Şimdi Ara

Point of View, Nvidia ION tabanlı yeni netbook hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ekran kartı üretiminde sektörün iddialı isimlerinden Hollanda merkezli Point of View bir süre önce dizüstü bilgisayar pazarına da adım atmış ve mobii isimli netbook modelini kullanıma sunmuştu Kısa bir süre önce Intel CULV platformunu temel alan dizüstü bilgisayarını da tanıtan Point of View bir kez daha gündemde. Nvidia'nın ION platformunu temel alan nettop sistemlerini ve ION anakartlarını yakın zamanda tanıtan firma, şimdiyse ION platformunu temel alan netbook modelini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.


    Nvidia'nın ION platformunu temel alan yeni netbook modeline Intel'in 1.6GHz'de çalışan Atom N230 işlemcisi güç veiryor ve Nvidia'nın GeForce 9400M yonga setli yataklık ediyor. Tercih edilen yonga seti itibariyle DirectX 10 desteği sunan ve yüksek tanımlı videolar (1080p) için donanımsal hızlandırma yapabilen entegre grafik işlem birimine sahip, 10.2-inç (1024X600 piksel) LED ekranlı mini-bilgisayar taşınabilirliğe ek olarak sunduğu çoklu ortam özellikleriyle de dikkat çekecek gibi görünüyor.


    1GB bellek ve 160GB'lık sabit disk ile donatılan Nvidia ION tabanlı netbook sistemde ayrıca çok formatlı kart okuyucusu, kablosuz iletişim için 802.11b/g Wi-Fi ve Bluetooth 2.0 (opsiyonel), 1.3MP çözünürlüğünde entegre internet kamerası, Gigabit LAN, 2x USB portu ve HDMI konnektörü gibi detaylar yer alıyor. Mobii ION 230 olarak isimlendirilen Nvidia ION tabanlı yeni netbook modelinin 349 Avro seviyesinden Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor.









  • 3xUSB ve 2 GB bellek standart olmalıydı.
  • 349 Avro bir nettop için yüksek bir fiyat bence. Ancak ionun yaygınlaşması nettoplardaki grafik performansı açısından önemli bir gelişme.
  • bu bi netbook nettop değil dikkat lütfen :D ama yinede fiyatı yüksek
  • Zaten fiyatları yüksek birde windows parasını yüklüyorlar sırtımıza.
  • nvidia nın renk tasarımını seviyorum uv yeşili ve siyah ;) çok havalı
  • 349 avro vermem bu alete.Buna bir de kdv vs eklenecek o zaman normal bilgisayardan farkı kalmaz fiyat açısından.Netbookların amacı küçük-ucuz kullanışlı olması.bunun dışına çıkarsanız çok yüksek satış yakalayamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.