allah belalarını versinişleri ileri gitmezyaptıkların hayır görmesinler tepesi taklak gelirler inşallahhhhhhh
Vay be bedduaya bak.
İlkkez bu kadar şiddetli ve hiddetlisi ile karşılaştım
Ahahah. Bedduaları da teknolojiye uydurmak, günümüze uyarlamak gerek. Laptoplarına bira dökülsün, cep telefonlarına virüs girsin, her aldıkları lcd'de ölü piksel çıksın, bilgisayarları mavi ekransız gün görmesin, bellekleri read olamasın, aldıkları mazot kaçak, benzin sulu çıksın, windowsları geçersiz işlem yürütsün, msnleri hacklensin, feysbukları kitlensin .... gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 19 Haziran 2009; 3:35:54 >
[/quote] Ahahah. Bedduaları da teknolojiye uydurmak, günümüze uyarlamak gerek. Laptoplarına bira dökülsün, cep telefonlarına virüs girsin, her aldıkları lcd'de ölü piksel çıksın, bilgisayarları mavi ekransız gün görmesin, bellekleri read olamasın, aldıkları mazot kaçak, benzin sulu çıksın, windowsları geçersiz işlem yürütsün, msnleri hacklensin, feysbukları kitlensin .... gibi. [/quote] Buda güzel
allah belalarını versinişleri ileri gitmezyaptıkların hayır görmesinler tepesi taklak gelirler inşallahhhhhhh
Vay be bedduaya bak.
İlkkez bu kadar şiddetli ve hiddetlisi ile karşılaştım
Ahahah. Bedduaları da teknolojiye uydurmak, günümüze uyarlamak gerek. Laptoplarına bira dökülsün, cep telefonlarına virüs girsin, her aldıkları lcd'de ölü piksel çıksın, bilgisayarları mavi ekransız gün görmesin, bellekleri read olamasın, aldıkları mazot kaçak, benzin sulu çıksın, windowsları geçersiz işlem yürütsün, msnleri hacklensin, feysbukları kitlensin .... gibi.
Arkadaşlar ertesi gün gittim böyle böyle 21 geçiyor her yerde dedim. abi kusura bakma biz size yeni muayene kağıdı verdik sandık dedi eleman. onun fiyatı 3 lira imiş.
zam falan geldi mi bilmiyorum ama açıklanan sabit fiyattır bu her yerde 21 olması gerekiyor.. 22 bile alsa fazladan para almışlar demektir. 24 lira ödeyen arkadaşlara duyurulur
Bu egzos muayenesi 2 yıla çıkmış ama bana 1 yıllık süre veriliyor biyerde bir yanlışlık var.Diğer aklıma takılan iki yakıtla çalışan araçlar her ikisindende muayene olması gerekiyor ama tek ücret alınıyor yasal zorunluluk ama ben her gittiğimde sadece lpg de çalıştığında muayene yapıyorlar bunların yüzünden sakata gelmeyelim eksik muayene yaptırmaktan benim başım ağrımasın.
ben bu eksoz muaynesi çıktı çıkalı hiç yaptırmadım yaptırmamda hiç bir trafik poliside sormadı nerede bu aracın eksoz muaynesi diye iki arabam var ikisinede yaptırmadım hiç.. senede oratalama 20000km uzun yol yaparım tüvtürk sorar dedim aracı muayne yaptırırken onlarda sormadı dayanamadım ben sordum eksoz pulu bizi baglamaz dediler bu eksoz pulunun vatandaşı soymak için para tuzagı oldugunu düşünüyorum çünki hiç bir araç yokki muayneden geçmesin ver parayı geç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat6767 -- 4 Temmuz 2009; 15:34:10 >
'Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılır değil ama, Birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var Her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözü var. Her sözün bir söyleteni Söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM! SUSKUNLUĞUM, SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN '''