdi burda garanti/değiştirme gibi sorunlar olmayacak. Ama yine de alışkınız, iyi bakmak isteriz cihaza. :)

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

Sözleşmesiz satılmıcak mı yahu bu velet?
Arkadaşlar biliyorum komik gelecek ama sözleşmesiz fiyatın Türkiye'de 900 Euro'dan aşağı olması (tabi eğer sözleşmesiz satılacak olursa) beklenilmiyor.

Bir yerde satılacak diye okudum ama kendileri açıklamadan bilemeyiz tabii. Spekülasyonlar o kadar alıp başını gidiyor ki, güya mat kapaklı, hoparlörü ekranın üzerine alınmış, çift kameralı iPhone bekliyorduk. :) Adı da iPhone Video olacaktı güya. Hepsi fasarya çıktı.

quote:

Orjinalden alıntı: 10URGFB

ağustosta alıcam inşallah para hazır hayırlı olsun...

Teşekkür ederim :) Çok eğleneceksiniz yeni telefonla hız farkı gerçekten çok bariz. Sanki celeron'dan quad core makina'ya geçmişsiniz gibi oluyor. 3G S'in de iPhone OS 5.0 ile yerlerde sürüneceği günleri çok merak ediyorum şimdiden :)

www.iPhonedo.com
ttimess

21 Haziran 2009, 16:56:18  

hayırlı olsun, gule gule kullan oncelikle

iki sorum olacak:
* fiyatı nedir?
* amerikadan bu hafta içinde gelecek arkadaşım var. ona getirtmek istesem, almasında ve ya burada kullanmamda bir sorun çıkar mı?

çok teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttimess -- 21 Haziran 2009; 16:56:44 >

N-n-now that that don't kill me
Can only make me stronger!!
I need you to hurry up now
?Cause I can't wait much longer..
umutech

21 Haziran 2009, 17:27:16  

arkıadaşlar ışık sızması sorunu çözüldü mü acaba 3gs de

Renault Megane Coupe 1.6e
Iphone 3gs 16gb Black
Hp Pavilion dv6 1133 et.Notebook Pc
Sony nwz-a818
DKaNTr

21 Haziran 2009, 18:47:51  

Arkadaşlar bende 1 temmuzda new york a uçacağım. Birkaç sorum olucaktı.

Kesin fiyatı ne kadar?
Sözlesmesiz ne kadara gelir?
Bende almayı düşünüyorum ve birkaç arkadaşımda getirmemi istiyor :)

sinanx

22 Haziran 2009, 12:57:40  

sayın barbee
size bir sorum olcak şuan ki durumda Iphone u Amerikadan'mı yoksa İtalyadan getirtmek mi daha mantıklı olur? Bi de 2 si arasındaki fiyat vfarkı ne kadardır?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
{PeGaSuS}

Sisteme Gözat

22 Haziran 2009, 1:20:58  

Ölü pixel ve ışık sızması sorunları devam ediyormu acaba bu nesilde de ?

Hayırlı günlerde kullanın telefonunuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 22 Haziran 2009; 1:21:11 >

barbee

22 Haziran 2009, 4:16:55  

quote:

Orjinalden alıntı: ttimess

hayırlı olsun, gule gule kullan oncelikle

iki sorum olacak:
* fiyatı nedir?
* amerikadan bu hafta içinde gelecek arkadaşım var. ona getirtmek istesem, almasında ve ya burada kullanmamda bir sorun çıkar mı?

çok teşekkurler..

Teşekkür ederim, ben AT&T'nin değerlendirmesine göre barajı geçen müşterilerden sayıldım haliyle 16GB'ı $199'a 32GB'ı $299'a almaya hak kazandım. Hatta faturadan kopyala yapıştır yapayım buraya
Sub-Total $￿299.00 
Tax@9.25% $￿64.66 
Total $￿363.66 

Amerika'dan gelecek arkadaşınızın, geçerli bir amerikan kimlik kartı (ehliyet/kimlik) ve sosyal güvenlik numarası olması gerekiyor. 199 veya 299'a alabilmesi için de epey bir süredir AT&T hattına sahip olması lazım. Burada satılan iPhonelarda bildiğiniz üzere SIM KILIDI mevcut, haliyle sim kilidini kırmadan turkiye'deki operatörler ile telefonunuzu kullanamazsınız. Arkadaşınız Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra pasaportu ile beraber herhangi bir Turkcell, Avea ya da Vodafone bayiisine gidip iPhone'un IMEI numarasını kaydettirmelidir.

Eğer arkadaşınız "Qualified AT&T" müşterisi değilse; ama AT&T sözleşmeli iPhone 3G kullanıcısı ise, iPhone 3GS fiyatları şöyle oluyor:
iPhone 3G $299 (8GB),
iPhone 3GS $399 (16GB)
iPhone 3GS $499 (32GB)

Eğer hiç biri değilse iPhone fiyatları şu hali alıyor;
iPhone 3G $499 (8GB)
iPhone 3GS $599 (16GB)
iPhone 3GS $699 (32GB)
artı 36$ aktivasyon ücreti.

Netice itibari ile bütün bu uğraşa değer mi bilemiyorum. 2 ay sonra ülkemizde satılacak ve sim kilitsiz olacağı için rahatlıkla kullanabileceğiniz IMEI numarası ile uğraşmayacağınız bir iPhone'a sahip olmak daha iyidir derim ben.

Bu arada başka bir ülkeden alınan iPhone'un başka bir ülkede garantisi yok. Apple ürünlerinin uluslar arası garantisi olsa dahi iş iPhone'a gelince, uluslar arası garantisi yok. Yani aldığınız iPhone bozulursa, aldığınız ülkeye geri gitmeniz gerekiyor. Hatta, Amerika'da Apple, Türkiye'den alınmış iPhone'a değil garantiden işlem yapmak servis dahi vermiyor. Bizzat kendi telefonumunz WiFi'ı bozulduğu zaman öğrendim bu detayları.

Italya'dan almak (Sim Kilitsiz) bence Amerika'dan almaktan daha iyi olabilir, özellikle 199 ve 299'a alabileceğiniz durumda değilseniz.

quote:

Orjinalden alıntı: umutech

arkıadaşlar ışık sızması sorunu çözüldü mü acaba 3gs de

Işık sızması sorunu bendeki iPhone 3G'de de yoktu, 3GS'de de yok. Sanırım biraz şansla alakalı bir şey o. Ama genel olarak 1. nesil iPhone ile iPhone 3G'yi yan yana koyduğunuzda 3G'nin çok daha az özen gösterilerek üretilmiş olduğunu görebiliyorsunuz. Gerek çerçeveyle camın birbirine oturuşu olsun, gerek ekranın çerçeveyle (yandan/alttan baktıınızda) paralel olmaması. 3GS'de bunların hepsi çözülmüş gibi. Bendeki iPhone 3G'nin içine öyle bir toz kaçtı ki, Neşe'nin kepek sorunu yanında sıfır kalır. 3GS'de bunun olmamasını tabii ki can-ı gönülden diliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: DKaN-Tr

Arkadaşlar bende 1 temmuzda new york a uçacağım. Birkaç sorum olucaktı.

Kesin fiyatı ne kadar?
Sözlesmesiz ne kadara gelir?
Bende almayı düşünüyorum ve birkaç arkadaşımda getirmemi istiyor :)

Merhaba, fiyatları yukarıda belirttim. Sözleşmesi satılmıyor. Adam başı en fazla 3 tane alabiliyorsunuz, tabii amerika'dan alınmış kimlik kartınız ve sosyal sigorta numaranız varsa. Önceden AT&T müşterisi olmadığınızı düşünüyorum bu durumda; iPhone 3GS (32GB) fiyatı şu şekilde olabilir;

Fiyat $699.00
TAX $64.65
Aktivasyon $36
Aylık AT&T ücreti $65
Toplam: $864.65

AT&T hattını telefonu iade etmeden iptal ettirmek isterseniz de yanılmıyorsam $150 civarında bir şey ödemeniz gerekiyor. Bu da nihai toplamda;

$1014.65

Tabii tekrar etmek istiyorum, bunu bu fiyata alabilmek için dahi kimlik ve sosyal güvenlik numaranız ve kredi kartınız olmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

sayın barbee
size bir sorum olcak şuan ki durumda Iphone u Amerikadan'mı yoksa İtalyadan getirtmek mi daha mantıklı olur? Bi de 2 si arasındaki fiyat vfarkı ne kadardır?

Yukarıda biraz bahsettim, bence Italya'dan sim kilitsiz almak çok daha mantıklı, her güncellemede iPhone-dev Team beklemekten, güncellerken problem çıkacak mı, yok youtube açılacak mı, mail şifreleri aklında kalacak mı gibi problemlerden çok sıkılmaya başlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 22 Haziran 2009; 4:17:15 >

www.iPhonedo.com
barbee

22 Haziran 2009, 4:19:41  

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Merhaba, hayır ne ölü piksel ne ışık sızması hiç biri yok telefonda. Zaten garip bir şekilde 3G ile yan yana koyduğunuzda daha kaliteli üretildiği göze çarpıyor.

Çok teşekkür ederim.

Bu arada geçen sene iPhone 3G'yi ilk incelediğimde bahsetmiştim, telefonun arkasındaki yazıların silik oluşundan. Eskimiş gibi gösteriyor yeni telefonu diye. 3GS'de arkadaki yazıları parlak ve canlı yazmışlar. Çok daha yakışıklı duruyor ;)

www.iPhonedo.com
Knightfall

Sisteme Gözat

22 Haziran 2009, 6:53:09  

Sozlesmesiz olarak almanin tek yolu, en az 1 yil duzenli AT&T musterisi olan birinin 3GS 16GB icin $599+vergi, 3GS 32GB icin $699+vergi odeyerek size telefonu almasi, hicbir hat, sozlesme, aktivasyon ucreti odemenize gerek yoktur.

Daha detayli bilgi icin:

http://www.att.com/gen/press-room?pid=1574#tab2

barbee

22 Haziran 2009, 7:36:45  

quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

Sozlesmesiz olarak almanin tek yolu, en az 1 yil duzenli AT&T musterisi olan birinin 3GS 16GB icin $599+vergi, 3GS 32GB icin $699+vergi odeyerek size telefonu almasi, hicbir hat, sozlesme, aktivasyon ucreti odemenize gerek yoktur.

Daha detayli bilgi icin:

http://www.att.com/gen/press-room?pid=1574#tab2

Ooo güzel, ben apple'ın sitesindeki açıklamaya göre yazmıştım. Fakat yine de kimlik ve SSN gerekiyor olabilir.

Sitedeki açıklama şöyle
quote:

Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T or use www.apple.com/iphone/buy to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB). In CA, MA, and RI, sales tax is collected on the unbundled price of iPhone. Service may not be available in all areas or at the signal strength, rates, speeds, or bandwidth as demonstrated. Wi-Fi Internet access required for some features; broadband recommended; fees may apply. Some applications, features, and services are not available in all areas. Visit www.wireless.att.com to check AT&T network coverage in your area. iPhone is configured to work only with wireless service provided by AT&T. Warranty information available at www.apple.com/legal/warranty/iphone. When available, transferring your mobile number to a different service provider will terminate your service with your existing provider; termination fees and other charges may apply. Some features may require added fees. Contact your service provider for more details. Use constitutes acceptance of Apple’s software license agreement and third-party terms located in the iPhone box. Unauthorized modification of your iPhone software violates the software license agreement. Inability to use an iPhone due to unauthorized modifications is not covered under your warranty.

www.iPhonedo.com
Knightfall

Sisteme Gözat

22 Haziran 2009, 7:53:04  

Seninde gonderdigin sitedeki aciklamadaki koyu karakterli cumle bir onceki ile bagli, kisaca butun burda bahsi gecen aciklama "Existing AT&T Customers" icin.

Benim onceki mesajimda da dedigim gibi kontratsiz almanin RESMI tek yolu, herhangi bir iyi durumdaki at& musterisinin yardimiyla mumkundur.
OMNİA

22 Haziran 2009, 10:08:28  

tekrar hayırlı olsun ve soruları bıkmadan usanmadan cevapladıgınız için teşekkurler...malesef ben eski iphone sahip olamadim samsung u tercih etmiştim...iphone inceledim fakat eskisin kulaklik sesini bilmiyorum kaliteli ve basli bi ses warsa8tabi iyi bi kulaklikla) sorun yok cihaz güzel ve bluetooth dişinda can sıkan bi yani yok gibi...iyi günlerde kulanin birde bir kilif war miş gorunmez seffaf ondanda almayi dusunuyorum acıkcasi...
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Merhaba, hayır ne ölü piksel ne ışık sızması hiç biri yok telefonda. Zaten garip bir şekilde 3G ile yan yana koyduğunuzda daha kaliteli üretildiği göze çarpıyor.

Çok teşekkür ederim.

Bu arada geçen sene iPhone 3G'yi ilk incelediğimde bahsetmiştim, telefonun arkasındaki yazıların silik oluşundan. Eskimiş gibi gösteriyor yeni telefonu diye. 3GS'de arkadaki yazıları parlak ve canlı yazmışlar. Çok daha yakışıklı duruyor ;)

bingo crepuscule

22 Haziran 2009, 18:49:55  

omnia bulututu da pro ile hallettiler çalışması tatmin edici değil ama hiç yoktan iyidir resimleri rahatlıkla gönderiyorsun

barbee

22 Haziran 2009, 23:52:05  

quote:

Orjinalden alıntı: OMNİA

tekrar hayırlı olsun ve soruları bıkmadan usanmadan cevapladıgınız için teşekkurler...malesef ben eski iphone sahip olamadim samsung u tercih etmiştim...iphone inceledim fakat eskisin kulaklik sesini bilmiyorum kaliteli ve basli bi ses warsa8tabi iyi bi kulaklikla) sorun yok cihaz güzel ve bluetooth dişinda can sıkan bi yani yok gibi...iyi günlerde kulanin birde bir kilif war miş gorunmez seffaf ondanda almayi dusunuyorum acıkcasi...

Görünmez şeffaf kılıf dediğiniz invisible shield dedikleri mi? Yoksa yeni bir şey daha mı çıkmış?

www.iPhonedo.com
semavi

23 Haziran 2009, 3:50:30  

arkadaşlar az önce detroit apple store dan aldım İphone, hatta yarın sabah türkiyeye uçuyorum. Benim daha önceden Iowa kimlik kartım vardı dil kursu için geldiğimde araba almıştım ve çıkartmak zorunluydu. bu nedenle problem olmadı rahatça aldım, güvenlik numaram yoktu bunuda belirteyim. at&t belası burdada buldu beni :) hanıma süpriz yapayım dedim, umarım kullanmak ister, istemezse koyar nete satarım büyük ihtimal. ben gittim rahat bir şekilde satın aldım kontratsız olarak. herhangi bir problem olmadı. hatta 3g lerde alınabiliyordu apple store dan kontratsız olarak, ama fiyatlar aynıydı. bestbuyda 3g ler 100er dolar daha pahalıydı :) salak bir sistem anlamadım valla :) velhasıl hediye olarak aldığımdan dolayı kendiminkini açmadım daha, ama arkadaşınkini açtık. valla iphone hakkında zır cahil olduğumdan dolayı nette araştırıcam önce umarım saçma sapan şeyler çıkmaz önüme...

semavi

23 Haziran 2009, 4:48:23  

quote:

Seninde gonderdigin sitedeki aciklamadaki koyu karakterli cumle bir onceki ile bagli, kisaca butun burda bahsi gecen aciklama "Existing AT&T Customers" icin.

Benim onceki mesajimda da dedigim gibi kontratsiz almanin RESMI tek yolu, herhangi bir iyi durumdaki at& musterisinin yardimiyla mumkundur.

maalesef yanılıyorsunuz. herhangi bir at&t şartı koşulmaksızın aldım ürünü. daha önce at&t kullanmıştım ama eniştemin kredi kartıyla alınmıştı, benim adıma değildi ve önyüklemeliydi. zaten iptal olmuş. diğer arkadaş amerikalı bir arkadaşın vasıtasıyla aldı. amerikalı arkadaş verizon müşterisiydi ve sorgusuz sualsiz ödemeyi yapıp aldı. yani eğer parayı öderseniz alabiliyorsunuz.

werewolfdark

23 Haziran 2009, 4:54:32  

öncelikle hayırlı olsun.iphone 3gs tr ye gelince 1500 tl den satarlar heralde

PSP Fat / Nokia N95 / Sony Ericsson W910i / Hp Compaq Presario V6000 / Philips SA3105 / Kyocera Yashica EZ5030
nonamecc

23 Haziran 2009, 5:31:07  

Benim anladigim kadariyla 599 ve 699 dolara AT&T musterisi olmasan da alabiliyorsun ama eskisinden farki aldigin cihazlarin AT&T kilitli olmasi gibi cok sacma bi durum..

Dev-Team bunu cozene kadar 1yil gecer, adamlar daha 3Glerin unlockini kac aydir yeni cozuyor. Acaba 3GS ler icin turbo simler yok mu?

SanalKitapEvi.NET
barbee

23 Haziran 2009, 5:32:32  

quote:

Orjinalden alıntı: semavi
maalesef yanılıyorsunuz. herhangi bir at&t şartı koşulmaksızın aldım ürünü. daha önce at&t kullanmıştım ama eniştemin kredi kartıyla alınmıştı, benim adıma değildi ve önyüklemeliydi. zaten iptal olmuş. diğer arkadaş amerikalı bir arkadaşın vasıtasıyla aldı. amerikalı arkadaş verizon müşterisiydi ve sorgusuz sualsiz ödemeyi yapıp aldı. yani eğer parayı öderseniz alabiliyorsunuz.

O zaman AT&T'nin ve Apple'ın sitesinde yazanlar çok da doğru değil.

Toplamda kaça almış oldunuz iPhone 3GS'i ?

www.iPhonedo.com
Knightfall

Sisteme Gözat

23 Haziran 2009, 6:59:37  

quote:

Orjinalden alıntı: semavi

quote:

At&T bu isi de eline yuzune bulastirmis gibi geldi bana, hintli arkadasim dort donuyor alabilmek icin, yakin mesafede olan 3 AT&T magazasi da geri cevirdi AT&T musterisi olmadigi icin, kendisi T-Mobile kullaniyor, adam alip saticak Hindistan'da, ucmadan once almak istiyor fakat satan yok ona da.
YourMotherWasAngel
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Haziran 2009, 8:22:13  

Güle Güle kullan hocam kazasiz belasiz hayirli olsun
scat_lift

23 Haziran 2009, 11:29:41  

öncelikle hayırlı olsun

benim bi sorum olucaktı vidyolardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum 3g s in ekranı daha keskin, net ve parlak ama sanki renkler birazdaha soluk 3g nin renkleri daha güzel ve canlı görünüyor sen bu konuda nedersin ???

barbee

23 Haziran 2009, 11:38:06  

quote:

Orjinalden alıntı: scat_lift

öncelikle hayırlı olsun

benim bi sorum olucaktı vidyolardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum 3g s in ekranı daha keskin, net ve parlak ama sanki renkler birazdaha soluk 3g nin renkleri daha güzel ve canlı görünüyor sen bu konuda nedersin ???

Evet iPhone 3G'nin ekranı daha sarı. Özellikle NOTLAR bölümüne girdiğinizde çok daha belli oluyor. 3GS'in siyahları daha siyah ve renk dengesi daha düzgün, sarı ağırlıklı bir fotoğrafa baktığınızda, 3G'de göremediğiniz bazı detayları 3GS'te görebiliyorsunuz. Ama sadece notes kısmına baktığınızda sarısı biraz daha soluk olduğu belli oluyor.

www.iPhonedo.com
PAŞA

23 Haziran 2009, 17:11:30  

quote:

Merhaba,

Çok ısınıyor

Ne kadara aldın?

Aѕℓαη66™

23 Haziran 2009, 17:29:32  

bunu her yönüyle bine katlıycak cihazlar var. millet bunu niye bu kadar abartır anlamış değilim

*Nokia N82 + 8GB* Nokia 6288 Black + 2GB - Nokia 1200 + 4MB 1203 Yakinda...
Mevzu-u Bahis N82 ise Gerisi Teferruattır
Nazar Etme Ne Olur..Kredi Çek Seninde Olur
TEK BÜYÜK GALATASARAY
Barzo1905

Sisteme Gözat

23 Haziran 2009, 17:50:45  

dostum hayırlı olsun güle güle kullan...

Barzo1905

Sisteme Gözat

23 Haziran 2009, 17:53:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Aѕℓαη66™

bunu her yönüyle bine katlıycak cihazlar var. millet bunu niye bu kadar abartır anlamış değilim

senin gibi böyle boş boş yorum yazanlar var dolu dolu, bende onları anlamış değilim...

oGuxXx*

23 Haziran 2009, 17:57:01  

kendi çektiğiniz bi kaç resim koyabilir misiniz ?
Aѕℓαη66™

23 Haziran 2009, 18:01:57  

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

quote:

senin gibi böyle boş boş yorum yazanlar var dolu dolu, bende onları anlamış değilim...

boş değil anlamlı..laf açılınca süper cihazların kusurunu buluruz. i phone dedimi vay süper..kendini kandırmak bu olsa gerek.

TEK BÜYÜK GALATASARAY
King_Arthur

23 Haziran 2009, 18:14:54  

kedi uzanamadığı ciğere...

devianART Emre Kabaşabanoğlu
Aѕℓαη66™

23 Haziran 2009, 18:19:18  

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

kedi uzanamadığı ciğere...

valla çok güldüm saolasın uzanmayla alakası yok. emin ol istesem alırım ama şahsımca alınacak bi tarafını görmedim.benim demek istediğim niye bu kadar abartılıyor. diğer markaların daha iyi telefonları var onlarda böyle bişey görmedim ben. en fazla bi cep telefonu ilahlaştırmanın alemi yok.

TEK BÜYÜK GALATASARAY
marikanwap

23 Haziran 2009, 18:20:51  

quote:

2 yıldır hala anlayamadıysan bundan sonra zor dostum... Sen Nokia al

97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic || Sony Cyber-Shot W50 || HP Compaq CQ60 125ET || Toshiba Satellite A210-15K
My Ex-mobiles: SE K850i - SIEMENS A70|C45|C55|S55|SXG75 - SAMSUNG E250|E900|S5233A Star - NOKIA 2100|1600|2630|8910|6500s|E63 - Apple iPhone 1G 8GB
Sen Hayal Et! Biz Gerçekleştirelim! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektrik Öğretmenliği
Aѕℓαη66™

23 Haziran 2009, 18:24:59  

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

anlatda anlayalım kardeş

TEK BÜYÜK GALATASARAY
marikanwap

23 Haziran 2009, 18:27:51  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

anlatda anlayalım kardeş

Forumda defalarca yazıldı... Aha burayada yazdım

http://forum.donanimhaber.com/m_32563868/tm.htm

Daha eklenir ama defalarca tekrar edemem...

Aѕℓαη66™

23 Haziran 2009, 18:34:43  

tmm iyide hocam dokunmatikle bitiyomu bence bitmiyo.bitiyo diyenler yani siz alıyonuz.zaten alana hayırlı olsun bişey dediğim yok.bu kadar abartılması yanlış kanaatimce.birini ekranın dokunmatiği güzeldir öbürünün kamerası daha iyidir vs sonu yok

TEK BÜYÜK GALATASARAY
marikanwap

23 Haziran 2009, 18:43:42  

quote:

tmm iyide hocam dokunmatikle bitiyomu bence bitmiyo.bitiyo diyenler yani siz alıyonuz.zaten alana hayırlı olsun bişey dediğim yok.bu kadar abartılması yanlış kanaatimce.birini ekranın dokunmatiği güzeldir öbürünün kamerası daha iyidir vs sonu yok

Sdc dokunmatik değil zaten. Verdiğim linkte sdc dokunmatik yazmıyor. işletim sistemi, kullanım kolaylığı, kullanıcı arayüzü vs de yazıyor...

Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Diğer >> iPhone 3GS aldım Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
The Godfather II
Baba geri döndü.
AMD Phenom II X3'ü X4 Yapın!
Bu videomuzda Phenom II X3'leri nasıl Phenom II X4 yapacağınızı anlatıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız